Jump to content

Co mi dziś poprawiło humor 3

Eryczek

Recommended Posts

Humor poprawiło mi to ogłoszenie:  https://www.olx.pl/oferta/bmw-seria-5-e39-m-pakiet-CID5-IDm93nE.html

A konkretnie - te "tjuningowe" tylne lampy...  :D:D:D Obrazek wrzuciłem na serwer bo byłoby szkoda aby zniknął wraz z ogłoszeniem. :D

M5FQz6c.png?1

Już pomijam fakt, że z m-paka to tylko zewnętrznie na auto wrzucone to i owo a w środku seryjny gołodupiec :D:D:D:D:D
Pzdr.

• Moderator
2 godziny temu, rygryss napisał:

humorek poprawiony słoiczkami do testów

Bedziesz chcial sprzedac titanum badz carbona daj znac :P

Czekam na relacje 

Śniło mi się dzisiaj, że Maluch był przykurzony, więc postanowiłem go umyć. I zacząłem zapominając o pianie, a nawet spłukaniu luźnego brudu. Zrobiłem maskę i szybę czołową i wtedy sobie przypomniałem o błędzie w sztuce. Niestety... po spłukaniu na masce była już głęboka rysa przez całą szerokość, wyczuwalna pod paznokciem. Potem się obudziłem. :lol:

• Lubię to 1
  • Super 1

• Moderator
Godzinę temu, Michał126 napisał:

Śniło mi się dzisiaj

kurde to mi dzisiaj tez sie snilo ze trafilem na jakis sklep typu mxnowicki czy autonablask i go likwidowali i sprzedawali asortyment  :P za 2 zł za szt (oczywiście kupiłem wszystko) i zostałem tak zwanym Januszem biznesu hahahaha 

Zamknięcie pierwszego grubego projektu w nowej robocie. Dziś w końcu po 3 miechach przyszedłem do pracy i mogę sobie pozwolić na lekki chill przy kawie;)

Od godziny 14 zacząłem urlop, wypka na koncie, auto wczoraj umyte na glanc, dzisiaj zajmę się wnętrzem, w niedziele jadę się powspinać na Słowację, chyba nawet deszcz dzisiaj nie popsuł by mi tego dnia. :mrgreen: