grechut Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Nie wiem czemu moje posty są usuwane. Poszukuję jakąś miękką szczotkę do felg do 70zł. Myślałem o WS Squally Wheel. Czy może coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 31 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 8 minut temu, grechut napisał(a): Poszukuję jakąś miękką szczotkę do felg do 70zł. Myślałem o WS Squally Wheel. Czy może coś innego? A jaki rozmiar felg masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 48 minut temu, Domel napisał(a): A jaki rozmiar felg masz ? 20 i 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @grechut Troszkę więcej, Vikian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Vikana mam ale twarda. Szukam czegoś " miększego " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @grechut Tą szczotkę Vikiana masz? Dla mnie jest delikatnie miększa od EZ. Jeżeli wciąż jest za twarda to pozostają chyba tylko w typie Wheel Woolies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @adi1509 też ostatnio nabyłem i jest na prawdę delikatna:) i włosie jest miękkie i bardzo elastyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Kropki ze smoły na lakierowanych nakładkach plastikowych na błotniki w A4 Allroad, atakować normalnie T&G tak jak lakier ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @Rafal9304 Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Szanowni, przyznam sie, że nie znam sie zupełnie... chciałem pierwszy raz podjąć próbę zrobienia lekkiej polerki pastą AIO jaka maszynę wybrać na poczatek? będę wdzieczny za podpowiedz... Jula Polerka oscylacyjna Ø125 mm 230 V 720 W vs Vonroc PM504AC 650 W vs Vonroc PM501AC 1050 W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @kM3 Ja na początek przygody, z tych 3 poszedłbym w stronę tej z Jula, ale to moja subiektywna opinia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 @adi1509 Walsnie szukam czegoś w typie tego WS czyli wheel woolies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 8 godzin temu, grechut napisał(a): @adi1509 Walsnie szukam czegoś w typie tego WS czyli wheel woolies. Popatrz na to https://shiningcar.pl/szczotki-pedzelki-do-czyszczenia/booski-car-care-woolies-wheel-brushes-zestaw-delikatnych-szczotek-do-czyszczenia-felg?from=listing&campaign-id=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 @xadamx Kolega szuka do 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 18 minut temu, penkus5 napisał(a): @xadamx Kolega szuka do 70 zł A to musiałem gdzieś przeoczyć to info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 @grechut 11101717316 będzie Pan zadowolony... @kM3 ja bym był za Vonroc-em PM501AC, wiele osób poleca i zawsze zostacje Ci parę złociszy na zestaw padów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 @AndrewZS No też mi o taką chodziło ale nieszczegółnie ją tu polecają. Dodatkowo kilku ludzi pisało, że po prostu się połamała. @xadamx Właśnie chciałbym coś do 50, no max 70. 120 to ponad mój budżet. Za dużo tego detailingowego stuffu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 18 minut temu, grechut napisał(a): No też mi o taką chodziło ale nieszczegółnie ją tu polecają. Dodatkowo kilku ludzi pisało, że po prostu się połamała. każda się połamie, nawet Vikan, po prostu metalowy rdzeń wcześniej czy później rdzewieje od chemii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 2 minuty temu, AndrewZS napisał(a): każda się połamie, nawet Vikan, po prostu metalowy rdzeń wcześniej czy później rdzewieje od chemii No mam Vikana, tą twardą i kwasem ją traktuje i przez dwa lata nic a nic. Może się delikatnie wyginała podczas mycia, ale żeby się połamała to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Czy ktoś może ma małą polerkę DA Vonroc z talerzami 50/70mm? Rozglądam się za małą maszynką do detali/miejsc z trudniejszym dostępem do uzywania okazjonalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Neoxal quick detailer/coat (NIE show detailer!)Ktoś stosował jako dying aid przy rinseless? Jak się spisuje?Nie zostają mazy/ smugi? Coś pomaga wchłaniać wodę? Czy szkoda prądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 2 Lutego 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 1 godzinę temu, Bapko napisał(a): szkoda prądu zdecydowanie szkoda prądu, sa lepsze osuszacze a tutaj jednak sie namchasz i ogolnie z woda srednio sie lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 10 godzin temu, Bapko napisał(a): Neoxal quick detailer/coat Odradzam, on nie może mieć kontaktu z wodą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Detalista Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Mam pytanko, czy przed czyszczeniem Interior Cleanerem plastików należy odkurzyć je szczotką z miękkim włosiem lub zetrzeć kurz mokrą fibra bez chemii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 @Detalista Jak masz bardzo zakurzone plastiki, to bym opcje zebrania kurzu najpierw rozważył, ale w "normalnych" warunkach, czytaj jakis kurz jest, ale bez dramatu osobiscie sobie odpuszczam v: Co najwyzej przelece je fibrą z psiknietym ic'kiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi