Skocz do zawartości

Krótkie pytanie i krótka odpowiedź

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

10 minut temu, david2888 napisał:

Szału nie ma, ale dla mnie znośnie 🙂 Ważne, że robi robotę. Dla mnie ma produkt działać a nie pachnieć Chwiołkami 😄 

Rozumiem. Tylko ja szukam też czegoś aby w domu wykorzystać i dlatego nie chciałbym kupić jakiegoś śmierducha. Mam już Kocha, który bardzo dobrze myje ale zapach ma mocno chemiczny - alkoholowy. Mycie nim w pomieszczeniach zamkniętych dużych okien nie należy do przyjemności.

Koledzy przeglądam forum od dłuższego czasu co skusiło mnie do zakupu krausa p7 jak i przeróżnych kosmetyków, jedno autko za mną pasta menzerna 2500 i żółty Nat, wyszło zadowalająco. Idąc za ciosem i z nadmiaru czasu(postój w pracy) wzielem na tapetę samochód narzeczonej Opel Astra 2012 biały, i tutaj efekt po 2500i żółtym Nat niestety zostawia większość rys, stąd moje pytanie

1 menzerna 400 + niebieski Nat  po 2  przejazdach zostają dalej rysy czy jechać dalej czy lepsze było by futro? 

2 na tej MZ400 przy 3 biegu strasznie szarpie rotacja, czy to normalne? Ale nie mogę jej utrzymać w rękach czasami... Jakieś rady na szybko? 

• Dystrybutor
2 godziny temu, wiertlo92 napisał:

Co polecacie do przetarcia plam od napojów/zabrudzenia po młodym na skórzanych fotelach, do bieżącej pielęgnacji skóry? Taki qd szybki ktoś korzysta i jest zadowolony? 

@wiertlo92 Już w tym tygodniu będziemy mieli Lether QD w naszej ofercie 😎 

• Lubię to 3
  • Super 1

Niestety w sklepie w którym będę robił zakupy nie mają Proelite Glass Cleaner GT a widzę że cenowo fajnie wychodzi

Na chwilę obecną mają tylko

1. Good Stuff Glass Cleaner

2. RR Customs Car Wash Glass Cleaner

3. Shiny Garage Perfect Glass Cleaner

4. Nielsen Blue Window Clean

5. CleanTech Glass Cleaner

1 godzinę temu, Qukie napisał:

@xadamx ja w domu próbuję Cartec, SG Perfect Glass i K2 Pro Nuta, ale dla mojej żony każdy z nich 'pachnie' źle.

Dlatego ta mandarynka z DM Glass Magic mnie zaciekawiła. Kiedyś czytałem, że produkt bardzo był chwalony.

2 godziny temu, MMCzysci napisał:

Cleantech T&R, Excede.
Pierwszy wlasnie kupuję, mogę Ci potem podrzucić jakieś wrażenia z użycia.

Panowie - llitości... Jak można polecać produkt nie posiadając i nie używając go dotąd... Na podstawie tego, co się przeczytało..? Nie mam/nie używam produktu - nie wypowiadam się na jego temat. To chyba logiczne. Naprawdę - to forum powoli zaniża swój poziom przez takie wpisy...

• Lubię to 5
  • Super 1
  • Haha 1

36 minut temu, MMCzysci napisał:

Spoko, postaram się już więcej nie zaniżać poziomu forum... ale chyba dziesiątki z Was nie mogą się mylić...

Spoko - ale to niech te "dziesiątki" polecają ten produkt, a nie Ty (gdyż go nie posiadasz i nie używałeś). Jeśli mamy dbać o merytoryczność porad i poleceń produktów, niech to będą porady i polecenia praktyczne, a nie "wyczytane".

• Lubię to 5

@daniel23584  bierz

2 godziny temu, daniel23584 napisał:

1. Good Stuff Glass Cleaner

Dziś nawet używałem. Pachnie intensywnie winogronami. Z odparowaniem brak problemu, smug nie zostawia. Nie nawidzę myć w aucie szyb od środka ale z tym płynem nawet ja daję radę bez nerwów. 🙃 Wcześniej używałem płynu od DM, Też fajny, ale z tych dwóch gdybym miał polecić to jednak GS.

• Lubię to 1

• Moderator
39 minut temu, KUBA46 napisał:

Poszukiwany/Poszukiwana

Czy w Pl dostane P&S Brake Buster?

@AutomotiveCare.pl https://automotivecare.pl/pl/p/PS-Brake-Duster-bez-kwasowy%2C-latwo-pieniacy-preparat-do-mycia-kol-500ml-/1868

• Super 1