Moderator Eryczek Posted June 30, 2017 Moderator Report Share Posted June 30, 2017 Kontynuacja tematu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesiu_15 Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Dub It 2017 i pogaduchy z ADBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted July 2, 2017 Moderator Report Share Posted July 2, 2017 1 godzinę temu, Gesiu_15 napisał: Dub It 2017 i pogaduchy z ADBL Fanta odebrales ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristo23 Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Też dzisiaj byłem na DUB IT Link to comment Share on other sites More sharing options...
MBORO Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Znalazlem dzisiaj moją starą latarkę, szukalem jej dwa miesiace Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapmen93 Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 Wczoraj zabrałem się za detailing podwórka. Na dowód mam słabo widoczne 50/50 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesiu_15 Posted July 2, 2017 Report Share Posted July 2, 2017 3 godziny temu, BiałyGTi napisał: Fanta odebrales ?? @BiałyGTi oczywiście że dostałem Środek o zapachu gumy balonowej a krople świetne Przetestuje zobaczę jak będzie leżał i dam znać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted July 2, 2017 Moderator Report Share Posted July 2, 2017 @Gesiu_15 daj znaka bo mialem byc na dub-it ale praca nie pozwoliła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolito77 Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Humor poprawiło mi to ogłoszenie: https://www.olx.pl/oferta/bmw-seria-5-e39-m-pakiet-CID5-IDm93nE.html A konkretnie - te "tjuningowe" tylne lampy... Obrazek wrzuciłem na serwer bo byłoby szkoda aby zniknął wraz z ogłoszeniem. Już pomijam fakt, że z m-paka to tylko zewnętrznie na auto wrzucone to i owo a w środku seryjny gołodupiec Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 humorek poprawiony słoiczkami do testów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold_Car Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 @up bardzo przyjemne testowanie będziesz mieć hmmm Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 zarzucę na powłokę Gyeona, zobaczymy na ile podbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted July 3, 2017 Moderator Report Share Posted July 3, 2017 2 godziny temu, rygryss napisał: humorek poprawiony słoiczkami do testów Bedziesz chcial sprzedac titanum badz carbona daj znac Czekam na relacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIADZIA Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 dostałem tylko do testów od Sławka, żeby zobaczyć jak będą siedzieć na powłoce. Później zobaczymy co zakupię, Nubela, Alien 51, Carbon czy Titanium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gesiu_15 Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Dla tych co nie byli na DubIT w tym roku podsyłam galerię moją prywatną Bardzo fajna impra widzimy się za rok https://drive.google.com/open?id=0BxhJoVP6EO7TakVXYTdVaTJzX1U 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Posted July 3, 2017 Report Share Posted July 3, 2017 Pierwsze mycie rękawicą od Meguairsa z szamponem CarChem, potem praca Megsowym UQD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmorka Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Na zdjęciach DubIT wygląda jak spotkanie miłośników wieśwagenów (vagów) i beemek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michał126 Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Śniło mi się dzisiaj, że Maluch był przykurzony, więc postanowiłem go umyć. I zacząłem zapominając o pianie, a nawet spłukaniu luźnego brudu. Zrobiłem maskę i szybę czołową i wtedy sobie przypomniałem o błędzie w sztuce. Niestety... po spłukaniu na masce była już głęboka rysa przez całą szerokość, wyczuwalna pod paznokciem. Potem się obudziłem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator BiałyGTi Posted July 4, 2017 Moderator Report Share Posted July 4, 2017 Godzinę temu, Michał126 napisał: Śniło mi się dzisiaj kurde to mi dzisiaj tez sie snilo ze trafilem na jakis sklep typu mxnowicki czy autonablask i go likwidowali i sprzedawali asortyment za 2 zł za szt (oczywiście kupiłem wszystko) i zostałem tak zwanym Januszem biznesu hahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuflik Posted July 6, 2017 Report Share Posted July 6, 2017 Zamknięcie pierwszego grubego projektu w nowej robocie. Dziś w końcu po 3 miechach przyszedłem do pracy i mogę sobie pozwolić na lekki chill przy kawie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KapselK Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Od godziny 14 zacząłem urlop, wypka na koncie, auto wczoraj umyte na glanc, dzisiaj zajmę się wnętrzem, w niedziele jadę się powspinać na Słowację, chyba nawet deszcz dzisiaj nie popsuł by mi tego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
West Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Zrzut wody świeżego UQD od Megsa. No i te kropelki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lol19pl Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 Dzisiaj dotarła do mnie taka paczuszka, i naprawdę poprawiła mi humor, zapach fantastyczny Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
faraon3021 Posted July 7, 2017 Report Share Posted July 7, 2017 A tak w temacie paczuszek. Dotarl do mnie kartonik, z przyprawami do obiadkow. Dobrze ze mam wsparcie dobrego enologa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaV Posted July 8, 2017 Report Share Posted July 8, 2017 Moje e36 niedługo doczeka się OBC 18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts