Michał82 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 @Domel zdaje się @Tomas-sg coś tam od nich chwalił jednocześnie narzekając na opakowanie przy nie małej cenie. 1 godzinę temu, MMCzysci napisał: Do opon A ja z powodzeniem stosuje zmywaki kuchenne. Używam jednorazowo i wyrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 carpro dlux ( na reflektory) - warstwować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 9 godzin temu, Domel napisał: Kto ma i uzywa produktow Aenso ? Jakies opinie ? Dressing do opon to mój totalny ulubieniec. Nr 1 wśród dressing ów zdecydowanie. QD przyjemne, dobrze maskuje, ciekawie pachnie, bez dwóch fibr się nie obejdzie ale jedyny jego minus to jest cena. A o tym co wspominał @Michał82to prawda. Za taką cenę człowiek myśli że kupuje markę premium a atomizery wkręcają się krzywo na butelkę... Zaraz że edytuje post i dodam zdjęcie z oficlajnej stronę Aenso Polska bo tam to widać najlepiej Przyjrzyj się na szpare między atomizerem a butelką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4dminwhyyyyy Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Ma ktoś link do sprawdzonego tlenku ceru? po użyciu prostaff windshield cleanera w tej złotej butelce. Po dokładnym wymyciu szyba pięknie tafluje wodę ale zostawia dziwne mleczne mazy po użyciu wycieraczek, które są widoczne jeszcze przez jakiś czas. Ostatnia nocna trasa w deszczu, to była istna masakra. Sprawdzane na nowych wycieraczkach i na starych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Stosował ktoś kombinację 3m fast cut i miękki Pad? I może powiedzieć co nieco jak wyglądała praca i efekty? Lepiej dodać też trochę finishowej przy początkowych przejazdach? Cel - odświeżenie lakieru, delikatne usunięcie rys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 3 godziny temu, 4dminwhyyyyy napisał: Ma ktoś link do sprawdzonego tlenku ceru? po użyciu prostaff windshield cleanera w tej złotej butelce. Po dokładnym wymyciu szyba pięknie tafluje wodę ale zostawia dziwne mleczne mazy po użyciu wycieraczek, które są widoczne jeszcze przez jakiś czas. Ostatnia nocna trasa w deszczu, to była istna masakra. Sprawdzane na nowych wycieraczkach i na starych. Ja zwykle zamawiam na znanym serwisie w formie proszku. Pracuje się nim bardzo fajnie. Za jakiś czas muszę spróbować gotowca z RR customs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrol Opublikowano 28 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Widziałem taką pianownice jak poniżej w linku, mówicie że lepiej się opłaca kupić pianownice pa? https://allegro.pl/oferta/pianownica-700-ml-myjki-karcher-k2-k3-k4-k5-k6-k7-8873319283?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Jakiś szybki sposób na usunięcie pozostałości pasty polerskiej z odprysków na masce? Niestety pasta uwidoczniła setki odprysków, których przed korektą nie było tak bardzo widać. Dodatkowo czarny kolor auta robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 @xadamx Albo myjka ciśnieniowa, albo tzw "wacik do uszów" nasączony IPĄ/zmywaczem i jedziesz z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Szybkie pytanie - czy cleaner Funky Witch Lemon Peeling nalezaloby wymyc wioe outem przed aplikacja wosku tylu HoW Sapphire lub FW Paradise Gloss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 @Aivars Nie należy, ale można są że tak powiem dwie szkoły jedni wymywaja cleaner , drudzy nie, ale według mnie nie ma sensu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaty Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Cześć, Leather Cleaner od Chemotion, ktoś korzystał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay24h Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Witajcie Poleci ktoś szkolenie z PPFa , może być pw ...wrapster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerrry Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Cześć szukam czegoś do kokpitu (auto Lexus IS) ale warunek że musi być bezzapachowe. Coś dające połysk i coś do porównania matowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex_331 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 A ktoś jest w stanie podpowiedzieć jak można zniwelować zmatowienia na desce rozdzielczej? Bo mam takie placki porobione. Autko stare, ale wyjątkowe, dlatego chciałbym deskę mieć też w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex_331 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 4 minuty temu, ZUMAL napisał: Widzę że deska z Volvo S/V 40. Chyba że się mylę. Ja osobiście wymywam deskę volvo APC Kochem GS i nakładam Nielsen Finesse. Mi najlepiej w przypadku volvo ten zestaw pasuje. Powinno Ci to ustrojstwo zniwelować. Jak byś był z zachodniej części Poznania to możesz wpaść do Rokietnicy i spróbujemy . Jestem teraz w kraju. Deska z Astry G OPC1. Spróbuję ten preparat co polecasz. Co prawda z Poznania jestem, ale tak wyjazdowy grafik pracy mam, że niestety nie mam jak usiąść właśnie w Poznaniu na tyłek. Dlatego też zbieram info co można zrobić, bo to chyba po prostu wypłowiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUMAL Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 8 minut temu, alex_331 napisał: Deska z Astry G OPC1. Spróbuję ten preparat co polecasz. Co prawda z Poznania jestem, ale tak wyjazdowy grafik pracy mam, że niestety nie mam jak usiąść właśnie w Poznaniu na tyłek. Dlatego też zbieram info co można zrobić, bo to chyba po prostu wypłowiało Deska z tego ujęcia podobna. Ale cóż starość i człowiek omylny się staje. Spróbuj tej kombinacji lub skorzystaj z innych rad. Mnie to wygląda bardziej na agresywną chemię, którą ktoś potraktował deskę. Powodzenia 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyimaginowany88 Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Witam, Dzisiaj kładłem swój pierwszy wosk w życiu zgodnie ze sztuką( Tonyin Crystal Ceramic Wax) jak wiadomo jest to syntetyk i pracy przy aucie było na tyle dużo przy przygotowaniu, że maskę, zderzak i część dachu złapało mocne słońce już po aplikacji wosku i dotarciu. Po jakimś czasie zauważyłem, że w tych miejscach lakier zrobił się jak by przymglony, nie dotarty. Dziś jest u mnie 30st. czy to możliwe żeby syntetyk się wypacał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Tak. Fusso tez się wypaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Szampon Koch nano magic shampoo podbija efekt wosku i trwałość czy wręcz przeciwnie? pH około 5,5. Można nim myć co tydzień auto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 2 godziny temu, Kamsyyo napisał: Szampon Koch nano magic shampoo podbija efekt wosku i trwałość czy wręcz przeciwnie? pH około 5,5. Można nim myć co tydzień auto? Ten szampon ma PH w okolicach 7. Można nim myć co tydzień. Czy podbija wosk nie wiem, ale nie zaszkodzi. Szampon ułatwia zrzut wody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedy69 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Przymierzam się do odświeżenia lakieru i aplikacji uncr. Świeżo lakierowane elementy, czekać miesiąc czy dać mu jeszcze więcej czasu na dobre utwardzenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Kiedyś ktoś na forum chwalił się mobilna aplikacją na androida do liczenia steżeń i proporcji . Na necie jest tego dużo ale przeglądarkowe wersje. Umie sobie policzyć te wartości, ale chciał bym mieć taki bajer w telefonie by być bardziej "Pro" Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Pro jest ten kto liczy w pamięci 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Taka pora roku i przydałoby się coś na robale, polecacie coś sprawdzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi