Michał82 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Widział ktoś dostępny CC Water Gold Premier? Niestety wszędzie pustki. Allegro mnie nie interesuje, nie kupuje tam chemii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Dokładnie kolejność jest odwrotna jeśli już. Mówicie ze taki trujący eulex? Może dać sobie spokój żeby to w trawę się nie lało... I ta nafta na szmatkę da radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @Davepl Nie ma sensu, tak jak piszesz mogłeś to zrobić przed a teraz zdjąłbyś nałożony wosk @Michał82 clinic4car 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
integrale Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Godzinę temu, Michał82 napisał: Widział ktoś dostępny CC Water Gold Premier? Niestety wszędzie pustki. Allegro mnie nie interesuje, nie kupuje tam chemii. @Michał82 Zrobiliśmy spory zapas Premiera: https://integrale.com.pl/search/24,1,date-asc/text=prostaff::/pl.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jak używać eulexa? Na fibre przyłożyć i przetrzeć? I potem przemyć miejsce szamponem? Czy lepiej dać Vasco i niech leży godzine i odmacza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Panowie jakich używacie talerzy oporowych do rotacji? Flexipads? Jaka przekładka? Z góry dzięki. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabbcc123 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Sciagnalem folie z auta i mam pozostałości kleju. Czym to sie sciaga? Eulexa mam, ale moze jest cos innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @mlodziak22 mam 3m jak bys potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Widział ktoś gdzieś zestaw SG Drop Off + SGGlass Polish Pro z darmowa wysyłka? Na razie chyba tylko u MX Nowicki jest ten zestaw dostepny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Zna ktoś namiary na serwis Kraussa? Moja DB 5800 odmówiła posłuszeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Czym usunąć lub zamaskować taka rysę? Wygląda na głęboka bo czuć ja paznokciem. Polerka raczej odpada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 @locarno zaprawkę trzeba zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Ma ktoś pomysł co to za dziadostwo? Myślałem że to dobra smoła ale eulex nie bierze tego i niczym nie schodzi już nie mam pomysłu. Szorstkie takie jakby spękane z wierzchu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 23 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 @Lukaso to jest wypukłę czy wkleśniete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 @Streatwypukłe oczywiście. Są zmatowienia bo już w akcie desperacji poszedł zmywacz nitro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 23 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 @Lukaso a moze to gips bo tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspire Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 22 godziny temu, Dante05 napisał: Zna ktoś namiary na serwis Kraussa? Moja DB 5800 odmówiła posłuszeństwa. LAK-AUTO Lukasz Orkiszewski Aniołka Pierwsza 9 63-620 Trzcinica Mojego naprawili szybko i bez problemu, po tym jak jedna forumowa firma odmówiła mi rękojmi... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Panowie czy może używał ktoś rotacji z papierem ściernym do szlifowania drewna . Tylko proszę bez zbędnych komentarzy że to profanacja... Chciał bym wiedzieć czy rotacje można użyć do więcej prac niż przy aucie...Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 23 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 4 godziny temu, Lukaso napisał: Ma ktoś pomysł co to za dziadostwo? Myślałem że to dobra smoła ale eulex nie bierze tego i niczym nie schodzi już nie mam pomysłu. Szorstkie takie jakby spękane z wierzchu chyba ruda bladz chce sie wydostac na powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 6 godzin temu, Gold_Car napisał: Panowie czy może używał ktoś rotacji z papierem ściernym do szlifowania drewna . Tylko proszę bez zbędnych komentarzy że to profanacja... Chciał bym wiedzieć czy rotacje można użyć do więcej prac niż przy aucie... Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Raczej średnio z taką robota szkoda maszyny. Kiedyś w dobrej cenie kupiłem maszynkę Bosch PEX 300 AE. Jestem z niej bardzo zadowolony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Raczej średnio z taką robota szkoda maszyny. Kiedyś w dobrej cenie kupiłem maszynkę Bosch PEX 300 AE. Jestem z niej bardzo zadowolony. Mam oscylacje jakaś marketówka ale z prostokontną stopą i z papierem 60 słabo to idzie nawet bardzo słabo. A mam do szlifowania sporo m2 (jakieś 10m2) i myślałem kupić sobie rotację kraussa z tarczą 75mm którą później wykorzystał bym do auta. Albo kupię tanią szlifierkę kontową bo tą oscylacją się zajade.Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 To nie rdza napewno. Rdza może być czarwona żółta albo czarna a tu są szare kropki i wyglądało to na starą zaschniętą smołę ale jednak nie bo to nie idzie to wcale preparatami na smołę. Glinka też nie rusza. Gips? @Streat hmm ale tylko na dole by był? Te kropki są tylko poniżej listew na drzwiach i pojedyncze na dachu i masce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 24 Lipca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @Lukaso weź coś ostrego typu cyrkiel i delikatnie nakłuj to, jak się zacznie kruszyć to raczej gips/cement Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @Streatspróbuję, może i masz rację bo to jest na tyle twarde że nie mogłem tego ruszyć paznokciem tylko paznokieć mi się uszkodził. Coś czuję że skończy się to wet sandingiem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalk Opublikowano 24 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 @Lukaso Może to też być farba do malowania pasów na jezdni, nie jechałeś drogą gdzie malowali pasy? Wtedy spróbuj zmywaczem do takiej farby, wydaje mi się, że chlorokauczuk ale głowy nie dam sobie obciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi