Adrian89 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Stoję przed zakupem płynu do mycia szyb. Co jest dostępnego na rynku z dodatkiem niewidzialnej wycieraczki? Miałem Soft99 Glaco De Cleaner, mam resztkę ADBL Hybrid Glass i jak nic innego nie znajdę, pewnie kupię 5L ADBL'a, mimo drażniącego mnie "zapachu".. (w ogóle to warto kupować 5L bańki, bo cenowo się kalkulują)Ja używam obecnie Rain-x 2w1. całkiem nie najgorzej sobie radzi i siedzi też - przynajmniej u mnie - jak wściekły jak na płyn do mycia szyb z dodatkiem NW. Cenowo też przystępnie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 @Saczi Jest jeszcze Deturner hydro glass cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beemas Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 W porównaniu do innych opryskiwaczy to Kwazar Venus wypada bardzo dobrze. Też zamierzam go kupić W dniu 23.12.2021 o 09:55, Oxygen20 napisał: Czy opryskiwacz Kwazar Venus super 360 2L będzie w porządku? Ktoś go ma i może napisać jak się sprawdza? W porównaniu do innych opryskiwaczy to Kwazar Venus wypada bardzo dobrze. Też zamierzam go kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Hej Czy ktoś widział w dobrej cenie dostępny Carpro Hydro2 Lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Wietrzenie magazynu w Detailing House - 67,43 zł Sorki nie zauważyłem, niedostępny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 27 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 4 godziny temu, czester napisał: Hej Czy ktoś widział w dobrej cenie dostępny Carpro Hydro2 Lite? https://www.pielegnacjaaut.pl/carpro-hydro2-lite-sealant-do-wszystkich-powierzchni-lakierowanych-1l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icemanv Opublikowano 28 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Co możecie polecic na zmeczone plastiki na zewnatrz i opony. By odżyły ale nie bylyszczaly za mocno lepiej satyna i troche posiedzialo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 17 godzin temu, Icemanv napisał: Co możecie polecic na zmeczone plastiki na zewnatrz i opony. By odżyły ale nie bylyszczaly za mocno lepiej satyna i troche posiedzialo. Owatrol polytrol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Jestem zainteresowany zakupem tej maszyny, czy ktoś coś podpowie warto, czy lepiej poszukać coś innego ( posiadam już rotacje oraz roller 9mm) dodam że używana będzie czysto hobbystycznie, budżet im taniej tym lepiej https://showcarshine.pl/maszyny-polerskie/liquid-elements-t4000-v2-15mm-dual-action-najlepsza-maszyna-da-w-2019r.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąbek1 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Czy to możliwe aby interior cleaner rozrobiony z demi 1:1 zepsuł się w ciągu 2 miesięcy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @zwirek03 Również szukałem czegoś dodatkowego do posiadanej 9'ki i również tylko prace czysto hobbistyczne i cena grała również ważną rolę - kupiłem ją na BF ~570 zł Wprawdzie jeszcze nie udało się popracować dłużej nad autem, ale kilka zabaw na testowej masce w piwnicy udało się przerobić i jak dla mnie w tym przedziale cenowym faktycznie jest bomba! Mocny i solidnie spasowany sprzęt, trochę głośny (jak działasz w słuchawkach - aspekt pomijalny), 8 m kabla również fajna sprawa, gdzie u większości trzeba szukać przedłużki. Na tą chwilę pomimo skromnych kilku podejść do maszyny - śmiało polecam! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @Grzechu23 dzięki za jakiekolwiek informacje chyba się zdecyduję również, a tak z ciekawości gdzie kupiłeś swoją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @zwirek03 u partnera z forum - @Carshine-sklep.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 @Gąbek1 Tak, jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 16 godzin temu, banano7 napisał: Owatrol polytrol dostępny choćby w Leroy'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspire Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Ma ktoś doświadczenie z twardymi pastami do ALU / stali nierdzewnej i mógłby coś doradzić? Chciałem sobie poprawić rant na alusach (to pewnie autosolem który mam bym ogarnał) i kilka rurek nierdzewnych przepolerować ale nie bardzo wiem co kupić... Myślałem o takich: i na wykończenie Ale zacząłem się zastanawiać czy potrzeba mi aż tyle tego, tym bardziej że do każdej wypada mieć oddzielny zestaw filców, a to już robi się konkretna sumka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 30 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2021 Jest sens kłaść aqua booster po myciu onr? Wcześniej było mycie na bezdotyku na dwa wiadra + T&G i deiron, jednak w takie pogody zanim dojechałem do domu to samochód się przybrudził, więc trzeba poprawić. Samochód z powłoką aqua. Ewentualnie po onr przemyć zmywaczem i dopiero booster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 @lubek spokojnie przemyj onr i potem IPA lub jakiś płyn inspekcyjny i możesz sobie kłaść Aqua booster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 @zwirek03 ja posiadam od ponad roku ale t5000 , maszyna solidna dobre spasowanie, przewód gruby ale miękki i bardzo długo 8m . Jedna wada to że moja była z PB 150mm i żadnymi innymi 125 mm nie chciał współpracować , jedynie orginał LE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Najtańszy sensowny odkurzacz piorący to? Mam do ubrania sporą kanapę i zastanawiam się czy nie lepiej kupić odkurzacz zamiast zamówić usługę. Poza tym prywatnie w dwa samochody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Najtańszy sensowny odkurzacz piorący to? Mam do ubrania sporą kanapę i zastanawiam się czy nie lepiej kupić odkurzacz zamiast zamówić usługę. Poza tym prywatnie w dwa samochody.Biednego nie stać na tanie rzeczy.W takim układzie wybrałbym usługę. Wydać pieniądze i potem wkurzać się na jakość produktu, że nie odsysa jak trzeba, przemacza, jest nieporęczny... Pieniądze w błoto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Najtańszy sensowny odkurzacz piorący to? Mam do ubrania sporą kanapę i zastanawiam się czy nie lepiej kupić odkurzacz zamiast zamówić usługę. Poza tym prywatnie w dwa samochody.Sprawdz na olx czy nie można wypożyczyć u Ciebie w rejonie. Ja ze 2-3 miesiące temu wypożyczyłem karchera puzio 10/1 za 50zł na dobę - można samemu porządnie wszystko ogarnąć a kupić porządny jak będą wolne środkiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 @RoBee @Adrian89 serio tak źle? Ile ma odpowiednika dualki z juli? Wiem że można wynająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Najtaniej z rozsądnych Profi 50.1 Następny santoemma sabrina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 @JJZS.KAM zdecydowanie zbyt porządny. Serio będzie odpalone dwa razy w roku. Jak trochę dłużej będzie schło to też nie problem najwyżej poczekam do lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi