pawlowicz Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 ale myślałem że zbliże się domywaniem do myjni bezdotykowych
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 3 Września 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 ktoś ma porównanie AW fastfoam do AF Avalanche ? jak wypadają obydwie (tanie nie są) do np Valet Pro Advanced neutral ? szukam skutecznej piany dla znajomego Byliśmy wyłącznym dystrybutorem Auto Finesse i ValetPRO na Polskę przez wiele lat i naszym zdaniem Auto Finesse lepiej domywa w porównaniu do VP, poza tym Avalanche ma pH zasadowe a VP obojętne.
W1Michal Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 czy to zasadowe ph może mieć wpływ na podjadanie wosków ?
Crasher Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2016 Ja osobiście w epoce wyjalem dwa filce z czterech bo w proporcji 1:9 ab magifoam nie szło ujechac. Po wylocie z dyszy bita smietana
widmo82 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Właśnie kończy mi się 5l bańka AUTOBRITE MagiFoam (myjka Nilfisk c120 + pianownica ST-73) i głowię się jaką pianę wybrać... Mam chęć na ValetPRO ADVANCED NEUTRAL SNOW ale kosztuje prawie 150zł a korci mnie SHINY GARAGE, ale są dwie piany i nie wiem czym one się różnią, czy warto dopłacić: Fruit Snow Foam - 68zł Fruit Perfect Active Foam - 88zł Jest spora różnica w cenie w porównaniu do MagiFoam więc tak sobie pomyślałem... zbliża się zima, częstsze mycia więc może warto zaryzykować tańszą piane na testy niż zmieniając i znów kupić pianę za ok 150zł a jak się okaże lipa w porównaniu do MagiFoam to następną kupie ValetPRO i będę już mial swoje zdanie na temat tych najpopularniejszych pian (z uwzg. mojej pianownicy). - Co wy na to?
bienek Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Jak dla mnie magifoam to zawsze numer 1. Ale shiny garage też jest bardzo fajna więc szczerze polecam.
Gardor Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Jak dla mnie magifoam to zawsze numer 1. Ale shiny garage też jest bardzo fajna więc szczerze polecam. +1 Zdecydowanie Magi to numer 1 pomimo kiepskiego zapachu . Wiec polecam od siebie kupno znowu Magi ;p Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
widmo82 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 a ktos wyjasni rożnicę pomiedzy: Fruit Snow Foam - 68zł Fruit Perfect Active Foam - 88zł
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]widmo82[/ref], odkąd używam Time To Shine Snow White to Magifoam poszła w kąt
Gardor Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]widmo82[/ref], odkąd używam Time To Shine Snow White to Magifoam poszła w kąt A dlaczego jest lepszy ? Cieżko chyba zrobić lepszy produkt od magifoam no chyba że pod względem zapachu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]Gardor[/ref], nie zostawia zacieków w słońcu, mam wrażenie, że lepiej domywa. Jest bardziej ekonomiczna - na PA starcza 50ml. No i od Polskiego producenta
Gardor Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]Gardor[/ref], nie zostawia zacieków w słońcu, mam wrażenie, że lepiej domywa. Jest bardziej ekonomiczna - na PA starcza 50ml. No i od Polskiego producenta Czas na zakupy Bo właśnie spotkałem się z zaciekami na słońcu po magi (myślałem ze to normalne ale skoro można tego uniknąć to dobrze wiedzieć) . Rozumiem ze ona nie podjada wosku ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]Gardor[/ref], u siebie nie zauważyłem, ale myję ręcznie raz na miesiąc, a nie co tydzień :-)
booohal Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref=#00aa00]krd[/ref], Testowałeś tą ''moją'' pianę?
cinek1 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Mowisz kdr ze piana dobra lepsza od tenzi meagic foam?
kita33 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Jemu chodziło o Autobrite Magifoam a nie o tenzi
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]booohal[/ref], jeszcze nie...
cinek1 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Wiem ale ja pytam czy ta kdr lepsza od tenzi
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 [ref]cinek1[/ref], nie używałem Tenzi więc się nie wypowiem Ja swój ideał już znalazłem...
cinek1 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 No ja lubie probowac hmm wprawdzie zostalo mi jeszcze mojej piany ale pomysle moze sprzedam i kupie ta co piszesz
Lybex Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Time To Shine Snow White dla mnie też numer jeden !
wojtekmzks Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Koledzy gdzie zamówić pianownicę PA do starej K7? Boje się, że na allegro trafię na bubla jakiegoś.
trillest Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 A co powiecie na ShinyGarage natural PH jeżeli mam powłokę ceramiczna si3d ? Ps. Co to za piana ? Jak takie coś stworzyć na samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi