Skocz do zawartości

Krótkie pytanie i krótka odpowiedź

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Michał82 napisał:

Widział ktoś dostępny CC Water Gold Premier? Niestety wszędzie pustki. Allegro mnie nie interesuje, nie kupuje  tam chemii. 

@Michał82 Zrobiliśmy spory zapas Premiera: 

https://integrale.com.pl/search/24,1,date-asc/text=prostaff::/pl.html

22 godziny temu, Dante05 napisał:

Zna ktoś namiary na serwis Kraussa? Moja DB 5800 odmówiła posłuszeństwa.

LAK-AUTO Lukasz Orkiszewski
Aniołka Pierwsza 9
63-620 Trzcinica

Mojego naprawili szybko i bez problemu, po tym jak jedna forumowa firma odmówiła mi rękojmi...

• Lubię to 1

Panowie czy może używał ktoś rotacji z papierem ściernym do szlifowania drewna . Tylko proszę bez zbędnych komentarzy że to profanacja... Chciał bym wiedzieć czy rotacje można użyć do więcej prac niż przy aucie...

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

4 godziny temu, Lukaso napisał:

Ma ktoś pomysł co to za dziadostwo? 

Myślałem że to dobra smoła ale eulex nie bierze tego i niczym nie schodzi już nie mam pomysłu. Szorstkie takie jakby spękane z wierzchu 

chyba ruda bladz chce sie wydostac na powietrze 🙂

6 godzin temu, Gold_Car napisał:

Panowie czy może używał ktoś rotacji z papierem ściernym do szlifowania drewna . Tylko proszę bez zbędnych komentarzy że to profanacja... Chciał bym wiedzieć czy rotacje można użyć do więcej prac niż przy aucie...

Raczej średnio z taką robota szkoda maszyny. Kiedyś w dobrej cenie kupiłem maszynkę Bosch PEX 300 AE. Jestem z niej bardzo zadowolony. 

• Lubię to 1

Raczej średnio z taką robota szkoda maszyny. Kiedyś w dobrej cenie kupiłem maszynkę Bosch PEX 300 AE. Jestem z niej bardzo zadowolony. 
Mam oscylacje jakaś marketówka ale z prostokontną stopą i z papierem 60 słabo to idzie nawet bardzo słabo. A mam do szlifowania sporo m2 (jakieś 10m2) i myślałem kupić sobie rotację kraussa z tarczą 75mm którą później wykorzystał bym do auta. Albo kupię tanią szlifierkę kontową bo tą oscylacją się zajade.

To nie rdza napewno. Rdza może być czarwona żółta albo czarna a tu są szare kropki i wyglądało to na starą zaschniętą smołę ale jednak nie bo to nie idzie to wcale preparatami na smołę. Glinka też nie rusza. Gips? @Streat hmm ale tylko na dole by był? Te kropki są tylko poniżej listew na drzwiach i pojedyncze na dachu i masce. 

@Lukaso Może to też być farba do malowania pasów na jezdni, nie jechałeś drogą gdzie malowali pasy?

Wtedy spróbuj zmywaczem do takiej farby, wydaje mi się, że chlorokauczuk ale głowy nie dam sobie obciąć.