sobiepan Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 W bardzo dużym skrócie-Na początek pianownica PA za ok 150 zł wchodzisz w to?.Szkoda kasy na inną!.
karads Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Trochę więcej doczytałem i znalazłem dwie polecane na forum firmy na allegro , co do pianownicy jak najbardziej wchodzę w to i już zakupiona pianownica z pianą aktywną w markecie czeka na oddanie. Więc jutro postaram się dokonać zakupu pianownicy PA i zastanawiam się czy na początek przygody kupić pianę aktywną K2 Active Foam i wosk Maksima K2 . Widziałem też środki Shiny garage fruit snow foam i do tego wosk również tej samej firmy nakładany już ręcznie ale na to chwilowo nie będę miał czasu.
sobiepan Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Co do k 2 to mam ją właśnie.Tania wydajna daje gęstą pianę oczywiście z Pa. Co do wosku nie wypowiadam się nie używam.
karads Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie za tych kilka podpowiedzi na pewno sporo ulepszą podczas przyszłego używania myjki. Postaram się zakupić to z rana i może uda się spróbować umyć auto myjką po raz pierwszy już w ten weekend . Jak już to się stanie dam znać jak było
MirekGTS Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Szczerze polecam rzucić okiem na temat o myjkach, bo K4 to żadna rewelacja. Za porównywalną kasę możesz mieć chyba coś lepszego. Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
qba_lle Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, dawno nie śledziłem tego co się dzieje na rynku kosmetyków więc moje pytanie brzmi czy znajde na rynku obecnie równie dobrą pianę co Autobrite Magi Foam? Chodzi mi o taką, która podobnie domywa i jest przy tym tańsza. Magi to mój nr. 1 niestety jest dosyć droga. Miałem Shiny Garage Fruit Snow Foam 2015 i o ile fajnie pachnie i dobrze leży na aucie to myje raczej mocno przeciętnie. Po magifoam auto było zawsze dobrze domyte, tak że mycie właściwe było tylko czystą proformą
stawek Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Koledzy,a możecie polecić jakąś ręczną pianownicę ? Czy warto w ogóle w nie inwestować ?
maciek-drummer Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 636244 Koledzy,a możecie polecić jakąś ręczną pianownicę ?Czy warto w ogóle w nie inwestować ? Kolego a może byś poczytał forum, bo takie zapytania to trochę nie na miejscu...
stawek Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 636244 Koledzy,a możecie polecić jakąś ręczną pianownicę ?Czy warto w ogóle w nie inwestować ? Kolego a może byś poczytał forum, bo takie zapytania to trochę nie na miejscu... Aleś zabłysnął
faraon3021 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Aleś zabłysnął Jest kilka sporych tematow na ten temat i tysiace opinii. Jakiej odpowiedzi sie spodziewales ? Poczytaj co mozna kupic, co zrobic samemu, zobacz co Cie interesuje i ewentualnie podpytaj detale.
daf Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Witam, mam pytanie ile dodać srodka piany Shiny Garage Fruit Snow Foam 2015 do butelki 1 litrowej ?
CrisAGC Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 1 litr, więcej nie wejdzie.
powalla Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 636521 hmmm nie rozciecza to sie ? Masz produkt i nawet etykiety lub stronki producenta nie przeczytałeś? Wkleję link żebyś nie musiał się trudzić ...aaa jeśli dalej nie będziesz mógł odnaleźć odpowiedzi na swoje pytanie, daj znać , podkoloruję to lub powiększę literki i cyferki .... http://www.shinygarage.pl/shiny-garage- ... ph-5l.html
qba_lle Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Powtarzam swoje pytanie, mocna piananie koniecznie ma byc bezpieczna dla woskow,ma domyc wszystko prawie sama.co polecacie?
sobiepan Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Takiej to chyba nikt uiszczenia nie wyprodukował i do tego frytki jeszcze
qba_lle Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 No dobra to zamiast nabijac posty to czekam na kogoś na tyle bystrego kto ma cos sensownego do powiedzenia. Tansza alternatywa magifoam ? I bez zbednego bicia piany jak koledzy wyżej z postami typu "poszukaj na forum/moze frytki do tego"
powalla Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Od kilku dni ludzie robią testy nowej piany od nowej marki i wrzucają relacje foto na forum , więc radzę poszukać i poczytać , bo wygląda to obiecująco . Wrzuciłbym Ci link do tematu ale są na forum ludzie nie znoszący lenistwa wśród userów i jeszcze by mnie zaczęli hejtować i takie tam , więc wolę nie ryzykować
qba_lle Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Nie prosilem Cie o link...wystarczylo podac nazwe produktu. To forum spadlo na psy, dawno tu nie zagladalem ale jestem lekko rozczarowany podejsciem co niektorych. Fajnie nabiles post na licznik bez zadnych konkretów i to wlasnie za takie konpletnie nie merytoryczne posty powinny byc "hejty"
Moderator krd Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 qba_lle, APC, np Nielsen Cyclone.
qba_lle Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 krd, próbowałeś myć z pianownicy auto samym APC (powiedzmy odpowiednio rozrobionym) ? Niestety samo APC jako mycie bezdotykowe jest bardzo słabym pomysłem, poza tym że ruszy LSP to wiele też nie umyje jeśli brudu nie ruszymy.
kerad Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Jaka ewentualnie butelka będzie pasować do pianownicy Monello, bo w oryginalnej odpadł gwint
booohal Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 637244 Jaka ewentualnie butelka będzie pasować do pianownicy Monello, bo w oryginalnej odpadł gwint Monello to chyba ładniejsza P.A. także powinna każda z gwintem 28mm podejść. Łącznie z butelkami z Coca-Coli
boss Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Panowie mam taki zestaw Karcher HD650 160bar-700l/h powinno być ok Pianownica PA max na - Vp ADVANCES NEUTRAL SNOW FOAM 1:9 nastepnie 1:5 Wychodzi straszne mleko...zatkane sitko? Zamowilem k2 sambo zobacze na niej...
Rekomendowane odpowiedzi