Mateczek Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Rekawica do mycia lakieru ja używam tych Chinoli z ali A masz jakieś dokładniejsze namiary na sprawdzoną rękawice z Ali? Do deironizera trochę mi szkoda Work Stuffa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Mateczek kup obojętnie jaka teraz w lidlu sa za 6 zł rękawice z mikrofibry. Jak za taka cene to jakos bardzo dobra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, BiałyGTi napisał: @Mateczek kup obojętnie jaka teraz w lidlu sa za 6 zł rękawice z mikrofibry. Jak za taka cene to jakos bardzo dobra Też ja mam i używałem tydzień temu. Bdb zakup 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter83 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zakupy w Lidlu mam zaplanowane na wtorek Dopisuje to do listy którą żona przygotowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poncio Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Czym się różni D-Tox 01 Fioletowy od Czarnego 11 z Shiny Garage? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 10 minut temu, poncio napisał: Czym się różni D-Tox 01 Fioletowy od Czarnego 11 z Shiny Garage? To ten sam produkt tylko sg w między czasie zmieniło politykę etykiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 12 godzin temu, CarlosBlack napisał: podobno z tanich rrc również. Potwierdzam wipe out z rrc daje rade i szczerze zrobiłem kiedys małe porównanie RRC vs ADBL Pro i przepaści miedzy tymi odtłuszczaczami nei widziałem a chyba nawet rrc lepsze ale to musze jeszcze potestować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kurcze człowiek uczy się całe życie Nie wiedziałem, że po AW Perfect polish trzeba odtłuścić lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Bare Shine pokazywało mi się wczoraj wieczorem w showcarshine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Streatnie bluźnij człowieku że to coś od rrcustoms jest dobre do odtłuszczania Ja nie wiem co wy odtłuszczacie tym ale jak ja sobie testowałem to na tłustej FG500 i to jest prawdziwy test odtłuszczenia i wyszło że ipa 50 % lepiej sobie poradziła, nie mówiąc już o czystej a nie mówiąc już o ultracoat wipe it. Czym zabezpieczyć lusterka? Wosk czy może gyeon trim, da się go dotrzeć na idealnie? Czyścić aplikatory i gąbki to tylko apc, woda oblecieć szczoteczką i jest lux za pierwszym podejściem nie trzeba nic wygniatać i kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Lukaso napisał: nie bluźnij człowieku że to coś od rrcustoms jest dobre do odtłuszczania No powiem Ci ze dało rade odtłuścić i lepiej mi sie pracowało niz ADBL. Wszystko też zalezy jaki lakier sie odtłuszcza itp, u mnie na miekkim lakierze fajnie sie sprawdzał ten od RRC Nie twierdze ze to jest super odtłuszczacz itp ale daje rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Streat Bo ipa i wipe out będzie za mocny na Twój lakier.Popróbuj z Ultra Coat,My teraz jedziemy na SIL jest spoko bo można to rozcieńczać wg potrzeb,póki co 1:1 jest spoko i nie kosztuje majątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 no też właśnie powiedziałem że na moj lakier który jest meeeeega miekki... No uwilebiam ten kolor ale miekkość lakieru to porażka niesamowita... mam SIL w domu ale jak na złość nie moge dostac atomizera z workstuffa 1L do niego. Myśle własnie nad rozcieńczeniem 1:1 SIL. @marco80 A co byś powiedział o eraser albo surface agent? testowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @Streat Sil używamy cały czas, jest ok ,produktu z FX nie maiłem w ręku wiec się nie wypowiem,jednak znam studia które tego używają i sobie chwalą.Eraser jak najbardziej- też używamy finalnie już przed aplikacją powłoki.SIL-a mamy w opryskiwaczu ciśnieniowym ,jest to wygodne rozwiazanie............ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaso Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja szukałem czegoś taniego do inspekcji ale ten rrc się nie sprawdził. Za to wipe it jest kot w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 po co są te naklejki dołączone do c.quartz lite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzała Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Poszukuję chemii do usunięcia starych i mocno trzymających naklejek na szybach? Doradzicie coś dedykowanego czy atakować t&g a potem ewentualnie tlenek ceru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @grzała do naklejek z szyby to użyłbym opalarki plus żyletkę z uchwytem i wszystko zejdzie bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzała Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, Streat napisał: @grzała do naklejek z szyby to użyłbym opalarki plus żyletkę z uchwytem i wszystko zejdzie bez problemu Chciałem "po dobroci" ale to dobra opcja. Dzięki. Zdrówka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @grzała nie ma co sie meczyć z naklejkami z szyb ładnie schodzi żyletka nie ma sprawy również zdrowia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 12 minut temu, grzała napisał: Poszukuję chemii do usunięcia starych i mocno trzymających naklejek na szybach? Chu-Sol. Przykryj wszystko wokoło szmatami jak bedziesz pryskał na naklejke. I żyletka do naklejek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Lukaso napisał: Ja szukałem czegoś taniego do inspekcji K2PRO Klient, lecę na nim odkąd pojawił się w sprzedaży. Właśnie jestem na ostatniej prostej do testu przed powłoką. Jestem zadowolony z produktu, zapach śliskość podczas docierania jak i również przy domywaniu past czy Cleanerów... a zapach ma obłędny. Jedzie do mnie FX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Fx protec surface agent ale wersja v2 jest bardzo dobra. Przecierasz zostawiasz a on powoli sobie odparowuje i nie ma mazow. V1 to byla lipa. Mazało sie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-odkrywca Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Kombinował ktoś z Was z rozcieńczeniem CarPro Ech2O ? Zaleca się 1:10 ,ale przeglądając oferty w sklepach internetowych widziałem nawet 1:20. Które stężenie lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 20 minut temu, Lukasz-odkrywca napisał: Kombinował ktoś z Was z rozcieńczeniem CarPro Ech2O ? Zaleca się 1:10 ,ale przeglądając oferty w sklepach internetowych widziałem nawet 1:20. Które stężenie lepsze? Tak. Im mniejsze rozcieńczenie tym bardziej się klei i marze. Wystarcza 10ml na 1 litr wody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi