Gregor 29 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Pytanko.Poleci ktoś jakaś kamerę cofania? Planuje kupić i zamontować w Civic ufo teścia.Kamera bedzie podpieta pod radio .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Miał może ktoś styczność z odplamiacz ami marki Furniture Clinic ? Chodzi mi o plamy na tapicerce skórzanej typu rozlany lakier do paznokci, popisane mazakiem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chin-su Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 gdzie w Lublinie kupować GYEON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 która z pian to istny killer dla wszelkiego LSP ? Tenzi Truck ? szukam hardcorowego zawodnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 ValetPRO Snow Foam Combo2. Chociaz truck bedzie wiekszym killerem. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Truck slabo sie pieni, ale w polaczesniu z aktywna piana daje fajny prewash i sciaga fajnie lsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Od pewnego czasu zastanawiam sie nad polozeniem na aucie carpro dlux. Wozidlo uzytkowane jest w miescie i rocznie robi ok 6 tys km. Do tej pory stosowane bylo KC NMPC i PSS... czyli to samo. Zastanawiam sie czy odpuscic temat powloki czy jednak jest sens klasc...Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Pytanko. Szukam dobrego nieniedrogiego opryskiwacza do chemii typu SG citrus i prespray do prania tapicerki. Planuję marolexa Maestro ergo 1,5 litra. Coś innego ktoś poleci i to uzasadni:D?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ja do prania tapicerki uzywam kwazar venus 360 i zlego slowa nie moge powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 wiem że ktoś z forum ma takie coś proszę o pw jakby ta osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @wifi944 Wydaje mi się że ja mam go u siebie w Polsce. Brałem od @e36ace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 @chin-su MotoKasia na Bursakach? Patrzyłeś tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Panowie tak na szybko czy po Duragloss Squeaky Clean przecierać jeszcze IPA ?? Czy leciec na to FK1000p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 wiem że ktoś z forum ma takie coś proszę o pw jakby ta osobę Na fejsie wpisz sobie Tadeusz WolnikWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wifi944 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 2 minuty temu, Fitte napisał: Na fejsie wpisz sobie Tadeusz Wolnik Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Juz wszystko ogarnięte. 👌☺️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chin-su Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 9 godzin temu, OsTrY napisał: @chin-su MotoKasia na Bursakach? Patrzyłeś tam? dzięki. jest tylko Sonax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Szukam jakiś ciekawych kont na yt odnośnie detailingu..relacje, test itd ? Podsuniecie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 White Details, Forsenic, Ammo Nyc, Ride & Shine Detailing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 8 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 16 minut temu, wojtecki napisał: Szukam jakiś ciekawych kont na yt odnośnie detailingu..relacje, test itd ? Podsuniecie coś ? duzo linkow do filmikow https://facebook.com/SomethingAboutDetailing/?locale2=pl_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Pewnie to elementarna wiedza, ale nie było mnie wtedy w szkole. Czyścicie jakoś aplikatory z cleanerów, wosków itp? Czy po prostu dany wosk ma dedykowany aplikator i mimo, że jest zapchany czymś to nie ma różnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 http://shiningcar.pl/pl/p/Nolle-Plyn-do-mikrofibr-i-padow-5000ml/1939 Kupujesz coś takiego albo innego do prania (opis produktu Ci wiele wyjaśni). Pierzesz 30 stopni, 800 obr./min 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 W dniu 7.01.2018 o 17:58, Domel napisał: która z pian to istny killer dla wszelkiego LSP ? Tenzi Truck ? szukam hardcorowego zawodnika. Tenzi Truck Clean Extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapmen93 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Czy z pianownicy ręcznej Epoca mogę zrobić zwykły opryskiwacz? Jak wyjmę filce to wystarczy, czy trzeba coś jeszcze zrobić? Pytam w kontekście pryskania Kocha GS, bo zwykłym atomizerem idzie się zajechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 @paperson dzisiaj kladłem dluxa w tem 15 stopni docieralem po ok 10 min i wszystko bylo ok. Kladlem na lampy i plastiki nielakierowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 22 godziny temu, BiałyGTi napisał: Panowie tak na szybko czy po Duragloss Squeaky Clean przecierać jeszcze IPA ?? Czy leciec na to FK1000p Lecieć. Squeaky jest z założenia "czysty" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi