CarlosBlack Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 @grechut Parkside daje rade, ta końcówka niestety leży z jakością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 @CarlosBlack No czytałem że jakość niestety leży.. Nie ma żadnej alternatywy odnośnie tej końcówki do ssania? Znalazłem coś na stronie Lidla. Wygląda na oryginał, ciekawe jak z jakością wykonania. Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adzio Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Poproszę o podpowiedź, mianowicie chcę kupić WD3 ale widzę różne moce: 1000w i 1400wCzy one występowały w dwóch konfiguracjach? A może jest to tylko jakiś chwyt marketingowy ? Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 14 godzin temu, grechut napisał(a): Pany, można gdzieś dostać do odkurzacza parkside pwd 20a1 taka ssawke jak do odkurzacza piorącego? Kupujesz ssawke piorącą wąska od karcher koszt na Alli 100zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Może coś podpowiecie... czy jest jakaś alternatywa dla Optimum Opti-Seala? Produkt będzie używany tylko do osuszania samochodu po myciu no rinsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 6 minut temu, polll napisał(a): czy jest jakaś alternatywa dla Optimum Opti-Seala? Chociażby ProStaff Water Gold, czy FX Protec Quick Detailer, Ultracoat Ceramic Detailer, Gyeon Ceramic Detailer 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 15 minut temu, polll napisał(a): Produkt będzie używany tylko do osuszania samochodu po myciu no rinsem. Jak osuszanie to może Koch PW? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Koch PW, to zupełnie inny produkt niż Opti Seal - Opti Seal używasz tak, że po myciu, na pokry lakier, dajesz strzał produktu i osuszasz rącznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 5 godzin temu, polll napisał(a): Może coś podpowiecie... czy jest jakaś alternatywa dla Optimum Opti-Seala? Produkt będzie używany tylko do osuszania samochodu po myciu no rinsem. Wiem, że pytasz o alternatywę i jeśli już to też wskazałbym CC WG, natomiast warto spróbować optiseala są małe opakowania, na szybach i lakierze jest naprawdę świetny. Nie oczekuj Trwałości i super kropelek porostu brak smug, połysk i super osuszanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 @polll Tenzi RLS działa podobnie jak Opti Seal. Tylko niestety śmierdzi okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 opti-seal to niezłe przegięcie - 50ml za 80pln. Większe samplery widujemy gratis przekonajcie mnie że to super wydajny produkt jak jest WG, który wiemy co robi i chociaż tani nie jest to sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 opti-seal to niezłe przegięcie - 50ml za 80pln. Większe samplery widujemy gratis przekonajcie mnie że to super wydajny produkt jak jest WG, który wiemy co robi i chociaż tani nie jest to sorry mam opti seal i z tego co zauwazylem to znacznie poprawia osuszanie po rinseless i ręcznik jakoś jest bardziej suchy, brak mazow, poza tym look przeciętny, hydro słabe, samooczyszczanie przeciętne, odniosłem wrażenie ze nawet doly drzwi bardziej zabrudzone, cena chora… 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polll Opublikowano 24 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 5 godzin temu, PawelRDM napisał(a): Wiem, że pytasz o alternatywę i jeśli już to też wskazałbym CC WG, natomiast warto spróbować optiseala są małe opakowania, na szybach i lakierze jest naprawdę świetny. Nie oczekuj Trwałości i super kropelek porostu brak smug, połysk i super osuszanie. Używam opti seala i uważam że jego największy plus to brak smug, i jest całkiem wydajny lecz cena do jakości/ilości średnio pasuje, chyba jako kolejny produkt sprawdzę CC WG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Orientuje się ktoś , gdzie można kupić produkty Polish Angel z wysyłką do Polski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 14 godzin temu, polll napisał(a): Używam opti seala i uważam że jego największy plus to brak smug, i jest całkiem wydajny lecz cena do jakości/ilości średnio pasuje, chyba jako kolejny produkt sprawdzę CC WG Potwierdzam, CCWG świetnie się w tej roli sprawdza. Generalnie po kilku użyciach jestem nim zachwycony, świetny produkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 2 chyba szybkie pytanka: 1. Macie jakieś sprawdzone źródło pod folie PPF na światła? Chce zrobic w tym roku klosze w moim accordzie i ufo za pomoca czajnika i je zabezpieczyc, ale nie moglem znaleść wzorników i pewnie trzeba bedzie zamówić u kogos bezpośrednio 2. Jak juz przy civicu ufo jestem - potrzebuje jakies chemi do odnowienia tych plastików na progach. Kiedyś ktoś mi polecił użyć perla, ale 1 lepszy deszcz i wszystko zjeźdza. Jeszcze był jakis inny produkt, chyba też od carpro, ale nie moge znaleść mojego postu sprzed roku/dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @AudiBlask - chyba jesteśmy na czarnej liście bo też szukałem źródła zakupu. Polski sklep zniknął jakiś czas temu, Niemcy nie chcą wysyłać do Polski, a z USA wychodzi z przesyłką absurdalnie drogo. Chyba tylko Mariusz z SCS coś może zaradzić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @Eidos71 mieszkam bardzo blisko granicy. Jeżeli u @CAR CRAZY nie da rady zakupić , to może się wybiorę na wycieczkę do DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @Skav Na plastiki tanio i dobrze to Owatrol polytrol. Koło roku masz z bani po aplikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @AudiBlask - zazdroszczę. Sam mam smaka na kilka rzeczy od PA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 @Eidos71 będziemy w kontakcie. Jak już pojadę po coś dla siebie , to i mogę wziąć coś dla Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 25 Stycznia 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Sprawdzę jak aktualnie wygląda sytuacja z PA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaszek96 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 opti-seal to niezłe przegięcie - 50ml za 80pln. Większe samplery widujemy gratis przekonajcie mnie że to super wydajny produkt jak jest WG, który wiemy co robi i chociaż tani nie jest to sorry Co do tego opti seala to nie jest jakiś rewelacyjny. Potrafił mi zostawić mazy na czarnym metaliku porównując do WG - krople mizerne, połysk średni, do osuszania po rinseless - ok, ale nie robi tego jakoś spektakularnie lepiej niż WG, cena kosmos, wydajność świetna, śliskość marna. Nie polubiliśmy się zbytnio dlatego tez wisi u mnie na giełdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Co do tego opti seala to nie jest jakiś rewelacyjny. Potrafił mi zostawić mazy na czarnym metaliku porównując do WG - krople mizerne, połysk średni, do osuszania po rinseless - ok, ale nie robi tego jakoś spektakularnie lepiej niż WG, cena kosmos, wydajność świetna, śliskość marna. Nie polubiliśmy się zbytnio dlatego tez wisi u mnie na giełdzie Ze względu na podobne spostrzeżenia (poza tym, że mi się nie mazał na ciemnym niebieskim metaliku) swojego używam do mycia okien i luster w domu polecam rinseless + opti seal i moment po robocie Edit:@analyzator Miałem na myśli właśnie ONR + optiseal nie lubie tym zestawem myć samochodu, ale do okien/luster jest ogień Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 A to ja za to polecam zwykłego norinsa do okien. Nie dość że mam takie wielkie połaciowe okna na ogród to jeszcze szklaną balustradę w domu. Dzieci robią to co robią dzieci. To jest jedyny środek którym można to przelecieć bez jakiegoś wielkiego polerowania. Okna z zewnątrz ostatnio myłem oprysk płukanie z weża, szczotka, płukanie z węża, lekkie zebranie wody i onr. Pani domu wyskoczyła z klapek jak zobaczyła ile można zrobić w 15 minut 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi