analyzator Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 ADBL BFS & BFF KIT to co dynda to złączka do pompki? Można tam podłączyć xiomi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterro Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Cześć czy po nałożeniu fusso 12m można przedłużać jego trwałość pro Staff Gold Walter? Chodzi mi o łączenie wosku i qd z kwarcem. Tego qd już mam I zastanawiam się czy jest sens woskować czy może zużyć qd I wtedy woskowac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 1 minutę temu, monterro napisał: Cześć czy po nałożeniu fusso 12m można przedłużać jego trwałość pro Staff Gold Walter? Chodzi mi o łączenie wosku i qd z kwarcem. Tego qd już mam I zastanawiam się czy jest sens woskować czy może zużyć qd I wtedy woskowac Też mam fusso nałożone i kładlem na niego różne QD miedzy innymi pro Staff. Śmiało możesz woskowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @rafalk na zdjęciach to wygląda na białe ale w rzeczywistości jest szare. Myślę że spróbuję to zdrapać a potem wet Sand 2500 i tyle. I tak futrem będę atakował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lazzur Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Fibra która dociera sie ceramike zawsze leci później do kosza czy da się coś podziałac nią jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Mam oscylacje jakaś marketówka ale z prostokontną stopą i z papierem 60 słabo to idzie nawet bardzo słabo. A mam do szlifowania sporo m2 (jakieś 10m2) i myślałem kupić sobie rotację kraussa z tarczą 75mm którą później wykorzystał bym do auta. Albo kupię tanią szlifierkę kontową bo tą oscylacją się zajade.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu TapatalkaKupiłem szlifierkę kontową metabo 1550wat z regulacją obrotów za 600 zł idzie lepiej ale tarcza 125mm troszkę za duża ale idzie. Myślałem za 800 zł kupić kraussa z dyskiem 75mm ale wyszło metabo bo bałem się że krauss nie da rady.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Ten krauss by całkowicie zatrzymał ruch obrotowy za pewny przy takim szlifowaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuman1987r Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Ktoś wie czy dzis MrCleaner w kato jest czynny ? bo nie moge sie dodzwonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyau1 Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Kupiłem Colourlock Zestaw do Skórzanej Tapicerki strong, a dostałem nowe opakowanie (białe) z napisem ze to strong do "skór nowych". Nada się do skór 10 letnich czy jest jakiś mocniejszy ze względu ze do nowych skór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Robiłem zaprawki. Zaprawka kupiona u Nowickiego lakier robi się taki mleczny. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 25 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 panowie warto kupić koch chemie sil do wymywania pasty czy lepszy ipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @mlodziak22 mam, uzywam i w mojej ocenie duzo lepsze od ipy do odtłuszczania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @mlodziak22 mam, uzywam i w mojej ocenie duzo lepsze od ipy do odtłuszczania Ok dzięki więc muszę zakupić ;) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @Streatnapisz coś więcej o tym silu mimo to że to w większości ipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @Lukaso zwykle odtłuszczam 1:1 i bardzo fajnie działa, przy miekkich lakierach fajnie odtłuszcza i nie zostawia bałaganu. Przy Twardych uzywam 100% lub dedykowanego zmywacza. Ja osobiscie z SIL jestem bardziej zadowolony niz z IPY bo kupic dobra IPE to naprawde trzeba miec dobrego dostawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @Lukaso zwykle odtłuszczam 1:1 i bardzo fajnie działa, przy miekkich lakierach fajnie odtłuszcza i nie zostawia bałaganu. Przy Twardych uzywam 100% lub dedykowanego zmywacza. Ja osobiscie z SIL jestem bardziej zadowolony niz z IPY bo kupic dobra IPE to naprawde trzeba miec dobrego dostawce. Czyli nie rozcieńczasz z wodą 1:4?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @mlodziak22 przy miekkich lakierach robie 1:3 1:4 zależy jaki lakier. Zwykle uzywam 1:1 i sprawdza sie bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimiC Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Cześć, przy odkurzaniu auta w mieście korzystacie z odkurzaczy przy stacjach benzynowych czy macie jakieś inne, lepsze sposoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 ADBL Interior Cleaner można czyścić takie wyświetlacze jak od radia, nawigacji czy licznika? Bezpieczny środek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 2 minuty temu, Malwin41 napisał: @Kamsyyo na moich krzywdy nie zrobił. Ale tak czy siak polecę Wash Mist. A już kupiłem wcześniej i to jeszcze przez pomyłke 2x 0,5 litra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 5 godzin temu, Streat napisał: @mlodziak22 przy miekkich lakierach robie 1:3 1:4 zależy jaki lakier. Zwykle uzywam 1:1 i sprawdza sie bardzo dobrze dlaczego tak , a nie na twarde 1:4?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 26 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @mlodziak22 nie duża zawartość alkoholu może zrobić szkodę na lakierze, dlatego w przypadku miękkich lakierów zaleca się delikatniejsze odtłuszczacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 2 minuty temu, Streat napisał: @mlodziak22 nie duża zawartość alkoholu może zrobić szkodę na lakierze, dlatego w przypadku miękkich lakierów zaleca się delikatniejsze odtłuszczacze to dobrze ,że mam lakier vw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Jest na forum ktoś ogarniający prawo? Potrzebowałbym porady odnośnie niewykonania usługi przez firmę. Jeśli ktoś ogarnia temat to proszę o PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 26 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 @Fredi88 chyba kolega @Michał126 ogarnia takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi