pioter94 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Może i racja, w sumie to do końca mojego żywota powinna działać bezawaryjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzat06 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czy po "ręcznej polerce" Meguiar's Ultimate Compound wystarczy przetrzeć IPĄ 50% i można nakładać BH Finis, czy potrzebny jest cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekbossko Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Wystarczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @skrzat06 Cleaner jest tu zbędny, byłby ewentualnie zamiennikiem pasty. Odtłuścić najlepiej 2x, poczekać aż IPA dobrze odparuje i smalcować z uśmiechem na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @jelinski17 dziękuję za odpowiedź. Auto oryginał USA oprócz tylnego zderzaka ponoć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @pioter94 Czarna prawdopodobnie nie będzie tak trwała jak czerwona. Kolega kupił czarną i ślady użytkowania po lekko ponad pół roku posiada , a nie jest jakoś intensywnie używana. Jeżeli chodzi o miękkość to jest jak najbardziej ok , kilka razy nią myłem i tu zastrzeżeń nie mam. Czerwoną miałem dwuletnią i poza utratą koloru , była jak nowa, a użytkowana dość intensywnie. Dodatkowo pożyczałem ją innym. Niestety BRS zeżarł mi pies , i kupiłem chyba najgorszą ze wszystkich - niebieską. Jak dla mnie ona jest za twarda , dopiero po chwili w ciepłej wodzie zaczyna mięknąć. Możliwe że czarna długodystansowo będzie tak samo dobra jak czerwona , ale to jeszcze trzeba czasu. BRS to dobry, sprawdzony produkt. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel207kj Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Czym polecacie to przykleić żeby wytrzymało jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 @majkel207kj Klej w sprayu. Ewentualnie budapren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Do odkurzania garażu i auta Henry (nowy wypust) czy Profi 6.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Jakiś zamiennik żółtego futra Rupesa ? Przede wszystkim coś bardziej trwałego , pianka wewnątrz pada zaczyna się rozpadać po trzech autach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Do odkurzania garażu i auta Henry (nowy wypust) czy Profi 6.0?Karcher wd3 :)Wysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Godzinę temu, alexander.p napisał(a): Karcher wd3 Za głośny, promocja jest na Henry w podobnej cenie co profi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 @marcelus dokładnie, już wd6 jest cichszy... Niby szczegół ale robi różnicę to wycie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Czy suszycie mf lub ręczniki do osuszania w suszarkach elektrycznych? Mam taką, która ma program do mf, ale jakoś nie jestem przekonany.... Oczywiście wszystkie metki wycięte, także nie mam nawet jak się upewnić, które mogę, a które nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Suszę w suszarce elektrycznej wszystkie mikrofibry, ręczniki, aplikatory, pady. Nic się z nimi nie dzieje, po takim suszeniu są bardziej miękkie niż po tradycyjnym. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @krzygaj Tak jak @Rafal9304 wspomniał, od lat tak suszę mikrofibry i aplikatory. Nie zgodzę się jedynie co do padów... u siebie mam tylko jeden program suszenia (nie wiem nawet jaka jest temperatura) i przy suszeniu padów odchodzi od nich rzep! Zwyczajnie się odkleja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Suszę mf tylko w suszarce bębnowej, na programie syntetyki. Dodatkowo polecam kulki „jeżyki” do szuszarek - mf mięciutkie, rozbite, jakby napowietrzone. Fajniejsze niż noweWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @Adrian89 co to za kulki? Suszę. Miękkie fajne nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @analyzator o takie przykładowo chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 29 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 @Adrian89 co to za kulki? Suszę. Miękkie fajne nic się nie dzieje Coś takiego na przykład - dostępne w rossmanie za - UWAGA - SZALONE ok. 12 cebulionów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saczi Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Panowie, jaką najtańszą rozsądną DA akumulatorową byście polecili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @Rafal9304 @penkus5 @analyzator @Adrian89 a czy przy suszeniu też grupujecie mf - na pierwszy brud, do docierania itd... i suszycie każdą grupę osobno? Drugie primo - to czy 2 kule wystarczą, czy im więcej tym lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @krzygaj Ja osobiście wrzucam wszystkie jak leci Kiedyś prałem częściej i miałem 2 kule, teraz nawalam pół pralki szmatek, więc leci do tego 6 kul Samo suszenie fajnie zmiękcza fibry, ale te kulki tak jakby napowietrzały włosie jeszcze, rozbijają je fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 Wszystko wrzucam jak leci, u mnie z padami nic się nie dzieje a program do suszenia z tego co pamiętam to biorę po prostu mix, kiedyś próbowałem na programie delikatne ale po suszeniu były wilgotne. Też korzystam z tych kulek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 @krzygaj bez sortowania, wszystko jak leci Chyba, że coś poszło do zadania „bardzo specjalnego” to jest wysyłane na wieczny odpoczynek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi