Pikoko Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego Czy ten adbl blackouter można stosować na opony? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinm76 Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 15 minut temu, Pikoko napisał(a): Czy ten adbl blackouter można stosować na opony? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Dziadzia ostatnio testował i wyszło zacnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 29 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego JJaka pianownice polecacie do k7 ? Opłaca się inwestować np. w bigboi czy to tylko design i nic więcej ? Cena obojętna, wolę zainwestować w coś na długo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 8 godzin temu, Kuba1 napisał(a): JJaka pianownice polecacie do k7 ? Opłaca się inwestować np. w bigboi czy to tylko design i nic więcej ? Cena obojętna, wolę zainwestować w coś na długo P.A. lub MJJC Foam Cannon Pro V2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca ktoś może korzystał? jak z aplikacją? zrzut wody od jakiej prędkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 1 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca @xadamx Dzięki za rady, nie wiem po co pytałem bo skończyło się na bigboi foamr. Może będzie fajnie, może to tylko zabawka dla amatorów, mam nadzieję że nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca RAV4 albo nowsze Toyoty generalnie. Wyskoczy błąd airbagu po demontażu foteli, czy nie? Logika podpowiada, że nie, o ile odepnie się zasilanie, natomiast autor instrukcji demontażu donosi, że kontrolka zapaliła się pomimo tego, że odłączył minus przed rozpięciem kabli... anyone?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca @MMCzysci nie ze swojego doświadczenia, ale z tego co czytam na grupach i z informacji od kolegi co "fuszkuje" w domu z mechaniką samochodową, diagnostyką itd wynika jedno. To jest LOTERIA. W jednym aucie nic się nie stanie w innym wyskoczy błąd(mowa o tych samych modelach aut). Ponoć zależy to też od historii błędów jakie widnieją w kompie i jak on sobie doda 2+2 to albo wyświetli błąd lub nie Osobiście jak nie muszę to nie wyciągam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca To wiem mniej więcej, też nie wyciągam jak nie muszę Myślałem, że może ktoś działał konkretnie na ravce IV gen i coś wie Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca @MMCzysci - jeśli to nie problem, to w poniedziałek mogę podpytać elektryka z Toyoty na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Będę wdzięczny. Nawet jeśli się robota nie potwierdzi, to zostanie na przyszłość.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca @CarlosBlack Siadla, aplikacja lajtowa tylko trzeba dobrze docisnąć cały ten aplikator do szyby aby piszczał. Docieranie mokra fibra dotarcie sucha, formalność zobaczymy jak posiedzi... 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeea Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca @pablo15005 ...tylko ten kształt taki dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelinski17 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 40 minut temu, zeea napisał(a): @pablo15005 ...tylko ten kształt taki dziwny Już niedługo na każdym SOR-ze;) strach to na krzesełku zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrewZS Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca @zeea polecam filmik Pedrosa - Monsterek bez dowodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 2 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca Nie wiem jak RAV4 ale w tym tygodniu miałem Yarisa 18r i CHR 18r, odpięcie klemy, wyciągnięcie foteli, włożenie foteli, podpięcie klemy, brak błędu poduszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norti Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Hej, Czego amatorsko używacie do wyciągania piachu z tapicerki podłogowej (oczywiście bez tornadora) - może jakaś szczotka, wibrująca końcówka na wkrętarkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 15 minut temu, norti napisał(a): Hej, Czego amatorsko używacie do wyciągania piachu z tapicerki podłogowej (oczywiście bez tornadora) - może jakaś szczotka, wibrująca końcówka na wkrętarkę ? Jak masz maszynę da to nią ładnie wytrzepiesz. Dywaniki lubię dmuchać kompresorem, chińskie szczotki na wkrętarkę też dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norti Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2 minuty temu, Kuba1 napisał(a): Jak masz maszynę da to nią ładnie wytrzepiesz. Dywaniki lubię dmuchać kompresorem, chińskie szczotki na wkrętarkę też dają radę. A bez DA? Sama szczotka na wkrętarkę to rozumiem, że raczej do mycia na mokro. Mi głównie zależy na poruszeniu tapicerki podłogowej by odkurzacz wciągał piach i inne syfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz_BLN Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca @norti ja używam szczotki miedzianej i jako ręczny tornador daje radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba1 Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2 minuty temu, norti napisał(a): A bez DA? Sama szczotka na wkrętarkę to rozumiem, że raczej do mycia na mokro. Mi głównie zależy na poruszeniu tapicerki podłogowej by odkurzacz wciągał piach i inne syfy Mam na myśli tania chińska szczotkę ( zestawy za ok 20 zl na allegro) ona ma twarde plastikowe "włosie" i ładnie czochra dywan z piasku itp. Nie polecam tych szczotek do plastików i tapicerki bo narobi bałaganu Mam pomarańczowe szczotki od adbl, ale tu jest miękkie włosie do plastików itd. Wykładzinę słabo rusza, za miękka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Czy ktoś testował takie coś jak ta gąbka? https://allegro.pl/oferta/sonax-gabka-do-usuwania-owadow-12842874309?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=af705d1a-ff20-4153-a4a4-5386d99ef80f&utm_content=b063ed0f73d8Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Jaki najmniejszy kompresor ogarnie tornadora ? Czy taki stanley bezolejowy 24L z tej seri silent ma prawo zadziałać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 3 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca Czy ktoś testował takie coś jak ta gąbka? https://allegro.pl/oferta/sonax-gabka-do-usuwania-owadow-12842874309?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=af705d1a-ff20-4153-a4a4-5386d99ef80f&utm_content=b063ed0f73d8Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu TapatalkaCoś mi się wydaje, że to trochę wywazanie otwartych drzwi. Dobry bug off (albo i APC) i myjka ciśnieniowa zrobią robotę. Ta siatka prawdopodobnie narobi Ci rys.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grechut Opublikowano 4 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 9 godzin temu, wojtecki napisał(a): Jaki najmniejszy kompresor ogarnie tornadora ? Czy taki stanley bezolejowy 24L z tej seri silent ma prawo zadziałać ? Słabo. Dobrze byłoby min 80L chociaż pewnie ciągle będzie się doładowywał. Bezolejowe są dobre do napompowana kół czy piłki. Do takiej pracy niestety się nie nadają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi