banano7 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Panowie, czy ktos z was zakupil i testował tornador z Lidla? Jakieś opinie czy warto wydać te 60 zl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 "water spoty" chemia się poddaje (fx, carpro). Zostało na masce i tylnej klapie. Jakiś pomysł? Pomijając polerke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 5 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 @CarlosBlack APC lub kwas, już nie raz tak usuwałem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Witam. Po pr101 i ex500 przepłukiwać jeszcze zimna woda czy szkoda czasu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 11 godzin temu, CarlosBlack napisał: "water spoty" chemia się poddaje (fx, carpro). Zostało na masce i tylnej klapie. Jakiś pomysł? Pomijając polerke. Kwaśne apc od Aqua. Zacznij od 1:10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @penkus5 @Putkowski07 próbowałem GS 1:5 i Clean Tech CW 1:10 niestety bez powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @CarlosBlack sproboj Aquą naprawdę warto. Tylko smród przy tym okrutny warto na powietrzu robić. I rozprowadź jakaś rękawica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @Putkowski07 niestety nie mam w arsenale. Koniec końcem nie dawało mi spokoju że zrzut wody jest całkiem dobry, po telefonie do właściciela okazało się że gość który kładl mu powłokę nie usunął ws przed aplikacją... "miszcz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Przecież musiał to widzieć przy nakładaniu ceramiki... Olał sprawe?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rombinik Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @CarlosBlack raczej czysty cleantech punktowo na mikrofibre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 15 godzin temu, CarlosBlack napisał: "water spoty" chemia się poddaje (fx, carpro). Zostało na masce i tylnej klapie. Jakiś pomysł? Pomijając polerke. AQUA APC kwaśne w stosunku 1:10 Tylko nie dopuść do zaschnięcia SZCZEGÓLNIE na chromach. 51 minut temu, zeea napisał: Przecież musiał to widzieć przy nakładaniu ceramiki... Olał sprawe?! Jak większość pryszczatych studii detailingowych, które robią korekty w 1 dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @CarlosBlack Jeśli nie chcesz inwestować w kolejny produkt, to spróbuj tym co masz, ale bez rozcieńczenia. Tylko nakładaj punktowo, ewentualnie po całości i nie czekaj zbyt długo. Wypracuj to fibrą lub gąbką i spłucz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Panowie, jakiś wosk do 100 ( poza Fusso ) coby starczył do jesieni i dał na maxa look na czarnym lakierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @zeea @xadamx jakiś entuzjasta uczył się kłaść ceramikę - w cenie chemii. Żeby czasu nie marnować; CarPro Clear Cut (na rotacji) + Reflect (na DA) i problem z głowy, Jutro powłoka i każdy będzie zadowolony 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubBe Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 @grechut zajrzyj kilka działów niżej, masz testy Tonyna, powinien się nadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 W dniu 4.05.2022 o 21:04, menior napisał: Powloke od Fx protect Evolution ktos kladl? Kładłem na Superba, którego później już nie widziałem i na swoją białą Astre, byłem baardzo zadowolony. Do serwisu (pół roku od nałożenia) bardzo dobrze się trzymała, lekki serwis i wyglądała jak przed chwilą nałożona. 8 miesięcy od nałożenia Astra się sprzedała i tyle ją widziałem. Sezon na osady z drzew w pełni, co używacie do usuwania tego cholerstwa? T&G czy jakieś inne sposoby ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rustin Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Po praniu takie coś się pokazało . Jakby kable od grzania prześwitują . Dlaczego ? Zniknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 Godzinę temu, Rafal9304 napisał: Kładłem na Superba, którego później już nie widziałem i na swoją białą Astre, byłem baardzo zadowolony. Do serwisu (pół roku od nałożenia) bardzo dobrze się trzymała, lekki serwis i wyglądała jak przed chwilą nałożona. 8 miesięcy od nałożenia Astra się sprzedała i tyle ją widziałem. Sezon na osady z drzew w pełni, co używacie do usuwania tego cholerstwa? T&G czy jakieś inne sposoby ? A jak z aplikacja i hydro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tataradek Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Panowie pytanie odnośnie tornadora, który lepsze czy z plastikową rurka wewnętrzną, czy metolową? czy jest jakaś różnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Czy mamy w Polsce jakąś firmę, która "skleciłaby" na zamówienie mi coś takiego?#bus_musi_lataćWyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Korzystacie z tych mikrofibr z Tenzi do powłok albo przy korekcie np do inspekcji albo do przecierania past ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Dziś podczas polerki : Futro LC vs. fibra od NATa oba na Koch h9, zauważyłem, że pad z fibry lepiej wycinał od futra. Ktoś powie czy to normalne czy poprostu słabo grzałem lakier futrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Czym usunąć farbę ze spraya z lakieru i z rur które są chromowane. typu tar and glue ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 7 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 @Putkowski07 Koch Orange Power? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 7 Maja 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2022 Poszukuje ultra elastycznego/miękkiego węża do myjki K5 - ten standardowy to dramat jakiś + pod to pistolet z końcówkami. Można gdzieś kupić jakiś zestaw w rozsądnej cenie i jakości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi