marcelus Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 @osiolek1204 kupowałem ten wosk ostatnio i była plomba na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Kupiłem przyczepka samochodowa ocynkowana chyba ogniowo, zastanawiam sie czy mozna to czyms zabezpieczyc? Czy wosk na to siadzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Pytanie - może głupie...Wycieraczki wymienione na nowe Denso (teoretycznie identyczne jak na pierwszy montaż w zeszłym tygodniu. Przez 500 km trasy działały jak marzenie w dużym deszczu. Dzisiaj spadł deszcz pierwszy raz od mycia, zaczęły delikatnie skrzypieć i zostawiać krótkotrwałe smużki ... Czy któryś ze składników chemii może osadzać się na piórkach/szkle, nawet po płukaniu i suszeniu i powodować taki efekt?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobwoj Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Czy Car Pro Perl można użyć tak jak Koch chemie Motorplast do zabezpienia komory silnika poprzez spryskanie i zostawienie do wyschnięcia? Czy raczej trzeba nałożyć i nadmiar zetrzeć mikrofibrą?Oraz czy Shiny Garage Coco Tire Booster może być użyty do zabezpieczenia komory silnika? Ma bardzo podobną konsystencję do Perl i też jest na bazie wody. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @MMCzysci a nie myjesz czasem rinseless? Mi po nim takie cuda zostają na przedniej szybie. A może jakiś hydrowosk z myjni itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Nie, tradycyjnie piana i dwa wiadra. Auto nie widziało od tamtej pory innej chemii.Wyryte w skale z S20 FE 5GCzy Car Pro Perl można użyć tak jak Koch chemie Motorplast do zabezpienia komory silnika poprzez spryskanie i zostawienie do wyschnięcia? Czy raczej trzeba nałożyć i nadmiar zetrzeć mikrofibrą?Oraz czy Shiny Garage Coco Tire Booster może być użyty do zabezpieczenia komory silnika? Ma bardzo podobną konsystencję do Perl i też jest na bazie wody. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu TapatalkaPerla trzeba rozprowadzić i dotrzeć. Na plastikach próbowałem raz użyć Back2Black od Shiny i niestety szło to słabo, ale może się nie przyłożyłem do aplikacji. Zostanę jednak przy Perlu do takich zastosowań Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @MMCzysci spróbuj rozcieńczonego 1:30 lub nawet 1:50. Pod maskę na szybkie odświeżenie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Jakie rozcieńczenie szamponu dajecie jako poślizg glinki? Jeżeli ma to znaczenie to che do tego GS pure shampoo użyc. gdzieś słyszałem że wystarczy podobno kilka kropel per butelka, ale troche to mało precyzyjne v: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 @Skav dokładnie kilka kropli, nie wielka ilość, sam zobaczysz. Glinka ma ślizgać się po lakierze. Jeśli glinka będzie stawiała opór to będzie znaczyło że rysujesz lakier. W drugą stronę jak dasz za dużo szamponu to bardziej wrażliwa glinka zacznie się rozpadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Wyciszenie auta + audio - który zakład godny polecenia? Centralna Polska albo Dolny Śląsk.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Warszawa > www.naturalsound.pl Śląsk > https://www.facebook.com/SoundArtCA W obu przypadkach śmiało powołaj się na "powalla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriswol Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Po 3 etapach korekty takie kwiatki. Oczywiście trzeba się wysilić aby to dojrzeć. W innym świetle jest lustro. Na to ma iść powłoka przejmować się tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Po 3 etapach korekty takie kwiatki. Oczywiście trzeba się wysilić aby to dojrzeć. W innym świetle jest lustro. Na to ma iść powłoka przejmować się tym? W sensie te nie wycięte rysy czy brudne od pasty zakamarki?Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriswol Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Chodzi o te rysy. Trochę boję się ciąć to bardziej na tych krawędziach. W relacjach ogląda się że zawsze jest idealnie ale czy faktycznie zawsze się tak da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Czy zamawiał/kupował ktoś ostatnio w kosmetykisamochodowe.pl z Torunia? Tydzień temu zamówione wszystko dostępne a tu info brak towaru i 0 jakiegokolwiek kontaktu z nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Chodzi o te rysy. Trochę boję się ciąć to bardziej na tych krawędziach. W relacjach ogląda się że zawsze jest idealnie ale czy faktycznie zawsze się tak da? Mały pad i wycinasz. Oprócz hologramu, nie docięte narożniki wyglądają okropnie. Wysłane z mojego SM-A326B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norti Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Cześć, jaki cleaner pod Ceramic Crystal Wax Tonyin/Uber) - te woski lubią jałowy lakier (po wymyciu prepem/ipą) czy gładki po cleanerze bez wymycia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3AVER Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 CarPro Ech2o, ostatnio zakupiłem w sumie w ramach ciekawostki i wytestowania czy rzeczywiście produkt jest wielozadaniowy. Od użycia jako QD poprzez jakieś mixy z reloadem czy BSD oraz do użycia jako poślizgu pod glinkę. Kiedyś gdzieś czytałem że nawet można tym przecierać meble w domu I tu pytanie czy ktoś bawił się w domu Ech2o? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Ja używam właśnie Ech2o + BSD + woda demineralizowana do czyszczenia w domu czarnej lodówki, czarnej mikrofali i piekarnika oraz płyty indukcyjnej. Próbowałem wielu QD ale właśnie ta kombinacja nie zostawia mazów. Do czyszczenia frontów i blatów używam Interior Cleaner+ od Cleantle ale myślę, że spokojnie możesz to robić również Ech2o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 CarPro Ech2o, ostatnio zakupiłem w sumie w ramach ciekawostki i wytestowania czy rzeczywiście produkt jest wielozadaniowy. Od użycia jako QD poprzez jakieś mixy z reloadem czy BSD oraz do użycia jako poślizgu pod glinkę. Kiedyś gdzieś czytałem że nawet można tym przecierać meble w domu I tu pytanie czy ktoś bawił się w domu Ech2o?Wczoraj pucowałem nim pralkę, z zewnątrz oczywiście Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Ja lecę fronty lakierowane, blaty, płytki, matowe szafy, lustra, praktycznie wszystko oprócz podłogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3AVER Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @sparco0 JAKIE ROZCIEŃCZENIE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @R3AVER Ja w domu stosuje 1:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jak wyżej Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 @R3AVER 1:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi