Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, ad.am napisał:

Był warty tych pieniędzy?

Może być wart ale tylko jeśli Karol kontynuuje zabawę i trochę zmieni albo pojemność albo cenę następnych woskow 😉 na tą chwilę boję się go aplikować ze względu na cenę ( czeka aż 205 będzie gotowa na takie zabiegi a to może za 2 sezony). 

9 minut temu, Bare Shine napisał:

@Tomas-sg mozna go gdzies juz kupic? Wtedy oboje sie nadzialismy 😉

Nie wiem czy jestem upoważniamy do takich info ale biorę "u źródła" 😎

Opublikowano

Macie na myśli tego Show Wax-a od ANB? 

Bodaj 6 czerwca położyłem go na cwiartke auta i poleżał coś koło 6 tygodni i 3 mycia Pre Washem. Aplikacja bajka, wydajność również. Docieranie po 10 minutach bez żadnego problemu, nadał ciepłego, przyjemnego looku, oraz o ile dobrze kojarzę, to i przyjemnych kropelek. No ale bardzo szybko zjechał, choć po części może być to moja wina, Cleantech Citrus Foam w oprysku 1:30/1:40 mógł go zjeść. 

Screenshot_20200818-215025_Gallery.jpg

Screenshot_20200818-215257_Gallery.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, CarlosBlack napisał:

@FilipO skoro to "show wax" to trwałość nie jest istotna, opisz "wrażenia optyczne". a najlepiej porównaj do podobnych produktów. 

Edytowałem posta. Co do trwałości masz rację, nie ma w tym przypadku większego znaczenia. Pod względem aplikacji jest praktycznie identyczny do Show Wax-a od GS. Bardzo, bardzo niewielka ilość pozwalana wysmarowanie całej tylnej ćwiartki. Za to pod względem wyglądu - musiałbym je położyć na tej samej masce, ale przez najbliższy czas niestety nie będę miał tej możliwości (brak maski do sprawdzenia wosków). Krople - zdecydowanie show wax od ANB, zrzucał podobnie jak Fusso / powłoka. 

• Moderator
Opublikowano
1 minutę temu, BiałyGTi napisał:

A jest 9 rano 😂😂

no zwykle kurier jest po 10 😛 ale dzisiaj szybciej był 😛 

• Lubię to 1
  • Moderator
Opublikowano

@Grzechu23 nowość która właśnie weszła do sklepu a że moje zamowienie czekało na nową dostawe kotsosa to po rozmowie z Mariuszem powiedziałem zeby mi dorzucił tą nowość 😄 

Podobno daje bardziej taflowanie niż krople ale co i jak to wyjdzie w praniu 😄 

• Okay 1
Opublikowano

Dziwnym trafem enzo (powiązane z fw) wypuszcza wosk z carnaubą. Nagle fw wypuszcza taki sam limitowany wynalazek. Tak jak pisałem... trochę śmieszne zaczyna się robić to limitowanie wszystkiego. 

• Lubię to 6
  • Okay 1
Opublikowano

Niebawem będą tylko limited edyszyn w

każdej polskiej firmie. 

Fakt, zabawne to jest. Ja rozumiem że taki Zymol czy Swiswaxx by zrobił jakieś LE naprawdę się wyróżniające czymś ponadprzeciętnym. Ale te LE, które się zaczynaja mnożyć na naszym podwórku lekko mnie bawią. 

• Lubię to 1
  • Okay 1
Opublikowano

Podzielam opinie kolegów wyżej.
Mam wrażenie, że obecnie w PL częściej wypuszczana jest seria limited edyszyn (nie mi to oceniać w jakim celu $?), jak normalny 'seryjny' produkt.

Za chwilę APC będzie szło w LE

• Okay 1
  • Dystrybutor
Opublikowano

Stając trochę w obronie producentów wosków. Bez posiadania specjalistycznej linii wyprodukowanie hand made np 100-200szt wosków może potrwać nawet kilkanaście- kilkadziesiąt dni. Może dlatego są limited?

• Lubię to 1
Opublikowano

Mnie osobiście, wybaczcie, mało interesuje proces produkcji. Efekt mnie interesuje. A mam wrażenie że naprawdę "nasze" LE kompletnie niczym się nie wyróżniają. Opakowanie i cyferka to zdecydowanie za mało żeby nazwać coś produktem limitowanym. Takie jest moje zdanie.

• Lubię to 5