Fredi88 Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 31 minut temu, damiano2007 napisał: @Detailer's Magic Wow... myślałem, że już całkiem firma odpuściła. Co raz ciężej gdziekolwiek coś od nich dostać, nie wspominając o nowościach.
damiano2007 Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 @Fredi88 no forum posucha z ich strony niestety a chętnie bym poczytał czegoś merytorycznego. szampon neutral mają pierwsza klasa i w żaden sposób nie wpływa na hydro. W żaden! Co dla dzisiejszych szamponów to niekoniecznie standard.
DaV Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2020 No to czekamy na nowości Czekam też na jakiś odzew z strony excede bo dotychczasowe produkty mają bardzo dobre.
Moderator Domel Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 https://www.instagram.com/tv/CA5p5PrhoXd/?igshid=whc46n6iqea1 1
Moderator Streat Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 @Domel w sumie nie jest to głupie, fajny pomysł na osuszanie auta bez zabezpieczenia
Moderator Streat Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 @Malwin41 takie coś ma @Deturner
Moderator Domel Opublikowano 1 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 21 minut temu, Streat napisał: @Malwin41 takie coś ma @Deturner 33 minuty temu, Malwin41 napisał: Juz ktoś miał takie coś w ofercie. Nie przypadkiem Sonax? Tylko on miał chyba jako pianę.
Tomas-sg Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 @Malwin41 @Streat jedne z pierwszych to było Innovacar
Treys Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2020 Po testach w końcu pora na finalne produkty 3 1
Eidos71 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 8 godzin temu, Treys napisał: Po testach w końcu pora na finalne produkty Nie wiesz, kiedy będą dostępne ? Znalazłem część tych produktów w ofertach w Necie, ale wszędzie produkty jeszcze niedostępne do kupna.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 2 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 @Domel @Streat do osuszania auta polecam CarChem Rinse Aid szczególnie tych nie zabezpieczonych psikasz spłukujesz i tyle bez żadnych pokreteł itd mozna dodac do szamponu i tez sie sprawdza 2
D@ViD Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 9 godzin temu, Treys napisał: Po testach w końcu pora na finalne produkty Coś testowałeś? Coś wiecej wiesz o produktach?
Strus Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 Jakieś cuś od Prostaff się zbliża 1 1
Michał82 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2020 @Strus akurat od Prostaff to czekam na Water Gold Premier i nie mogę się doczekać. Testowałeś to możesz podpytać kiedy bo już czas najwyższy
Treys Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 14 godzin temu, Strus napisał: Podobno za około 2 tygodnie tak dokładnie bo wosk już zamówiłem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 3 Czerwca 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2020 W dniu 1.06.2020 o 20:43, Domel napisał: https://www.instagram.com/tv/CA5p5PrhoXd/?igshid=whc46n6iqea1 Jak dla mnie to klasyczny Wet Coat i inne tego typu produkty tylko jak zwykle wszystko pokazane pięknie marketingowo, jak zwykle film zrobiony na aucie gdzie mamy idealną taflę (taką taflę bez wspomagania to trudniej jest zrobić niż wykonać pełną korektę lakieru) Na "tafli" każdy produkt tego typu działa świetnie. Problem pojawia się jeżeli mamy lato, czarny kolor i jakiekolwiek zabezpieczenie które po opłukaniu auta po myciu w jakimkolwiek stopniu osusza lakier , wtedy tak wet coat lub hydrowosk po części trafia nam na lakier "suchy" a po części na lakier mokry. Oczywiście producent twierdzi żeby chwile odczekać przed kolejnym płukaniem i tam gdzie mamy lakier mokry to produkt świetnie sobie radzi (woda pomaga rozprowadzić produkt po lakierze, produkt się lekko rozcieńcza i jednocześnie kilka % pozostaje na lakierze), ale tam gdzie był suchy lakier produkt ściekając zaczyna odparowywać i wysychać., tworząc bardzo często zacieki bardzo trudne do usunięcia. Takie jest moje zdanie na temat takich produktów (tych lepszej jakości opartych na dobrych składnikach szybko wiążących). Produkty fajne ale jak nie mamy w ogóle zabezpieczenia albo jasny kolor :-). Miejmy nadzieję że ten nowy produkt od GT będzie pozbawiony wad o których napisałem 4 1
DaV Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 16 godzin temu, CAR CRAZY napisał: ale tam gdzie był suchy lakier produkt ściekając zaczyna odparowywać i wysychać., tworząc bardzo często zacieki bardzo trudne do usunięcia. Ojj tak, już się o tym przekonałem po użyciu sg wet protector 1
devilsky Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2020 @CAR CRAZY tak właśnie poległem z deturnerem... nie polecam na otwartej przestrzeni i zabezpieczonym aucie... 1
b0l5 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 @david2888 ta duża szczota wydaje się mega. Trzeba dodać do wishlisty.
Grzechu23 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 Nowości od Koch Chemie Wosk ok. 400 zł, wheel cleaner 500 ml za prawie 70 zł. Widać, że pod niemieckiego klienta ;D 4
analyzator Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2020 @Grzechu23 ciekaw byłem ceny wosku. Mierzą ambitnie. Poczekajmy na jakieś testy, Koch lipy nie wypuszcza.
Rekomendowane odpowiedzi