Krzynio_spafreak Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Jakie stężenie NO RINSE jako lubrykant do glinki? Gdzieś znalazłem 20ml/1l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał98 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Jaka szczotka do tapicerki materiałowej na wkrętarke lub polerke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 Panowie co do odmrażania szyb w najlepszym stosunku jakości do ceny? Polecacie jakąś szczotkę do odśnieżania auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @kM3 tenzi super mi się sprawdza już z trzy lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 W dniu 21.01.2022 o 14:28, Krzynio_spafreak napisał: Jakie stężenie NO RINSE jako lubrykant do glinki? Gdzieś znalazłem 20ml/1l. Takie cuś ja korzystałem, ale wole wolfganga rinseless jako lubrykant do glinki. ONR nie porwał mnie śliskością. Nie wiem za bardzo o co chodzi bo wszyscy są zadowoleni. Chyba będzie trzeba kupić litra, bo moja 236ml butelka może z jakiejś wadliwej partii? Próbowałem go w różnych rozcieńczeniach i chyba zapomnieli mi tych polimerów naładować edit: w zasadzie jakby się nad tym zastanowić, to moja butelka ma kolor jak „new formula” a nie ma wlepki na etykiecie. Może trafiłem na którąś nieudaną „przejściówkę”? Fcuk, zamawiam następną butelkę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 @Adrian89 super dzięki za info będę próbować na wiosnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 22 godziny temu, Michał98 napisał: Jaka szczotka do tapicerki materiałowej na wkrętarke lub polerke Posiadam czarną ADBL i jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 Panowie co do odmrażania szyb w najlepszym stosunku jakości do ceny? Polecacie jakąś szczotkę do odśnieżania auta? Podbijam. I żeby nie zostawiało "mleka" na szybie, zmuszając do biegania z MF...Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 23 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2022 @MMCzysci tenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @MMCzysci U mnie Tenzi się w ogóle nie sprawdził. Wróciłem do produktu z którym nigdy nie miałem problemu (oby tak było nadal) czyli ADBL Frost Eater (przed tym kupiłem Tenzi, Sonax i chyba plaka... Straszna porażka). Co do szczotki to kupiłem kiedyś taką jak np na aukcji 6631313640, ktoś mi ją polecił na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rombinik Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @czester , a można wiedzieć co było nie tak z Tenzi? Ja drugą zimę używam i polecam. Fajnie zjada szron, bardzo dobry atomizer i cena około 10zł / 600ml. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czester Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 48 minutes ago, rombinik said: @czester , a można wiedzieć co było nie tak z Tenzi? Ja drugą zimę używam i polecam. Fajnie zjada szron, bardzo dobry atomizer i cena około 10zł / 600ml. Zupełnie nie działał na cienką warstwę lodu przy temperaturach rzędu -1/-3 stopnie. Jakbym wylał wodę na szybę bez żadnego efektu. EDIT: Zgodnie prośbą Tenzi na Fb napisałem nawet maila (09.12.2021) z informacją gdzie i kiedy kupowałem towar, ale do dzisiaj nie otrzymałem żadnej mailowej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Mam taki mały problem z przykrym zapachem na siedziskach tapicerki. Nie da się bliżej określić co to za zapach, podejrzewam że od psa ale nie wymiociny i uryna. Będę prał całe auto ale nie mam w arsenale żadnego kil odora. Czym mógłbym się wspomóc aby zneutralizować przykry zapach? Będzie prane Enz-all i myślałem aby dodać do płukanki płynu do płukania tkanin o jakimś ładnym zapachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 24 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @Dante05 jezeli chodzi o neutralizator zapachów to polecam pure chemie odor remover mam go w arsenale i naprawde daje rade. Używa sie go przy odkurzaniu auta z zapachem tytoniu radzi sobie bardzo dobrze nawet bez prania a fajnie działa jako wspomagacz własnie przy praniu. Taki neutralizator zapachów na pewno pomoże i nie zaszkodzi przy praniu bo niekiedy sa zapachy które nawet pranie nie moze usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @Streat rozpylasz na tapicerkę, czekasz aż wyschnie i ponownie odkurzasz? Czy tylko rozpylasz tam gdzie capi i nic więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 24 Stycznia 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @Dante05 rozpylam na cała tapicerke lekko wcieram dłonia w nia i odkurzam nie czekam az wyschnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 24 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 @Dante05 Spring Air Frozen Mojito. Rewelacyjnie działa , nic nie plami, pozostawia przyjemny , trwały zapach . Do płukania możesz dodać któryś z zapachów np Poorboys 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 W czym pierzecie wszystkie mikrofibry i inne takie ściereczki od auta? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 @Pikoko PROSZEK DO PRANIA + ZAWIEKSZONA DAWKA PŁYNU DO PŁUKANIA PRANIA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 @Pikoko PROSZEK DO PRANIA + ZAWIEKSZONA DAWKA PŁYNU DO PŁUKANIA PRANIA. Gdzieś czytałem żeby nie prac w płynie do płukania. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 1 minutę temu, Pikoko napisał: Gdzieś czytałem żeby nie prac w płynie do płukania. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka ooo, to jak już czytałes to połowa sukcesu to chyba przeczytałeś w czym prać a powyżej masz link do tematu konkretnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Jaki wosk wg. was najlepiej kryje rysy? Na wiosnę będę woskować swojego Focusa i nie chcę używać maszyny do polerowania. Słyszałem, że Fusso 99 daje radę. Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Daj jakikolwiek cleaner, zawsze coś zakryje.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 @grechut Fusso dobrze maskuje ale jeśli głównie na tym Ci zależy to użyj glaze np. Black Hole jeśli ciemny lakier lub cleanera/glaze Dodo Juice Lime Prime i do tego wosk jaki chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Czy ktoś miał styczność z szamponem z Uktracoat’a? Jakieś oponie jakie dawkowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi