drufi Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca @imola33 ale działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca @drufi ja kiedyś dawałem 100/300 ml wody i szczerze, to bardzo słabo wypadł. Mleko, nic nie domył. Oprysk ściąga wszystko jak leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas.p Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca @imola33 ale działa Ostatnio leciałem TL z PA i piana może była słaba ale robotę zrobił 100%. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka @drufi ja kiedyś dawałem 100/300 ml wody i szczerze, to bardzo słabo wypadł. Mleko, nic nie domył. Oprysk ściąga wszystko jak leciAle fakt że wolę używać TL z oprysku i wtedy nie ma sobie równych.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teusz Opublikowano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Czy mogę po dekontaminacji osuszyć samochód przy pomocy ech2o? Kolejne etapy w planie to cleaner lub onestep, przelecieć całość gyeon prep i woskowanie. Czy ech2o nie wpłynie negatywnie na trzymanie wosku? Cleaner i prep powinny wyjałowić powierzchnię, prawda? Po wosku planuję jeszcze położyć water golda, powinienem odczekać po dotarciu? Wosk to how sapphire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Marca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca Jakie produkty AutoFinesse - są warte uwagi? Oprócz legendarnego juz Finale jest cos jeszcze mega warte uwagi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Domel - poza woskami: Tripple (bardzo fajne AIO "stara szkoła"), Ultra Glaze (również "stara szkoła" politur), Rejuvenate ("czysty" cleaner) i Finale (świetny QD). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpako99 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Witam! Kupiłem swoją pierwszą maszynkę Yato z dyskiem 125mm. Czy można tym zrobić tylne lampy i ewentualnie boczki drzwi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 17 minut temu, Szpako99 napisał(a): ewentualnie boczki drzwi? pytanie co masz na myśli.... Lampy jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpako99 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 15 minut temu, AndrewZS napisał(a): pytanie co masz na myśli.... Lampy jak najbardziej Te elementy typu piano black. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @t.sienkiewicz91 ten TW Polish & Wax to on bardziej kryje czy wycina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t.sienkiewicz91 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @powerf typowy maskowacz z dość długim siedzeniem na lakierze. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Szpako99 może być tak, że niektóre lampy byłoby wygodniej 75mm,a le dasz radę 125mm, piano tak samo. Tu ostatnio były 2 przejazdy z czerwonym natem i kochem f5 +Yato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drufi Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Domel Dodałbym jeszcze: Spritz i Tough Prep. A z tych których nie używałem to pre-wash Citrus Power, ale cena zabijała wtedy i pewnie teraz też nie jest lepiej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Wolf Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Teusz można, natomiast ja zawsze mam pewne opory w takich wypadkach przed waleniem szpejem naładowanym polimerami lub Si02 jak w przypadku Ech2o. Teoretycznie cleaner lub tym bardziej one step powinny to usunąć, natomiast ja stosuję Hydro Dry od Chemotion. Fajnie pomaga związać wodę, jest mega ekonomiczny i nie zauważyłem by specjalnie ingerował w istniejące zabezpieczenie. Coś po sobie zostawiać musi, bo skądś to krótkotrwałe hydro się pojawia, dodatkowo producent wspomina o składnikach poprawiających połysk, ale moim zdaniem jest to dużo mniej trwałe i skoncentrowane, niż typowe psikacze naładowane składnikami i trzymające po kilka tygodni - łatwiej to usunąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpako99 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 37 minut temu, sparco0 napisał(a): @Szpako99 może być tak, że niektóre lampy byłoby wygodniej 75mm,a le dasz radę 125mm, piano tak samo. Tu ostatnio były 2 przejazdy z czerwonym natem i kochem f5 +Yato. Dokładnie chce to samo zrobić żółtym natem i Koch f6;) oklejales uszczelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Szpako99 te przy szybie pionowe i jak mam dużego bp to uchylam sobie drzwi i robię po jednym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Panowie szybkie pytanko. Który produkt lepszy i bezpieczniejszy dla uszczelek, plastików, chromów: Prickbort MAC 124 czy Shiny Garage D-Tox Liquid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @flatron007 prickbort do smoły, SG to deironizer, Dwa inne produkty Korzystałem z deirona shiny garage i było wszystko w porządku, bezpieczny, robi co ma robić. Prickborta polubiłem, kupiłem bańkę 5l Jak nie dasz mu przeschnąć, nie nałożysz na gorący lakier/ w słońcu to nic nie zrobi. Odsmalam nim zajechane plastiki ( np. nadkola) i nic nie narobił. Lubię po aplikacji zebrać wilgotna fibra nadmiar z opon i uszczelek dla bezpieczeństwa . Bardziej doświadczeni koledzy twierdzą że to słaby zawodnik, mi wystarcza i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Domel Tough Prep jeśli jeszcze gdzieś znajdziesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca Hejo. Robię zapasy na wiosnę. Co teraz jest na topie i wypada najkorzystniej cena/jakość? Deiron do lakieru, apc, kwaśny szampon, prep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 7 minut temu, imola33 napisał(a): Hejo. Robię zapasy na wiosnę. Co teraz jest na topie i wypada najkorzystniej cena/jakość? Deiron do lakieru, apc, kwaśny szampon, prep Kiurlab rh- i rh+, wypryskalem już 500ml i jest spoko, cena za 5l bardzo fajna ( nie chce reklamować sklepu ale jak wpiszesz w google to wyskoczy fajna oferta) Apc- Bilthamber surfex HD ( na DW.uk bardzo chwalony) wg. mnie o wiele lepszy od nowego green star. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Kuba1 myślałem właśnie o Kiurlabie, szkoda że przegapiłem ofertę na deiron za 17.50 za 0,5l. Tak samo myślałem o Surfexie. Tylko bańka 5 litrów to trochę dla mnie dużo, zużywam około litra rocznie. Najwyżej na giełdę pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @imola33 Kobicie daj do domu resztę Ostatnio tym piekarnik ogarnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imola33 Opublikowano 10 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca @Kuba1 nie posiadam czasem mamie podrzucam fajne rzeczy ale nie używa bo zapomina o nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi