Blaszak Opublikowano 17 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2022 Ktoś używał Highstyle z Autosmarta? jakieś opinie, porównania do łatwo dostępnych środków?
maciek-drummer Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 Ostatnio nastała moda na kupno dressingu od Ultracoat, a mianowicie Quartz Tire Dressing. Wczoraj miałem przyjemność podziałać i mogę powiedzieć, że to już chyba z dziesiąty dressing do opon w arsenale, ale mocno się wybił. Mega mi przypasował i przypadł do gustu. Łatwość aplikacji, zapach i to co najistotniejsze wygląd jaki po sobie pozostawił. Dla mnie FEST. Znalazłem tym samym następcę dla matowej Black Mamby, która mam w kolekcji od chyba sześciu lat Jako ciekawostkę dodam, że aplikowałem produkt gąbką na do mycia ciała z biedry i elegancko się tym pracowało i momentalnie poczerniłem "balony" Efekt jaki uzyskałem na oponach Goodyear to raczej mat, może delikatną satynę. 11 1
adi1509 Opublikowano 30 Października 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2022 Ładnie siada, przy następnym myciu wrzucę na swoje.
Rafal9304 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 U mnie Ultracoat Quartz Tire Dressing dalej TOP1 6 2 1
skrzat06 Opublikowano 8 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2022 @Rafal9304 co to za Alfa? Giulia QV / GTA? Podwójny zacisk na XC90 z profilu to nie wygląda
Viento Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2022 W dniu 30.10.2022 o 21:13, maciek-drummer napisał(a): Ostatnio nastała moda na kupno dressingu od Ultracoat, a mianowicie Quartz Tire Dressing. Wczoraj miałem przyjemność podziałać i mogę powiedzieć, że to już chyba z dziesiąty dressing do opon w arsenale, ale mocno się wybił. Mega mi przypasował i przypadł do gustu. Łatwość aplikacji, zapach i to co najistotniejsze wygląd jaki po sobie pozostawił. Dla mnie FEST. Znalazłem tym samym następcę dla matowej Black Mamby, która mam w kolekcji od chyba sześciu lat Jako ciekawostkę dodam, że aplikowałem produkt gąbką na do mycia ciała z biedry i elegancko się tym pracowało i momentalnie poczerniłem "balony" Efekt jaki uzyskałem na oponach Goodyear to raczej mat, może delikatną satynę. Wygląda naprawdę kozacko. Trzeba będzie spróbować. Idealna satynka. Interesowałem się nim ostatnio, ale Gyeon mi się skończył i kupiłem następny. Jak z trwałością? PS. Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że Golfik ma już u Ciebie dożywocie
Winni. Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2022 Moim nr. 1 od wielu lat jest Gyeon Q2 Tire, super zapach, długo siedzi i zostawia fajne wykończenie. Ultracoat nie testowałem, niedługo skończy mi się butla Gyeona to przetestuje
Rafal9304 Opublikowano 9 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2022 z XC90 ze zdjęcia wspólne ma tylko rozmiar felgi Giulia QV 1
maciek-drummer Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 @Viento czy dożywocie to nie wiem ze względu na powiększenie rodziny muszę właśnie szukać większego daily. To raz, a dwa już leciwe auto się zrobiło, choć na nie nie mogę narzekać Co do dressingu bardzo fajny, ale mam jeszcze w arsenale dwa Gyeony i ciężko byłoby mi wyłonić faworyta. Wszystkie są GIT
blazej Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 Gyeon Tire to bardziej połysk czy mat?
Eidos71 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 1 godzinę temu, blazej napisał(a): Gyeon Tire to bardziej połysk czy mat? Połysk. Po przetarciu jest mocniejsza satyna, a po kilku dniach przechodzi w kierunku matu. 1
Rafal9304 Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 Binder Ultimate Tire Coating Wax 7
MMCzysci Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Wow, super efekt.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Adaszek96 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Mój ulubiony - Gyeon tire express 8 1
gprzesniak Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 @Rafal9304 piękne felgi.
MMCzysci Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 A taką fajną satynę dał na Hankookach Back2Black. Do tego konstynencja i zapach... miło było do niego wrócić.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1
zonk Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Panowie a jaka jest różnica między Gyeon tire express a Gyeon Q2 ?
Adaszek96 Opublikowano 28 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2022 Panowie a jaka jest różnica między Gyeon tire express a Gyeon Q2 ?Producent deklaruje, że Tire(niebieski) jest trwalszym produktem niż wersja express. Z niebieską wersją miałem do czynienia dawno temu i jej konsystencja była wodnisto-półżelowa, a w express ma postać kremu. Zapach jak dla mnie na plus w wersji express(jak dla mnie kokos)oraz możliwość aplikacji na mokrą oponę. Tire zostawiał u mnie błyszczące wykończenie, a express mocną satynę - oczywiście bez docierania.
Howard66 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Witam. Jaki polecacie najbardziej trwały środek do opon ? Gdzieś wyczytałem że CarPro DarkSide jest trwały.
czester Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Ja jakoś specjalnie nie zwracałem nigdy na trwałość, ale jeśli zależy Ci na trwałości i kasa nie gra roli to kup Carpro BlackOut. Nie testowałem Darkside ale w CP fajne jest to że mozna kupić produkt w 50ml opakowaniu i nie wydając dużej kasy przetestować samemu.
blazej Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Z chęcią bym potestował Dark Side ale pogoda wybitnie mi na to nie pozwala. Póki co zaaplikowałem ze dwa razy, ale opady nie pozwalają na miarodajny test...
Howard66 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2023 Chyba spróbuję ten Dark side i na felgi pójdzie jeden z najtrwalszych metal guard.
imola33 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 Jakieś zastępstwo dla Megsa Endurance? Absolutnie maksymalne przyciemnienie i połysk. Mile widziana wodnista konsystencja. Zależy mi też na trwałości, bo Megs traci wizualnie już po jednym deszczu/myciu. Używam Kocha PSS i jest przyjemny, ale do Endurance mu brakuje jeśli chodzi o wygląd
keza Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2023 @imola33 spróbuj dressingu od Prostaff lub Fireball
Eidos71 Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2023 @imola33 - Fireball, lub Gyeon. Polecam też DuraGloss #253, z tym, że nie będzie takiego "tłustego" efektu, jak po Meg'sie.
Rekomendowane odpowiedzi