Arkeolowy Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2019 3 minuty temu, paperson napisał: magiczny dodatek kwarcu zminimalizuje ryzyko zarysowań do minimum Jedynie pod kątem marketingowym chyba, szukałbym standardowych QDków tworzonych z myślą o osuwaniu delikatnego kurzu, które mają więcej lubrykantu np. Last Touch Megs'a, FW Botox
menior Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Ktos juz stosowal i moze cos powiedziec na temat nowosci od Car-pro Elixir
Michał82 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @menior kolega @BartekW już używał 1
BartekW Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 36 minut temu, Michał82 napisał: @menior kolega @BartekW już używał Czym więcej razy go używam tym coraz bardziej zaczyna mi się podobać szkiełko mega Może ktoś wie kiedy będzie dostępny w PL bo poczestowalem znajomego i bardzo mu się podoba i chciałby kupić
Michał126 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @BartekW - myślę, że to pytanie do @MrCleaner, który jest dystrybutorem CarPro
menior Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 8 minut temu, Michał126 napisał: @BartekW - myślę, że to pytanie do @MrCleaner, który jest dystrybutorem CarPro Byla ostatnio wyprzedaz produktow Carpro,moze dlatego ze nadciagaja nowosci
Slovak Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @BartekW, @Michał126, @menior, niedługo powinniśmy mieć produkty na sklepie 1 1
Partner forum MrCleaner Opublikowano 23 Stycznia 2019 Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @menior @Michał126 @BartekW Dostawa wylądowała już w Polsce. Jeszcze tylko niezbędne formalności, dostawa i produkty trafią na półki. Przygotowaliśmy też dla wszystkich mały konkurs na FB, w którym do wygrania będzie pół litra Elixir-a, więc zachęcam do wzięcia udziału! 1 1 2
kaapid Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Kończy mi się mój SSW, dlatego szukam czegoś podobnego, interesuje mnie teraz Quic Wax od ADBL alb Gyeon Cure. Auto zazwyczaj jest myte zgodnie ze sztuką raz na dwa tygodnie, przy każdym takim myciu lubię sobie coś psiknąć na lakier, między tymi myciami wjeżdża jakiś bezdotyk. Co byście mogli polecić?
Strus Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 7 minut temu, kaapid napisał: Quic Wax To wosk nie QD 7 minut temu, kaapid napisał: Gyeon Cure To sealant na powłoki a nie QD Jak cena do zaakceptowania będzie to zdecydowanie Prostaff Water Gold. Look dupę urywa
BartekW Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 @kaapid jeżeli szukasz tradycyjnego Qdeka to polecam Gyeon Quick detailer testowałem go dzisiaj jako draing aid przy 2st i super ułatwił osuszanie nie wspomnę o glossie na sucho tez bezproblemowo
D@ViD Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 @kaapid Ja od siebie mogę polecić nowość CarPro EliXir zobacz sobie mój test w odpowiednim dziale myślę, że po przesiadce z SSW będziesz zadowolony mega z EliXira a co do trwałości to jeszcze się nie wypowiadam . ADBL QW jest "gorszy w aplikacji" niż SSW którego miałeś, więc mógłbyś być nie zadowolony.
JPZ Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 @kaapid masz jakieś zabezpieczenie lakieru pod ssw?
kaapid Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Godzinę temu, JPZ napisał: @kaapid masz jakieś zabezpieczenie lakieru pod ssw? Położone na początku grudnia Fusso
BartekW Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Czy jest wogole sens ładować ssw na takiego mocarza ?
kaapid Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Lubię zrzut po SSW plus lubię coś położyć po myciu, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań
paperson Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 @kaapid jak lubisz zrzut SSW to przy nim zostań. Ja tak zrobiłem. Po prostu ten produkt chłopakom z @ADBL wyszedł mega Jeśli chcesz koniecznie zmiany to możesz spróbować Meguiar's Ultimate Quik Detailer.
davor Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 @paperson jak kolega napisał, jeśli koniecznie chcesz zmian to przetestuj megsa. Jest na giełdzie. Look jest świetny, ale moim zdaniem dużo lepszy na ciemnym lakierze. Jeśli kasa nie gra roli to Prostaff Water Gold. Na pewno będziesz zadowolony.
W1Michal Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 UQD jest bardzo fajny, mocno zrzuca wodę prze długi okres, ale pod nim musi być wosk. Inaczej kiepsko się poleruje na gołym lakierze. Ale jeśli auto zawoskowane to jest to świetny QD
Berd Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 Meguiars jest pierwszą firmą firmą na świecie która wprowadziła na rynek QD. uQD jest zajebisty ale wolę Synthetic Spray Detailer od Megsa.
ghost Opublikowano 8 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2019 W dniu 22.01.2019 o 13:04, Wojtek256 napisał: Jaki byście polecili Quik Detailer/Quik Wax dla bardzo miękkiego lakieru uni, aby zminimalizować ryzyko zarysowania. Zrezygnować z qd całkowicie i zbędnie nie trzeć mocno fibrą. Szampon z dodatkami nabłyszczającymi optycznie zadziała tak samo jak qd z dodatkami nabłyszczającymi. A pozwala wyeliminować jeden etap.
Eidos71 Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 8 godzin temu, Berd napisał: uQD jest zajebisty ale wolę Synthetic Spray Detailer od Megsa. Ja z kolei polecam Meguiar's Synthetic X-Press Spray Wax. Wiem - to nie QD, ale świetnie sprawdza się jako szybkie podbicie połysku i zabezpieczenia po myciu, a nawet jako produkt do zabezpieczenia wewnętrznych tworzyw. Cywilna (czyli w mniejszym opakowaniu) wersja to Ultimate Quik Wax - różni się praktycznie tylko zapachem...
W1Michal Opublikowano 9 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2019 Mi sie wydaje że Xpress sie troche lepiej poleruje.....ale może mi sie wydaje. Wizualnie to samo
W1Michal Opublikowano 11 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 ktoś coś o nim ? wiem że nowość ale może ktoś testował
Moderator Domel Opublikowano 11 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2019 2 minuty temu, W1Michal napisał: https://www.youtube.com/watch?v=1UftIqTF1dQ ktoś coś o nim ? wiem że nowość ale może ktoś testował Panie - zajrzyj do działy testy...
Rekomendowane odpowiedzi