jerrry Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Kupiłem używaną polerkę DA Krauusa DB5800S od użytkownika z forum. To moja pierwsza maszyna tego typu, pytanie czy ruchoma część uchwytu "to tak ma myć" czy po prostu maszyna jest uszkodzona. Pod linkiem fotka: https://www.fotosik.pl/zdjecie/a7d678ef6756f730 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 25 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 @jerrry uszkodzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
George Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pytanie do mistrzów zaprawek i lakierwania rys Potrzebuje zalać rysę dosyć głęboką na długość ok 3 cm. Pytanie czy samą bazą bez klaru da się uzyskać fajny efekt? Tzn czy moge nadlać samą bazą poza powierzchnie i ściąć papierem? czy lepier zabarwić bazą 1-2 warstwy i później klarem? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 baza nie ma połysku więc będzie to widoczne, proponuję zrobić to metodą @mx_nowicki albo tak jak ja to robiłem, czyli baza: klar 1:1, ewentualnie baza:klar 1:2 i szlifujemy na gładko z powierzchnią. więcej masz tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 @George Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Orientuje się ktoś z Was jaki będzie koszt wysłania 4felg aluminiowych 16tek?Trasa z Katowic do Świnoujścia a może ktoś jeździ na trasie Katowice-Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Nano Ceramic Protect Opublikowano 26 Stycznia 2018 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 31 minut temu, Posejdon napisał: Orientuje się ktoś z Was jaki będzie koszt wysłania 4felg aluminiowych 16tek?Trasa z Katowic do Świnoujścia a może ktoś jeździ na trasie Katowice-Szczecin MOD: NIE CYTUJEMY ZDJĘĆ Fedex zabiera felgi za 20zł/szt. Jeżeli chcesz słać innym kurierem to musisz tak obudować felgi, aby opakowanie było prostokątem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 @Nano Ceramic Protect za 20zł sztuka to dobra cena.Kombinuje żeby za dużo nie wydać bo czeka mnie jeszcze zakup opon 215/45 r16 i malowanie na czarny połysk-koszt 550zł w Szczecinie.Sa z salonu skody każde w osobnym kartoniku.Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 @Posejdon po ile i w którym ASO je wyrwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 @papersonnapisze Ci na pw nie będę tu bałaganił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Panowie... czy zwykły marolex ergo (żółty) spokojnie ogarnia roztwór SG CO i inne pre washe czy zainwestować jednak w wersję industry (biała)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 26 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 9 minut temu, Fredi88 napisał: spokojnie ogarnia bez najmniejszego problemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 @Fredi88 ogarnia ja i domel go uzywamy Ps. @Domel byłeś szybszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolBreeze Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 [mention=1278]Fredi88[/mention] ogarnia ja i domel go uzywamy Też dopisuję się do listy użytkowników (2L) Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szcz3p4n Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Pytanie od zielonego nowicjusza, czy po pedzelkowaniu apc wnęk, plastików w środku splukujecie jakoś czy wystarczy przetrzeć MF ?Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Godzinę temu, Szcz3p4n napisał: Pytanie od zielonego nowicjusza, czy po pedzelkowaniu apc wnęk, plastików w środku splukujecie jakoś czy wystarczy przetrzeć MF ? Wilgotną MF, a potem suchą MF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyt1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Coś budżetowego w płynie co daje ładne szkło? Biały lakier. Tenzi Quartz Spray czy Sonax BSD? A może jeszcze coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 27 minut temu, woyt1 napisał: Coś budżetowego w płynie co daje ładne szkło? Biały lakier. Tenzi Quartz Spray czy Sonax BSD? A może jeszcze coś innego? Jest taki produkt. Nazywa się on ,,Forum KA''. Napewno znajdziesz w nim swoją odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woyt1 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 @Berd Muszę zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berd Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 5 minut temu, woyt1 napisał: @Berd Muszę zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsTrY Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 @StudioPorzadku nie wiem jakie tam jest potrzebne ciśnienie ale pamiętaj, że na każde 10m przypada około 1bara straty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Co używacie do konserwacji, czy raczej zaczernienia nadkoli ? Jakiś Polytop ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Panowie pytanie odnośnie oczyszczania opon przed dressingiem...Czy produkt typu ADBL Tire and Rubber Cleaner czy Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner dają dużo lepsze oczyszczenie i przygotowanie pod dressing niż apc? Zazwyczaj myję apc w rozcienczeniu 1:5 czyli takie jak do felg i zastanawiam się czy warto kupisz środek dedykowany?Jak tak to który jest najskuteczniejszy?Dzięki za pomoc Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 5 minut temu, kolo100 napisał: Czy produkt typu ADBL Tire and Rubber Cleaner czy Shiny Garage Pure Black Tire Cleaner dają dużo lepsze oczyszczenie tak i robią to dość skutecznie poprzez głęboką penetrację gumy. W tedy pozostaje już tylko nałożyć dressing od nowa. Warto używać ich przynajmniej raz w miesiącu a co tydzień zwykłe APC będzie ok - co by dressingu nie zabijać a odetkać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Ok dzięki w następnym zamówieniu będzie w koszyku...A Który? Shinny czy adbl? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi