alexander.p Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Szybki temat z mojej strony. Szukam w rozsądnych pieniądzach kwaśnego szamponu, który służyłby do odtykania wosków a także nada się do porządnego mycia auta np. po zimie, czy długim okresie bez myjni - mam do wyboru RRC Kwaśny Szampon, Good Stuff Sour Shampoo oraz Cleantech Tech Cleaner. Co wybrać? Neoxal 737 :) GS lub clentech/cleantleWysłane z mojego SM-A105FN przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 4 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2023 Orientuje się ktoś gdzie i czy w ogóle można kupić luzem obciążniki do opryskiwaczy kwazar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Czesc,Mamy na forum kogoś kto pracuje w ASO Opla ? Prosze o PW. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTfoto Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 W dniu 4.01.2023 o 14:38, powerf napisał(a): Orientuje się ktoś gdzie i czy w ogóle można kupić luzem obciążniki do opryskiwaczy kwazar? przyklej na dobrym kleju nakrętkę m8 lub m10 z nierdzewki, ewntualnie zablokuj szpilką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel207kj Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 AutoGraph Sapphire Ceramic Spray Coat vs CC water gold główne kryteria trwałość i look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 @majkel207kj Trwałość zdecydowanie AGS, look jednak CCWG. Mimo wszystko AGS również dużo wnosi do wyglądu, więc polecam sprawdzić właśnie go. Trwałość na pewno Cię zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel207kj Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Godzinę temu, penkus5 napisał(a): @majkel207kj Trwałość zdecydowanie AGS, look jednak CCWG. Mimo wszystko AGS również dużo wnosi do wyglądu, więc polecam sprawdzić właśnie go. Trwałość na pewno Cię zaskoczy Chcę na coś przeskoczyć z SSW, właśnie się skłaniam na AGS głównie przez to że aktualnie pogoda będzie utrudniać aplikacje ale pewnie i tak sie cieplej zrobi to kupię też CCWG, dzięki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Chcę na coś przeskoczyć z SSW, właśnie się skłaniam na AGS głównie przez to że aktualnie pogoda będzie utrudniać aplikacje ale pewnie i tak sie cieplej zrobi to kupię też CCWG, dzięki za opinieOba są ciekawe, AGS ma trwałość na plus, chociaż, wg mnie CCWG się łatwiej odtyka i jest czystszy po szybkim bezdotyku. A co do utrudniania aplikacji to w dowolnych warunkach AGS jest baaardzo łatwy w aplikacji, ale łatwiej niż CCWG się już chyba nie da Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 @majkel207kj Skoro już chcesz przeskakiwać i testować, to poza wymienionymi polecę Ci dodatkowo Neoxal Show Cars. Mega szkiełko na lakierze, jak już zwiąże to i przyciemnia w miarę, a aplikacja dość banalna. Serio, fajny produkt w fajnych pieniądzach, a wydajność na mistrzowskim poziomie! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel207kj Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Godzinę temu, penkus5 napisał(a): @majkel207kj Skoro już chcesz przeskakiwać i testować, to poza wymienionymi polecę Ci dodatkowo Neoxal Show Cars. Mega szkiełko na lakierze, jak już zwiąże to i przyciemnia w miarę, a aplikacja dość banalna. Serio, fajny produkt w fajnych pieniądzach, a wydajność na mistrzowskim poziomie! podobno pasowało by pod to cleaner dać to już trochę więcej zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 @majkel207kj Absolutnie nie trzeba. Aplikowałem na goły lakier oraz woski i inne zabezpieczenia... wstawiałem tu kiedyś zdjęcia nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 11 godzin temu, penkus5 napisał(a): polecę Ci dodatkowo Neoxal Show Cars. Mega szkiełko na lakierze, jak już zwiąże to i przyciemnia w miarę, a aplikacja dość banalna. Serio, fajny produkt w fajnych pieniądzach, a wydajność na mistrzowskim poziomie! Podpisuję się pod tym co napisał @penkus5, bardzo przyjemny produkt w obsłudze. Co zostawia po sobie na lakierze to bajka, dodam od siebie że nadaje lakierowi fajnej śliskości. A jakbyś dołożył cleaner to już masz petardę. Z cleanerem nie ma dużo roboty, moim zdaniem powinieneś rozważyć taką opcję. Wybór należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Poszukuje jakieś latarki inspekcyjnej w okolicach 200-250zl i po przeleceniu forum zauwazyłem że czesto polecana jest yato yt-08509 (albo jego bliźniaki) - Jest sens sie w nią pchać czy idzie dorwać w tej kwocie coś lepszego? Widziałem że kiedyś również polecany był led lenser p7, ale z tego co widze po wynikach z roku na rok coraz rzadziej o nim wspominane jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Stycznia 2023 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @Skav Wiadomo najlepiej te z regulacją barwy światła ale to wiąże się z wyższą ceną. Z tych bardziej budżetowych sprawdzona od lat Brayt z ciepłą barwą. A jak chcesz widzieć hologramy których nawet słońce nie pokazuje to polecam Monello (lekko zimna barwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @CAR CRAZY co do tego ze najlepiej miec z dwoma barwami to wiem, ale no niestety raczej nie ten budzet - z tego co widzialem to brayt to podobno to samo co te yato, no a 5 dych tansze :v A co do szukania hologramow - tutaj narazie pójdę budzetowo i pojde w tania chinska latareczke ktora dziadzia u sievie na kanale kilka razy pokazywał - podobno do samego szukania hologramow bardzo dobrze sie sprawdza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @Skav a rooks OK-03.3014? 3 barwy światła+ zmienne natężenie, dobre aku i cena spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 @sparco0 o, tego rooksa nie widzialem- widzialem inny model w podobnej cenie, ale tylko jedna barwe mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 11 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2023 Spore grono użytkowników tu na forum używa, też mam tą latarkę + czołówkę i bardzo sobie chwalę. W tej klasie rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Podepnę się też pod rekomendację duetu Rooks ( czołówka+latarka z 3 barwami ), czołówka rewelacja, duży kąt naświetlenia a sama latarka robi robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 35 minutes ago, Chochlik437 said: Podepnę się też pod rekomendację duetu Rooks ( czołówka+latarka z 3 barwami ), czołówka rewelacja, duży kąt naświetlenia a sama latarka robi robotę To sie dopytam przy okazji o tą czołówke - chodzi o model ok3.3000? I jak tam wyglada sprawa z bateria, czytaj czas pracy etc. Bo jakies tam czołowki w domu mam, ale to chyba z biedry za 30-40zl i trzymaja naprawde średnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Ja mam rooks OK-03.3017 z trzema barwami oraz sensorem (obecnie 99zl jak patrzę na alle) przy średniej mocy i barwie neutralnej (świeca obie diody) ok 6h wytrzymuje ciągłego świecenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvbx Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Cześć, szukam maszyn DA i rotacja do około 500zl. Zastanawiam się nad heckmann 1200 P7 i heckamn 930 21mm warto to brać czy znajdzie się coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Panowie mam pytanie czy ktoś ma doświadczenie może z powłoką ARTDESHINE AYICON i mógłby się wypowiedzieć na jej temat bo strasznie chodzi mi po głowie i nie wiem czy zaryzykować czy np pójść w Mohsa EVO od Gyeona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiolek1204 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Panowie czy to normalny proces żeby osadzał się taki kożuch jak w kakao na górze. Dodam że mieszam co jakiś czas produktami ale pierwszy raz takie coś mnie spotkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @osiolek1204 mi też się ten Ceramic rozwarstwia. Ten zwykły podobnie reaguje więc nie ma co się przejmować. Przed użyciem wstrząsnąć i jazda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi