MikeLBN Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 1 godzinę temu, grechut napisał: @analyzator O jakim sonaxie mówisz? Zapewne ActiFoam Energy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Mało detailingowo ale… czy komuś jeszcze od paru dni taptalk całkowicie oczadział? Powiadomienia push przychodzą prawidłowo ale w liście powiadomień w apce non stop wskakują stare jako nieprzeczytane, a nowe sie nie odświeżają. Od samego początku z apką jest problem - jak temat ma mało postów to się otwiera z powiadomienia push, a jak dużo to ładuje się pusta strona i dopiero po wybraniu z listy powiadomień w aplikacji poprawnie otwiera temat. Przeinstalowywałem kilka razy, wersja aktualna. Ktoś ma podobnie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 4 minuty temu, Adrian89 napisał: Mało detailingowo ale… czy komuś jeszcze od paru dni taptalk całkowicie oczadział? Powiadomienia push przychodzą prawidłowo ale w liście powiadomień w apce non stop wskakują stare jako nieprzeczytane, a nowe sie nie odświeżają. Od samego początku z apką jest problem - jak temat ma mało postów to się otwiera z powiadomienia push, a jak dużo to ładuje się pusta strona i dopiero po wybraniu z listy powiadomień w aplikacji poprawnie otwiera temat. Przeinstalowywałem kilka razy, wersja aktualna. Ktoś ma podobnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mam dokładnie to samo i też chciałem się was zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Mam dokładnie to samo i też chciałem się was zapytać Tez niektórych powiadomień z obszernych tematów nie możesz otworzyć z powiadomienia push tylko dopiero w aplikacji? Do tego się trochę przyzwyczaiłem ale w sprawie z ostatnich dni pisałem na support taptalka, od tamtej pory wjechały 2 apdejty i mam wrażenie, że jest gorzej…Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 @grechut Dla mnie mistrzowski jest Ultracoat Masterwash. Pianka mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 2 godziny temu, Adrian89 napisał: Tez niektórych powiadomień z obszernych tematów nie możesz otworzyć z powiadomienia push tylko dopiero w aplikacji? Do tego się trochę przyzwyczaiłem ale w sprawie z ostatnich dni pisałem na support taptalka, od tamtej pory wjechały 2 apdejty i mam wrażenie, że jest gorzej… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Akurat u mnie się otwierają, ale co dostanę powiadomienie push, to po otwarciu Tapatalk nie wykrywa mi tego, co już przeczytałem - co skutkuje cały czas 20-30 nowymi powiadomieniami z tematów, o których już zdążyłem zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 @adi1509 A jak z mocą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 35 minut temu, grechut napisał: @adi1509 A jak z mocą? Nie jest to taki killer ja TFR'y ale zbiera bardzo przyzwoicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dracohd Opublikowano 23 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Akurat u mnie się otwierają, ale co dostanę powiadomienie push, to po otwarciu Tapatalk nie wykrywa mi tego, co już przeczytałem - co skutkuje cały czas 20-30 nowymi powiadomieniami z tematów, o których już zdążyłem zapomnieć. Mam to samo.Niestety dotyczy to wszystkich for jakie mam podpięte do Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 303 GRAPHENE NANO SPRAY COATING - czy może ktoś z Was miał styczność z tym środkiem i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Szukam produktu do gumowych dywaników. Dziwny kształt 3D czasem utrudnia aplikacje produktu. Narazie psikłem Koch motorplast na próbe cos w stylu psiknij i zaponnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Teraz, zeea napisał: Dziwny kształt 3D czasem utrudnia aplikacje produktu. Koch Gummifix robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 @Pimps - a co konkretnie Cię interesuje ? Aplikacja banalna, chociaż czasem potrafi lekko smużyć, dlatego (wg mnie) najlepiej jest aplikować na aplikator z MF i dopiero rozprowadzać po lakierze. Zauważalnie przyciemnia, dociera się bezproblemowo. Zauważalnie podbija połysk, ktory jest typowo syntetyczny, bez efektu "ciepła". Zaleznie od przygotowania powierzchni i zmiennych, zwiazanych z warunkami użytkowania i parkowania auta, potrafi polezeć ok. 2 tygodni, ale i ok. 2 miesięcy. Fajnie się sprawdza jako topper na powloki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Maja 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Godzinę temu, Pimps napisał: 303 GRAPHENE NANO SPRAY COATING - czy może ktoś z Was miał styczność z tym środkiem i mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimps Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 @Eidos71 Dzięki bardzo za garść informacji - a co chciałem wiedzieć? A mianowicie bardziej mi chodziło o efekt wizualny typu szklistość i o jego śliskość. Tak czy śmak dzięki za pomoc. @Domel Dziękuję za wskazanie linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 53 minuty temu, Gardor napisał: Koch Gummifix robi robotę A wykończenie idzie w połysk, mat, neutralny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_O Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Kiedyś na forum czytałem w którymś temacie na temat ramek do tablic rejestracyjnych. Ktoś polecał z konkretnego linku na alledrogo ale nigdzie nie mogę znaleźć wątku. Ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 7 godzin temu, zeea napisał: A wykończenie idzie w połysk, mat, neutralny? Fajnie przyciemnia dywaniki, efekt takiej odżywione gumy. Żadnego połysku nie ma i przede wszystkim nie są śliskie dywaniki po nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exwined Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Ostatnio na półce znalazłem prawie pełny Meguiar's Ultimate Polish który kupiłem dawno temu w duecie z Ultimate Compound gdy myślałem jeszcze że ręcznie wypoleruję samochód (naiwniak ze mnie). I teraz pytanko, z racji że jest to raczej lekko ścierny środek czy nada się to pod wosk jako cleaner? Korzystał ktoś w ten sposób? Nie wiem czy znajdę w najbliższym czasie pełny weekend na one-stepa i jeśli Ultimate Polish w jakimś stopniu maskuje to też się nie obrażę. Albo może wykorzystywał ktoś go w jakiś inny sposób? Szukałem na forum informacji o Ultimate Polish, wiele nie znalazłem i domyślam się że to dinozaur detailingu ale trochę mi go szkoda, że się marnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 Kiedyś na forum czytałem w którymś temacie na temat ramek do tablic rejestracyjnych. Ktoś polecał z konkretnego linku na alledrogo ale nigdzie nie mogę znaleźć wątku. Ktoś pomoże? 9702884119. Wyglądają na takie, co nie klękają na robocie. W porównaniu z tymi, które miałem wcześniej, są z dużo grubszego plastiku.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 21 minut temu, Exwined napisał: czy nada się to pod wosk jako cleaner? Jak najbardziej. Zarówno maszynowo, jak i ręcznie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exwined Opublikowano 24 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2022 2 godziny temu, Eidos71 napisał: Jak najbardziej. Zarówno maszynowo, jak i ręcznie. Dzięki za potwierdzenie, będę eksperymentował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 @Exwined Ultimate Polish fajnie odżywia lakier, u mnie granatowy w połączeniu z woskiem FK Pink Wax dał świetny efekt i leżał 2 miesiące, no ale to już taki wosk. Śmiało nakładaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 W instrukcji gyeona cancoata napisali, żeby przez min 2h powłoka nie miała kontaktu z wodą. Ktoś może wie czy ten czas można skrócić? ( wiem, że dla 'powłoki' powinno być 24h ale chciałem auto ogarnąć w piątek, a ma padać, a niekoniecznie moge auto zostawić na dłuższy czas ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentatonic Opublikowano 25 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2022 Jaki opryskiwacz ręczny polecacie w celu stosowania Koch Green Star jako pre wash ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi