Moderator Streat Opublikowano 17 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 W dniu 16.02.2020 o 15:19, analyzator napisał: tył soft99 bazooka, przód turtle. Bardzo szybka akcja. Gołe oko mówi turtle i też się nie spodziewałem. po zdjeciach również bym powiedział ze turle lepszy efekt
ghost Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Grafenowy hype już nadciąga, kolejny produkt dostępny https://showcarshine.pl/konserwacja-lakieru-i-quick-detailery/artdeshine-graphene-detailer-500ml-szybki-quick-detailer.html
Moderator Domel Opublikowano 18 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 19 minut temu, ghost napisał: Grafenowy hype już nadciąga, kolejny produkt dostępny https://showcarshine.pl/konserwacja-lakieru-i-quick-detailery/artdeshine-graphene-detailer-500ml-szybki-quick-detailer.html Pierwsze wyświetlenie pokazywało cene 47 złoty Teraz juz 59
CarlosBlack Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 @Domel może na "tłusty czwartek" będzie promocja -20% i wyjdzie cena wyjściowa
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Lutego 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Godzinę temu, Domel napisał: Pierwsze wyświetlenie pokazywało cene 47 złoty Teraz juz 59 Tej ceny nigdy nie było ale być może system sklepu coś chwilowo namieszał i pokazał cenę netto bo 47 to cena netto produktu.
Eidos71 Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 1 godzinę temu, ghost napisał: Grafenowy hype już nadciąga, kolejny produkt dostępny Na FB, na profilu SCS jest sporo informacji o tym QD.
Strus Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 Czytałem info jakiś czas temu i sheeting zamiast beadingu sprawę tego produktu jako LSP u mnie zamknął
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 18 Lutego 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2020 49 minut temu, Strus napisał: Czytałem info jakiś czas temu i sheeting zamiast beadingu sprawę tego produktu jako LSP u mnie zamknął Główna myśl powstania tego produktu to Quick Detailer, a nie LSP. Ma w głównej mierze oczyścić powierzchnię i podbić kilka cech, bez wpływu na LSP. 2
analyzator Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 Bazooka drzwi kierowcy, turtle dzwi pasażera. Kontrola czystości
Michał82 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @analyzator według mnie przednie zawsze bardziej się brudzą.
kamil598 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @Michał82 A to nie jest lewy i prawy przód?
Moderator Streat Opublikowano 20 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @analyzator dobrze widze ze bazzoka gorzej działa niz turtle?
analyzator Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2020 @Michał82 @Streat @kamil598 oczywiście że przody się bardziej brudzą dla tego są fotki dwóch przodów ale na jednych bazooka a na drugich turtle. Na moje oko oba paskudniebrudne, turle mniej paskudnie. Fajnie byłoby przejechać się w deszczu a nie po mokrym - zobaczylybyśmy ile samo zjedzie. Na turtlu tel mały grzech palcem zszedł dużo łatwiej niż na bazooce.
lodowa Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 ale tez i prawa strona łapie więcej syfu
D@ViD Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 Ktoś miał styczność z KOCH CHEMIE QUICK FINISH oraz KOCH CHEMIE QUICK & SHINE ?? Jakie są rożnice poniedzy tymi dwoma produktami. Ponoć jeden z nich nadaje się również do plastików wewnętrznych
V1RU$ Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2020 1 godzinę temu, david2888 napisał: Ktoś miał styczność z KOCH CHEMIE QUICK FINISH oraz KOCH CHEMIE QUICK & SHINE ?? Jakie są rożnice poniedzy tymi dwoma produktami. Ponoć jeden z nich nadaje się również do plastików wewnętrznych Żeby było zabawnie to Koch ma jeszcze: Koch Chemie Quick & Shine Elegant a ten do wnętrza i na zewnątrz to: Koch Chemie Allround Quick Shine Porąbało ich z tymi QD. Szkoda, że nie mają jakiś testerów. Tego AQS to bym przytulił jak się to spisuje. 1
bobwoj Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2020 Panowie, czy ADBL SSW można aplikować na szyby, elementy chromowane i aluminiowe tak jak Poorboy’s, Spray & Gloss?
Jondi Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 Szybkie pytanko SSW czy BSD? Auto żony czarne stojące pod chmura woskowane raczej max 3 razy w roku jakimś syntetykiem. Zależy mi na trwałości samooczyszczaniu i nieprzywieraniu brudu. Myte rak co 1-2 tyg w zależności od pogody i możliwości.
ghost Opublikowano 16 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2020 6 godzin temu, Jondi napisał: Zależy mi na trwałości samooczyszczaniu i nieprzywieraniu brudu. 6 godzin temu, wanraf89 napisał: Ssw SSW samoczyszczenie i nie przywieranie brudu... żart? 5
Jondi Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 10 godzin temu, ghost napisał: SSW samoczyszczenie i nie przywieranie brudu... żart? Twoje sugestie zawsze wile widziane
ghost Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 48 minut temu, Jondi napisał: Twoje sugestie zawsze wile widziane Krople ma piękne ale jak dla mnie do utrzymania czystości się nie nadaje. Jak widać, nie tylko ja mam takie zdanie, @boT opisał to bardzo mocnymi słowami 1
menior Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2020 Potwierdze i ja SSW ma wiele zalet ale akurat nie samoczyszczenie i nie przywieranie brudu,zwlaszcza w tym drugim kontekscie bardzo slabo wychodzi 1
Rekomendowane odpowiedzi