lazzur Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 efekt jest trwały po tym takim zabiego czy to raczej na pare myc?
RoBee Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 @lazzur nic nie jest wieczne, a on tu po prostu pokazał, że można ręcznie. Choć uważam, że poza kadrem było to przejechane rotacją.
QuaresmaR7 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @b0l5 Mój ulubiony detalier haha To druciorz jeden
Moderator Streat Opublikowano 28 Sierpnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2020 całkiem przyjemne do ogladaniam materiały: Bez zbednego gadania no i jedyne słuszne wiaderko od @Good Stuff 2
b0l5 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 wśród produktów nowe turtle waxy na kanele są także grafenowe testy
PawelRDM Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 1 godzinę temu, b0l5 napisał: na kanele są także grafenowe testy Mówi, że 303 wypusciło "bad batches" i wymienia produkt. Ktoś zgłębiał temat ?
Eidos71 Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2021 7 godzin temu, PawelRDM napisał: Mówi, że 303 wypusciło "bad batches" i wymienia produkt. Ktoś zgłębiał temat ? Miejmy nadzieję, że to nie ta dostępna u Karola... Bo trzeba będzie ogłosić akcję serwisową. 8 godzin temu, b0l5 napisał: wśród produktów nowe turtle waxy Testerzy nie mają zbyt dobrej opinii o tej grafenowej linii Turtle Wax...
Gardor Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2021 13 godzin temu, Eidos71 napisał: Miejmy nadzieję, że to nie ta dostępna u Karola... Fajnie jakby napisali który batch był wadliwy, bo w innym razie będzie tak samo jak z moonlightem czyli wielka niewiadoma.
ghost Opublikowano 22 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2021 @Domel kiedyś rozmawialiśmy o możliwości testowania filtra UV. Będzie na tym kanale. Wzmianka około 18 minuty 1
ghost Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2021 Niestety tłumacz automatyczny nie jest zbyt dokładny, ale i tak można obejrzeć ciekawy odcinek o tym, że QD na wosk to nie musi być najlepszy pomysł
wojtecki Opublikowano 19 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2021 Co tu dużo mówić..chyba tylko tyle, że warto obserwować kanał, dużo ciekawego materiału
CarlosBlack Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @wojtecki rozumiem, że to wrzuciłeś dla beki?
wojtecki Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2021 @CarlosBlack No to chyba jasne. Obejrzalem kilka odcinków i pomimo tych clickbaitowym zdjęc, niektóre nawet śmieszne.
MMCzysci Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2021 https://youtu.be/1ajSnEAUWbc=16m55sPierwszy raz od "iks" czasu, trafiłem na film, gdzie gość czyści pasy bezpieczeństwa. Kiedyś zgłębiałem na forum ten temat - zrozumiałem z postów, że to trzeba robić jak najmniej inwazyjnie, żeby nie osłabić struktury pasa - tu chodzi o nasze bezpieczeństwo. Tymczasem... czy takie coś jest w ogóle akceptowalne? Wygląda mi na to, że włókna dostały srogi wpier...Wyryte w skale z S20 FE 5G
xadamx Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2021 Godzinę temu, MMCzysci napisał: https://youtu.be/1ajSnEAUWbc=16m55s Pierwszy raz od "iks" czasu, trafiłem na film, gdzie gość czyści pasy bezpieczeństwa. Kiedyś zgłębiałem na forum ten temat - zrozumiałem z postów, że to trzeba robić jak najmniej inwazyjnie, żeby nie osłabić struktury pasa - tu chodzi o nasze bezpieczeństwo. Tymczasem... czy takie coś jest w ogóle akceptowalne? Wygląda mi na to, że włókna dostały srogi wpier... Wyryte w skale z S20 FE 5G Kolego jesteś "królem polowania". No w życiu, nawet na filmach, nie widziałem większego chlewu.
MMCzysci Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2021 Chlew chlewem, ale te pasy... Wyryte w skale z S20 FE 5G
KUBA46 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2021 @MMCzysci ja normalnie piore pasy. Nie jakimś truckiem itp tylko chemią do ekstrakcji. W prywatnych autach potem tylko raz na pół roku samą wodą lub jakimś ic. Co ma się z nimi stać po takim praniu? Pasy jakby nie patrzeć są w ciągłym kontakcie z nami lub ubraniami, więc warto je mieć w jakimś stopniu czyste. Nawarstwiający się brud pewnie jest tak samo szkodliwy(lub nie, bo nikt takich badań nie robił) dla psów co ich pranie. Idąc tym tokiem to pasy powinno się wymieniać co 10-20 lat, bo przecież też się niszczą od użytkowania. 1 1
Rekomendowane odpowiedzi