Bapko Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Poszukuje ultra elastycznego/miękkiego węża do myjki K5 - ten standardowy to dramat jakiś + pod to pistolet z końcówkami. Można gdzieś kupić jakiś zestaw w rozsądnej cenie i jakości ? O z chęcią przyłącze się do poszukiwań! Dobrze by bylo jakby jeszcze spełniał swoją funkcje i dobrze przenosił ciśnienie bez rozciągania się !Ostatnio myślałem ze mnie krew zaleje jak się tez fabryczny raz calu czas zawijam i obijał od spodu lakier… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 W dniu 6.05.2022 o 19:12, menior napisał: A jak z aplikacja i hydro? Hydro bardzo dobre. Aplikacja trochę trudniejsza niż CP UK 3.0 ale bez problemu do ogarnięcia. Producent zaleca jedną warstwę i tak zrobiłem, elementy trzeba dzielić na części, bo powłoka szybko łapie, docierałem po ok. 10-15 sek. od nałożenia, jak za długo przeciągnąłem to był problem z dotarciem. Aplikowane w temp. ok. 22 st. Jeżeli miałbym wybierać między UK 3.0 + SiC a FX Evolution to wybrałbym FX'a, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Co robicie jak owady nie chcą do końca zejść myjką ciśnieniową? Spryskuje Go-Go Insect ale i tak zawsze coś zostaje, szorujecie rękawicą na siłę czy walczycie do końca chemią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @Domel Techkar. Ja właśnie w swoim lavorze akurat chciałem waż na 10m zmienić wiec i pistolet i dwa adaptery dopasowali do lancy która mam i do pianownicy. Jestem mega zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Czy gyeon cancoat q2 można warstwowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Jasny gwint, soft99 ma jakieś lipne butelki, czy co? Kupiłem w styczniu Luxury Gloss - przyszedł "spocony". Brat zanabyl teraz dwie butelki Speed&Barrier... i przyszły takie. Co jest? Rozczarowanko trochę.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevMike Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Może ktoś powiedzieć jakie są różnice między czarną / niebieską / czerwoną gabką z Optimum ? Nie moge znaleźć strony która opisuje ich różnice https://allegro.pl/listing?string=optimum sponge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @DevMike https://kosmetykaaut.pl/topic/14308-szampon-bez-wycierania-albo-waterless-i-rinseless/#comment-656223Jest trochę opisów i doznań użytkowników w dedykowanym dziale Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Można zakupić w Polsce coś podobnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Koch fse używał ktoś? Jak hydro po nim, bo sliskosc fajna zostawia na lakierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Koch fse używał ktoś? Jak hydro po nim, bo sliskosc fajna zostawia na lakierze W temacie o qd właśnie trwa dyskusja o nim Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @Adrian89 Koch fse używał ktoś? Jak hydro po nim, bo sliskosc fajna zostawia na lakierze Dzięki za cynk, już przestudiowane i wiem jak do niego podchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @grechut tak, ja w zeszłym roku tak robiłem i na razie sobie siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @keza Jakie odstępny między warstwami dawałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziuu Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Lepiej nałożyć na lakier Fusso Coat 12 Months Wax Dark czy może jakąś powłokę tak do 200zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 Do 200 zł to Aqua 9H 15 ml kupisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @grechut koło godziny było między warstwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @keza A faktycznie ok 20ml wystarczy na całe auto? Jak aplikowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 @grechut jakoś nie mam skłonności do sprawdzania zużycia i nie wiem ile poszło na jedną warstwę. Jeśli chodzi o aplikację to nakładałem ściereczką z zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 9 godzin temu, DevMike napisał: Może ktoś powiedzieć jakie są różnice między czarną / niebieską / czerwoną gabką z Optimum ? Nie moge znaleźć strony która opisuje ich różnice https://allegro.pl/listing?string=optimum sponge @ghost @Eidos71 chyba to kiedyś opisywali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevMike Opublikowano 8 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 dobra nie było pytania może przyda się dla innych, ale tu w dużym skrócie chyba opisali ich główną różnicę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Maja 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2022 22 minuty temu, DevMike napisał: dobra nie było pytania może przyda się dla innych, ale tu w dużym skrócie chyba opisali ich główną różnicę: aaa włąsnie czyli tu to słyszałem @D@ViD ty masz czarnego rąba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 Optiumum no rines jest używany do impregnacji padów, mam na stanie carpro ech2o i chemical guys rinse free mogę śmiało użyć i w rozcieńczeniu 1:200? Kolejne pytanie odnośnie past, używałem Koch H8 mega sprawa, ale z czystej ciekawości szukam czegoś podobnego w jakości i cenie. Zainteresowała mnie pasta ADBL Roller Hard Cut i CarPro ClearCUT. Na jaką paste stawiacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 @Bitek Słyszałem że CarPro echo2o można śmiało używać, choć sam nigdy nie stosowałem tego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 9 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2022 1 godzinę temu, Bitek napisał: do impregnacji padów Jeżeli chcesz tanio i naprawdę skutecznie impregnować pady, polecam CarPro Immolube. Wskazany przez producenta roztwór 1:20 był zbyt "tłusty" - rozrobiłem na roztwór 1:40 i inny impregnat nie jest mi potrzebny. 500 ml butelka wystarczy na dłuuuugo... 1 godzinę temu, Bitek napisał: CarPro ClearCUT To "stara" pasta - aktualna to Ultracut. Nie znam jeszcze nowych past od ADBL, ale z Ultracut będziesz zadowolony - to rzeczywiście silna pasta tnąca nie zostawiająca wielkiego bałaganu, a przy twardych lakierach i odpowiednim padzie możesz stosować ją nawet jako bardzo skuteczny One Step. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi