Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanko.Poleci ktoś jakaś kamerę cofania? Planuje kupić i zamontować w Civic ufo teścia.Kamera bedzie podpieta pod radio .Pozdrawiam

Opublikowano

Miał może ktoś styczność z odplamiacz ami marki Furniture Clinic ? Chodzi mi o plamy na tapicerce skórzanej  typu rozlany lakier do paznokci, popisane mazakiem itp.

• Moderator
Opublikowano

która z pian to istny killer dla wszelkiego LSP ? Tenzi Truck ? szukam hardcorowego zawodnika.

Opublikowano

Truck slabo sie pieni, ale w polaczesniu z aktywna piana daje fajny prewash i sciaga fajnie lsp

Opublikowano

Od pewnego czasu zastanawiam sie nad polozeniem na aucie carpro dlux. Wozidlo uzytkowane jest w miescie i rocznie robi ok 6 tys km. Do tej pory stosowane bylo KC NMPC i PSS... czyli to samo. Zastanawiam sie czy odpuscic temat powloki czy jednak jest sens klasc...

Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pytanko.
Szukam dobrego nieniedrogiego opryskiwacza do chemii typu SG citrus i prespray do prania tapicerki.

Planuję marolexa Maestro ergo 1,5 litra. 
Coś innego ktoś poleci i to uzasadni:D??

• Moderator
Opublikowano

Panowie tak na szybko czy po Duragloss Squeaky Clean przecierać jeszcze IPA ?? Czy leciec na to FK1000p

Opublikowano
wiem że ktoś z forum ma takie coś proszę o pw jakby ta osobę DDAT_2.png?fit=1000,800
Na fejsie wpisz sobie Tadeusz Wolnik

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 minuty temu, Fitte napisał:

Na fejsie wpisz sobie Tadeusz Wolnik

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Juz wszystko ogarnięte. 👌☺️

Opublikowano

Pewnie to elementarna wiedza, ale nie było mnie wtedy w szkole. Czyścicie jakoś aplikatory z cleanerów, wosków itp? Czy po prostu dany wosk ma dedykowany aplikator i mimo, że jest zapchany czymś to nie ma różnicy?

Opublikowano
W dniu 7.01.2018 o 17:58, Domel napisał:

która z pian to istny killer dla wszelkiego LSP ? Tenzi Truck ? szukam hardcorowego zawodnika.

Tenzi Truck Clean Extra :happy:

Opublikowano

Czy z pianownicy ręcznej Epoca mogę zrobić zwykły opryskiwacz? Jak wyjmę filce to wystarczy, czy trzeba coś jeszcze zrobić? Pytam w kontekście pryskania Kocha GS, bo zwykłym atomizerem idzie się zajechać...

Opublikowano
22 godziny temu, BiałyGTi napisał:

Panowie tak na szybko czy po Duragloss Squeaky Clean przecierać jeszcze IPA ?? Czy leciec na to FK1000p

Lecieć. Squeaky jest z założenia "czysty"

• Dziękuję 1