Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Fredi88 no forum posucha z ich strony niestety 😞 a chętnie bym poczytał czegoś merytorycznego.

szampon neutral mają pierwsza klasa i w żaden sposób nie wpływa na hydro. W żaden! Co dla dzisiejszych szamponów to niekoniecznie standard. 

Opublikowano

No to czekamy na nowości 🙂 Czekam też na jakiś odzew z strony excede bo dotychczasowe produkty mają bardzo dobre.

• Moderator
Opublikowano
21 minut temu, Streat napisał:

@Malwin41 takie coś ma @Deturner

33 minuty temu, Malwin41 napisał:

Juz ktoś miał takie coś w ofercie. Nie przypadkiem Sonax? Tylko on miał chyba jako pianę.

Opublikowano
8 godzin temu, Treys napisał:

Po testach w końcu pora na finalne produkty

Nie wiesz, kiedy będą dostępne ? Znalazłem część tych produktów w ofertach w Necie, ale wszędzie produkty jeszcze niedostępne do kupna.

• Moderator
Opublikowano

@Domel @Streat  do osuszania auta polecam CarChem Rinse Aid szczególnie tych nie zabezpieczonych psikasz spłukujesz i tyle bez żadnych pokreteł itd

mozna dodac do szamponu i tez sie sprawdza 

• Lubię to 2
Opublikowano
9 godzin temu, Treys napisał:

Po testach w końcu pora na finalne produkty 🙂

Coś testowałeś? Coś wiecej wiesz o produktach? 

• Partner forum
Opublikowano
W dniu 1.06.2020 o 20:43, Domel napisał:

Jak dla mnie to klasyczny Wet Coat i inne tego typu produkty tylko jak zwykle wszystko pokazane pięknie marketingowo, jak zwykle film zrobiony na aucie gdzie mamy idealną taflę (taką taflę bez wspomagania to trudniej jest zrobić niż wykonać pełną korektę lakieru)  Na "tafli" każdy produkt tego typu działa świetnie. Problem pojawia się jeżeli mamy lato, czarny kolor i jakiekolwiek zabezpieczenie które po opłukaniu auta po myciu w jakimkolwiek stopniu osusza lakier , wtedy tak wet coat lub hydrowosk po części trafia nam na lakier "suchy" a po części na lakier mokry. Oczywiście producent twierdzi żeby chwile odczekać przed kolejnym płukaniem i tam gdzie mamy lakier mokry to produkt świetnie sobie radzi (woda pomaga rozprowadzić produkt po lakierze, produkt się lekko rozcieńcza i jednocześnie kilka % pozostaje na lakierze), ale tam gdzie był suchy lakier produkt ściekając zaczyna odparowywać i wysychać., tworząc bardzo często zacieki bardzo trudne do usunięcia. Takie jest moje zdanie na temat takich produktów (tych lepszej jakości opartych na dobrych składnikach szybko wiążących).  Produkty fajne ale jak nie mamy w ogóle zabezpieczenia  albo jasny kolor :-).  

Miejmy nadzieję że ten nowy produkt od GT będzie pozbawiony wad o których napisałem :-) 

• Lubię to 4
  • Super 1
Opublikowano
16 godzin temu, CAR CRAZY napisał:

ale tam gdzie był suchy lakier produkt ściekając zaczyna odparowywać i wysychać., tworząc bardzo często zacieki bardzo trudne do usunięcia.

Ojj tak, już się o tym przekonałem po użyciu sg wet protector

• Lubię to 1