CarlosBlack Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @niuti skoro wcześniej tego na masce nie było to może water spoty? Co do pianownicy; może to sitko... chociaż po jednym użyciu bez płukania nie powinno się aż tak zapchac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuti Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Jak to usunąć ?APC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @niuti water spot remover, ew. spróbować delikatnie QD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @niuti np domowy sposób to Ocet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuti Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @BiałyGTi o spróbuję dzięki. Bo buteleczka płynu trochę kosztuje :(. ps. Polać i zostawić czy pocierać ? jak użyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 godziny temu, niuti napisał: @BiałyGTi o spróbuję dzięki. Bo buteleczka płynu trochę kosztuje :(. ps. Polać i zostawić czy pocierać ? jak użyć? Mikrofibre namoczyć i położyć na kilka minut. Potem przetrzeć jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Zabrzmię głupio, ale pytam serio - jak w tych czasach radzicie sobie z zamawianiem chemii? Jak widzę wszędzie promocje i kody rabatowe to aż kusi żeby coś kupić... Odbierać od kuriera? No nie wiem... pojechać do paczkomatu - nie wolno...#icoteras?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 9 minut temu, MMCzysci napisał: Zabrzmię głupio, ale pytam serio - jak w tych czasach radzicie sobie z zamawianiem chemii? Jak widzę wszędzie promocje i kody rabatowe to aż kusi żeby coś kupić... Odbierać od kuriera? No nie wiem... pojechać do paczkomatu - nie wolno... #icoteras? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Oczywiście że możesz jechać do paczkomatu, tylko o ile jest taka możliwość odczekałbym 24h od zostawienia paczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Kogoś u mnie w okolicy ostatnio skontrolowali... trochę mam cykora.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electro69 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Co sądzicie o takiej myjni z dojazdem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Ludziska potrzebuję jakiegoś QW/wosku w płynie co by trochę potestować przywieranie brudu - do tej pory leciałem na SSW i o ile kropelkowanie, look i trwałośc na moim lakierze jest git o tyle syfu i ws łapie sporo a w jakichś ciężkich warunkach nie jeżdzę. Jest coś wartego uwagi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @electro69 wiecej rys narobią niż to warte, jeszcze rozumiem jakby zrobili jakis pre wash ale tak na sucho "myc"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJZS.KAM Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 2 minuty temu, Streat napisał: @electro69 wiecej rys narobią niż to warte, jeszcze rozumiem jakby zrobili jakis pre wash ale tak na sucho "myc"... Na Youtube odpisują że to specjalny środek o ładunku dodatnim a fibra ma ujemny więc przyciąga brud i nic nie porysują Takie coś zadziała na zakurzonych samochodach, ale na reszcie to będzie fabryka rys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 29 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @JJZS.KAM własnie to przeczytałem no moze typowy "Kowalski" i w to uwierzy Podstawie im czarne Uni po korekcie ciekawy jestem czy by nie powstało nadmiernych zarysowań xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electro69 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie chodzi mi tutaj o mycie auta dla ziomka z tego forum który wie co to auto detaling itp. Chodzi mi tutaj bardziej o takiego Kowalskiego, którego auto i tak jest już dojechane na szczotkach w myjniach automatycznych i dla niego umycie auta Rinseless i zarzucenie jakiegoś wosku w sprayu będzie już wow. Wiadomo, że na mocno zabrudzone auta nie ma opcji bez Pre-wash. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 KiK jakie rękawiczki z długim mankietem byście polecili? Potrzebuję do procesu mycia - zwykłe krótkie nie bardzo, bo woda zaraz wlewa się za mankiet i szampon kwasowy wyjada linie papilarne Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Czy ktoś wie gdzie można zakupić atomizer Guala pianujący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 23 godziny temu, KUBA46 napisał: @Vergil_PL szczotka druciana+papier ścierny. Pomalować i zacząć używać Atom Maca od Bilt Hambera Nie bardzo rozumiem w jaki sposób używać tego produktu. Przed myciem, po myciu, czy raz na jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Nie bardzo rozumiem w jaki sposób używać tego produktu. Przed myciem, po myciu, czy raz na jakiś czas? Każdorazowo od razu po umyciu kół :)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @PawelKRZhttps://detailink.pl/pl/p/Trigger-Guala-Spieniajacy-TS5-V35-28410/93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 5 minut temu, kamil598 napisał: @PawelKRZhttps://detailink.pl/pl/p/Trigger-Guala-Spieniajacy-TS5-V35-28410/93 Dzieki ale tam tez szukałem - Dostępność: Brak towaru Na Alle... tylko zwykle Guale Rozumie wykupiony papier toaletowy, drożdże ale ... atomizer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor DETAILiNK Opublikowano 29 Marca 2020 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 4 minuty temu, PawelKRZ napisał: Dzieki ale tam tez szukałem - Dostępność: Brak towaru Na Alle... tylko zwykle Guale Rozumie wykupiony papier toaletowy, drożdże ale ... atomizer? @PawelKRZ Jaka ilość Ciebie interesuje? Niestety atomizerów będzie brakować. Jest już z tym problem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelKRZ Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 1 minutę temu, DETAILiNK napisał: @PawelKRZ Jaka ilość Ciebie interesuje? Niestety atomizerów będzie brakować. Jest już z tym problem. Do użytku prywatnego chciałem gdzieś 3-4 sztuki nabyć, ale widzę, ze to teraz mało prawdopodobne. Niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 W dniu 25.03.2020 o 16:04, Lukasz-odkrywca napisał: Jak aplikujecie koch chemie Protector wax tak jak pianę ? Czy można to robić tak jak w przypadku wet protector z SG z butelki? Na filmiku @mx_nowicki widziałem jak aplikuje z butelki a na innym kanale na yt aplikują z pianownicy. Butlka spokojnie. Fajnie jakby był wydajny spryskiwacz bo kilkaset ml trzba wypsikać. Spłukujesz demineralką. 3 godziny temu, MMCzysci napisał: Zabrzmię głupio, ale pytam serio - jak w tych czasach radzicie sobie z zamawianiem chemii? Jak widzę wszędzie promocje i kody rabatowe to aż kusi żeby coś kupić... Odbierać od kuriera? No nie wiem... pojechać do paczkomatu - nie wolno... #icoteras? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Traktujesz jako brudne. Opakowanie na balkon na 3 dni co tam przyjeżdża to wypakowuję i przecieram ręcznikiem zwilżonym w ipa. Myjesz ręce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aabbcc123 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 @Gąbek1 NATy to jednorazowki. Nie polecam, ... i tak dobrze, ze nie rozlecial Ci sie podczas pierwszego dnia. Nie dziwne, ze nowicki potrzebuje 6 Natow na auto. Ale rozumiem, ze on cos z tego ma... lepiej dopłacić te 3-4zl i miec cos co użyjesz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi