Leego Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Właśnie dostałem info od sprzedawcy, że SERVFACES nie jest dostępny, będzie za 2-3 tygodnie. Zamówiłem 3l Nolle więc jeśli ktoś by chciał 1 czy 2 litry to chętnie odsprzedam. Mogę przelać do nowej butelki z dozownikiem. Dokładnie takiej samej jak jest rozlewany SERVFACES czy Micro Restore Detergent. Zapraszam na priv 1
ShiningCar Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Update dla zainteresowanych, Servfaces Fiber Wash powinien się pojawić do końca tygodnia 1
Leego Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 8 minut temu, ShiningCar napisał: Update dla zainteresowanych, Servfaces Fiber Wash powinien się pojawić do końca tygodnia to u Was zamówiłem i dzisiaj rano poinformowaliście mnie, że będzie za 2-3 tygodnie. Do końca tego tygodnia to bym poczekał te dwa dni...
kepa416 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 Czy fibry do szyb w tym Zephryra od WS pierzecie tak samo?
ShiningCar Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 @Leego, w ciągu dnia okazało się, że jedna paczka z SF do nas nie wyszła bo robili jeden z produktów i dołożyli, przy okazji, Fiber Wash do zamówienia. Za zamieszanie będzie extra rabat, jeśli będziesz jeszcze potrzebował produkt.
Leego Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2021 w takim razie biorę go z extra rabatem. Zrobię porównanie z Nolle i ADBL. Wysyłam do Was wiadomość na priv
Aivars Opublikowano 23 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2021 @ShiningCar kiedy bedzie u Was dostepny plyn Nolle?
Leego Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 W dniu 11.10.2021 o 11:20, V1RU$ napisał: Nolle super. Miałem sporo czasu temu i chyba najlepszy ze wszystkich co miałem. Raz, że wydajny a dwa pranie po nim nawet bez octu odzyskuje miękkość. Po sprawdzeniu w pełni potwierdzam Twoją opinię o Nolle. W porównaniu do ADBL Nolle jest zauważalnie lepszy. Fibry nie były moczone przed praniem mimo to ładnie się domyły. Nie doprało fibr, których użyłem do czyszczenia piór wycieraczek, zostały na nich czarne paski. A jak Wy pierzecie fibry po czyszczeniu elementów z gumy, takie jak pióra wycieraczek czy uszczelki w drzwiach? Czy moczyć je w apc, szamponie do mycia auta a może w Nolle?
V1RU$ Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 35 minut temu, Leego napisał: Po sprawdzeniu w pełni potwierdzam Twoją opinię o Nolle. W porównaniu do ADBL Nolle jest zauważalnie lepszy. Fibry nie były moczone przed praniem mimo to ładnie się domyły. Nie doprało fibr, których użyłem do czyszczenia piór wycieraczek, zostały na nich czarne paski. A jak Wy pierzecie fibry po czyszczeniu elementów z gumy, takie jak pióra wycieraczek czy uszczelki w drzwiach? Czy moczyć je w apc, szamponie do mycia auta a może w Nolle? APC, albo Nolle. I fajnie robiło robotę moczenie w szamponie od DM Reset. 1
Leego Opublikowano 25 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2021 dzięki, spróbuję No i dzięki za polecenie Nolle 1
zonk Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 Takie pilne pytanko... Właśnie umyłem auto i patrzę a butelka z microwashem pusta... jak mogę wyprać MF dziś? Nie mam białego jelenia ani mydła szarego... wstawić sam program 40st i dać octu do płukania...?
powerf Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 @zonk a czym pierzesz ubrania? No chyba że nie pierzesz...
zonk Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 Mam kapsulki i jakiś płyn do prania ale jak raz wrzucilem jedna MF to dużo gorzej zbiera wodę z auta...
patol Opublikowano 30 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2021 Wy tak poważnie? Zamów sobie coś i wybierz za kilka dni... raczej nic nie zje tych brudnych szmatek. Zawsze możesz trochę zwykłego mydła rozpuścić w wodzie i tego użyć zamiast płynu do prania (ja tak kiedyś robiłem za młodu jak jeszcze dedykowanych środków do prania szmatek nie było )
powerf Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 @zonk @zonk nie chce mi się wierzyć. Piorę wszystkie szmatki albo w płynie Lovela albo płynie do prania np Persil i część z nich ma już ponad 2 lata i cały czas świetnie zbierają wodę, są miekkie i chłonne.... Przerost formy nad treścią z tymi preparatami do prania fibr wg mnie. Przesadny "profesjonalizm". Myję rinseless, więc niektóre szmatki są aż czarne, zwłaszcza te od kół i po praniu w normalnych preparatach zostają na nich tylko lekkie przebarwienia, których - jestem pewien - żaden preparat do prania fibr nie usunie.
Leego Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2021 Mialem identyczne zdanie o praniu fibr aż kupiłem pierwszy płyn do fibr. Teraz piorę tylko w płynie.
daniel23584 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 O tego Białego Jelenia do prania fibr chodzi?
kitin Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 @daniel23584Ja prałem w Biały Jeleń Jedwab Wełna Puch.
daniel23584 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 Kurcze ten do jedwabiu jest jakoś trudno dostępny w sklepach stacjonarnych, wszędzie są ale te uniwersalne
adi1509 Opublikowano 7 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2021 4 godziny temu, daniel23584 napisał: Kurcze ten do jedwabiu jest jakoś trudno dostępny w sklepach stacjonarnych, wszędzie są ale te uniwersalne Ja swojego w Auchan dorwałem.
RoBee Opublikowano 8 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2021 A jak ma się jedwab/wełna/puch do polyestrów?
Gąbek1 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 Wyczesywanie mikrofibry po praniu szczoteczka z gęstym włosiem, jak od czyszczenia skór, nie zepsuje włosia, tak że przestanie jak wcześniej chłonąc wodę?
D@ViD Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2022 38 minut temu, Gąbek1 napisał: nie zepsuje włosia, Nie , ale lepsza będzie taka do włosów 1
Maciej WTN Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2022 Jest jakiś płyn który skutecznie dopierze mikrofibry po docieraniu powłoki?
Rekomendowane odpowiedzi