Administrator Administrator Posted February 15 Administrator Report Posted February 15 W ostatnich dniach mamy problem z wysyłką mailingu, jeśli ktoś ma problem z aktywacją konta lub zmiana hasła. Proszę o kontakt na forumkosmetykaaut@gmail.com, ręcznie aktywuje konto lub zmienię hasło. Polecamy nie używać w chwili obecnej nie korzystać przy rejestracji ze skrzynki e-mail w Gmail. Przepraszam za utrudnienia, jestem w ciągłym kontakcie z dostawcą usług i staram się rozwiązać jak najszybciej zaistniały problem.
LOAD Posted February 16 Report Posted February 16 Witam ja miałem problem z aktywacją konta i napisałem na FB i aktywowali mi konto ręcznie. Dodam tylko że po zakończonej rejestracji trafiamy do okna "oczekiwania" na maila i NIE da się wejść na forum i zobaczyć jakiegokolwiek posta (np tego o informacji z rejestracją) ponieważ wejście nawet na stronę główną forum odsyła od razu na stronę "oczekiwania" 1
Guess_ Posted February 20 Report Posted February 20 Ja również miałem problem z aktywacją konta. Maile nie chciały do mnie dotrzeć na pocztę gmaila natomiast na skrzynce od Interii problemu nie było
Administrator Administrator Posted February 29 Author Administrator Report Posted February 29 Czy ostatnio zaczęliście ponownie dostawać wiadomości e-mail - powiadomienia itd.?
MMCzysci Posted February 29 Report Posted February 29 Ja tak, dostałem wiadomość z linkiem do resetu hasła, chociaż trafiła do spamu, co się wcześniej nie zdarzało. Tak czy inaczej - działa.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Administrator Administrator Posted November 15 Author Administrator Report Posted November 15 Cały forumowy mailing został przeniesiony do usług Google. Od teraz nie powinno być problemów z mailami. 3
Recommended Posts