D@ViD Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 minutę temu, xadamx napisał: Dawid jak z zapachem? Szału nie ma, ale dla mnie znośnie Ważne, że robi robotę. Dla mnie ma produkt działać a nie pachnieć Chwiołkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 10 minut temu, david2888 napisał: Szału nie ma, ale dla mnie znośnie Ważne, że robi robotę. Dla mnie ma produkt działać a nie pachnieć Chwiołkami Rozumiem. Tylko ja szukam też czegoś aby w domu wykorzystać i dlatego nie chciałbym kupić jakiegoś śmierducha. Mam już Kocha, który bardzo dobrze myje ale zapach ma mocno chemiczny - alkoholowy. Mycie nim w pomieszczeniach zamkniętych dużych okien nie należy do przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @xadamxaaa to zmienia postać rzeczy to spróbuj TENZI TOP GLASS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaszek96 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @xadamx DM Glass Magic - pachnie i ma lepszy poślizg od proelite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemkoD Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Koledzy przeglądam forum od dłuższego czasu co skusiło mnie do zakupu krausa p7 jak i przeróżnych kosmetyków, jedno autko za mną pasta menzerna 2500 i żółty Nat, wyszło zadowalająco. Idąc za ciosem i z nadmiaru czasu(postój w pracy) wzielem na tapetę samochód narzeczonej Opel Astra 2012 biały, i tutaj efekt po 2500i żółtym Nat niestety zostawia większość rys, stąd moje pytanie 1 menzerna 400 + niebieski Nat po 2 przejazdach zostają dalej rysy czy jechać dalej czy lepsze było by futro? 2 na tej MZ400 przy 3 biegu strasznie szarpie rotacja, czy to normalne? Ale nie mogę jej utrzymać w rękach czasami... Jakieś rady na szybko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @xadamx może Meguiar's Glass Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Najlepszy cleaner do opon pod względem jakość/cena. I ogólnie najlepszy cleaner z jakim mieliście do czynienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Cleantech T&R, Excede.Pierwszy wlasnie kupuję, mogę Ci potem podrzucić jakieś wrażenia z użycia.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @Sodol według mojej opinii, mialem/mam SG, excede i cleantech i w takiej kolejności następne zakupy będą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @xadamx ja w domu próbuję Cartec, SG Perfect Glass i K2 Pro Nuta, ale dla mojej żony każdy z nich 'pachnie' źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Najlepszy cleaner do opon pod względem jakość/cena. I ogólnie najlepszy cleaner z jakim mieliście do czynienia Excede ma bardzo fajny. Do tego to koncentrat więc i ekonomicznie wychodzi.Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor DETAILiNK Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 2 godziny temu, wiertlo92 napisał: Co polecacie do przetarcia plam od napojów/zabrudzenia po młodym na skórzanych fotelach, do bieżącej pielęgnacji skóry? Taki qd szybki ktoś korzysta i jest zadowolony? @wiertlo92 Już w tym tygodniu będziemy mieli Lether QD w naszej ofercie 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Niestety w sklepie w którym będę robił zakupy nie mają Proelite Glass Cleaner GT a widzę że cenowo fajnie wychodziNa chwilę obecną mają tylko1. Good Stuff Glass Cleaner2. RR Customs Car Wash Glass Cleaner3. Shiny Garage Perfect Glass Cleaner4. Nielsen Blue Window Clean5. CleanTech Glass Cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, Qukie napisał: @xadamx ja w domu próbuję Cartec, SG Perfect Glass i K2 Pro Nuta, ale dla mojej żony każdy z nich 'pachnie' źle. Dlatego ta mandarynka z DM Glass Magic mnie zaciekawiła. Kiedyś czytałem, że produkt bardzo był chwalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Gdzie kupie taka szczoteczke? Oczywiscie w rozsadnej cenie. Ponizej 30 pln. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 2 godziny temu, MMCzysci napisał: Cleantech T&R, Excede. Pierwszy wlasnie kupuję, mogę Ci potem podrzucić jakieś wrażenia z użycia. Panowie - llitości... Jak można polecać produkt nie posiadając i nie używając go dotąd... Na podstawie tego, co się przeczytało..? Nie mam/nie używam produktu - nie wypowiadam się na jego temat. To chyba logiczne. Naprawdę - to forum powoli zaniża swój poziom przez takie wpisy... 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Spoko, postaram się już więcej nie zaniżać poziomu forum... ale chyba dziesiątki z Was nie mogą się mylić... Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @PiterG Shiningcar ma podobną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Macie jakieś porównanie tego Proelite z Koch Glass Star? Bo ten Koch całkiem fajnie też czyści Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 36 minut temu, MMCzysci napisał: Spoko, postaram się już więcej nie zaniżać poziomu forum... ale chyba dziesiątki z Was nie mogą się mylić... Spoko - ale to niech te "dziesiątki" polecają ten produkt, a nie Ty (gdyż go nie posiadasz i nie używałeś). Jeśli mamy dbać o merytoryczność porad i poleceń produktów, niech to będą porady i polecenia praktyczne, a nie "wyczytane". 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @daniel23584 bierz 2 godziny temu, daniel23584 napisał: 1. Good Stuff Glass Cleaner Dziś nawet używałem. Pachnie intensywnie winogronami. Z odparowaniem brak problemu, smug nie zostawia. Nie nawidzę myć w aucie szyb od środka ale z tym płynem nawet ja daję radę bez nerwów. Wcześniej używałem płynu od DM, Też fajny, ale z tych dwóch gdybym miał polecić to jednak GS. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @Eidos71 Skoro tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Poszukiwany/Poszukiwana Czy w Pl dostane P&S Brake Buster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 @KUBA46 - był tylko tutaj: https://automotivecare.pl/pl/p/PS-Brake-Duster-bez-kwasowy%2C-latwo-pieniacy-preparat-do-mycia-kol-500ml-/1868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 39 minut temu, KUBA46 napisał: Poszukiwany/Poszukiwana Czy w Pl dostane P&S Brake Buster? @AutomotiveCare.pl https://automotivecare.pl/pl/p/PS-Brake-Duster-bez-kwasowy%2C-latwo-pieniacy-preparat-do-mycia-kol-500ml-/1868 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi