gprzesniak Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Ultracoat zaprezentował 2 nowe produkty. Prewash oraz ulepszony Wipe it. Nowości już są dostępne w sprzedaży.
Grzechu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 8 godzin temu, gprzesniak napisał: Ultracoat zaprezentował 2 nowe produkty. Prewash Tak zerknąłem sobie na tego prewasha i jego wydajność. Zalecane stężenie 1:9 przy mocnych zabrudzeniach (skoro decyduje się na niego to przeważnie zawsze są mocne - zima/jesień). Średnio schodzi 1.5l gotowego oprysku, czyli na jedno 'mycie' muszę wlać 150 ml w/w produktu. 500 ml (30 zł) styka mi na 3 mycia z hakiem? Litrówek brak. Hmm..no nie wiem, nie wiem
D@ViD Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Grzechu23 nie ma co oceniac produktu, którego nie mielismy jeszcze w ręce. Mam info od znajomego, który już miał przyjemność testować i mówił mi, że: "w rozcieńczeniu 1:50 robi lepsza robote niz adblowy i Ten z shiniego" Trzeba sprawdzić
Grzechu23 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 7 minut temu, D@ViD napisał: nie ma co oceniac produktu, którego nie mielismy jeszcze w ręce. Daleko mi do oceny. Luźne przemyślenia biorąc tylko pod uwagę bite fakty z etykiety 1
KUBA46 Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @D@ViD 30 minut temu, D@ViD napisał: Mam info od zaufanej osoby z UC, że: "w rozcieńczeniu 1:50 robi lepsza robote niz adblowy i Ten z shiniego" Tak prawdę mówiąc to co ma innego powiedzieć producent? „Zrobiliśmy gorszy produkt od konkurencji, no ale jest!”? Tak jw poczekajmy ocenimy. Tylko pytanie co da się jeszcze poprawić w tego typu siuwaksach. 1
V1RU$ Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 W dniu 6.04.2021 o 20:17, Alfa47 napisał: Nowości od budżetowej Polskiej marki Moje Auto, z serii detailer. Moje Auto dwustronna mikrofibra 40x40cm 840g/m2 - 11,50zł MOJE AUTO DETAILER SZCZOTKA PRO DO MYCIA Felg - ok. 20zł Rękawica do mycia samochodu Moje Auto Detailer - 15zł Moje Auto Detailer Ciekłe Szkło powłoka polimerowa 500ml - ok. 30zł Moje Auto dwustronny ręcznik do osuszania 60x90cm 840g/m2 - ok 35zł Mikrofibra Premium 60x40cm 600g/m2 Moje Auto - ok 15zł Aplikator do nakładania past i wosków Moje Auto - 2zł Ciekawi mnie jakość mikrofibr, w szczególności ręcznika, wszystko podobne do chińskich odpowiedników, i cenowo też podobnie wychodzi. Fibry macałem i nie jest źle. One tak na adbl wzorowane ale trochę im do ADBL brakuje . Fakt cena kusząca. Jak będę w BRICO to zrobię otworek kontrolny i ręcznik obadam . Chemii od nich nie miałem nie zajmuję zdania. Ale opis ciekłego szkła robi robotę .
Bare Shine Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Smutna wiadomosc ze strony Liquid Elements... A1000 nie moze juz bys sprzedawana w europie i wielkiej brytanii ze wzgledu na spor prawny z inna marka. Oryginalny tekst znajduje sie na fanpage na fb...
damiano2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Bare Shine ano niestety. W obecnej sytuacji tanią alternatywa jako mini DA zostają już tylko chinole z ali. Ale już mam nadzieję niedługo... Evoxa!
KiziorDZN Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 26 minut temu, Bare Shine napisał: Smutna wiadomosc ze strony Liquid Elements... A1000 nie moze juz bys sprzedawana w europie i wielkiej brytanii ze wzgledu na spor prawny z inna marka. Oryginalny tekst znajduje sie na fanpage na fb... A nie było już tak kiedyś z wersjami V1 i V2 ? @CAR CRAZY Chyba Ty kiedyś o tym wspominałeś ale teraz nie znajdę tego posta aby zacytować.
Tomas-sg Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Bardzo ciekawe, carbon cellective, tokya i pewnie wiele innych mniej znanych marek może być sprzedawane...
Bare Shine Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @KiziorDZN tak, bylo. Ale teraz juz calkowicie w tej formie nie beda tego sprzedawac i ponoc dali znac sklepom, ktore ich maszyny sprzedawaja aby tez przestali i im zwrocili. To tylko informacje ktore przeczytalem z ich posta. @Tomas-sg moze firmy ktore wymieniles nie maja tak duzej sprzedazy jak LE albo sa nastepni w kolejce 1
Moderator Streat Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 22 minuty temu, KiziorDZN napisał: A nie było już tak kiedyś z wersjami V1 i V2 ? było że V2 i V3 to sa takie same maszyny z tym że V2 była czarna a V3 pomaranczowa Pewnie LE wymyśli coś nowego z inna obudową i rupes juz nie bedzie mogl ich pozwac. 1
Bare Shine Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @Streat mysle ze chwile im zajmie pozbieranie sie po tym. Troche wtop finansowych mieli. Nie dosc ze ich duze maszyny akumulatorowe to byly raczej niewypaly to jeszcze teraz ta akcja ze beda przyjmowac wszystkie juz sprzedane sklepom maszyny A1000. Szkoda mi ich bardzo bo lubie ta marke ale na pewno odczuja to finansowo dosyc mocno.
KUBA46 Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Myśle, że szybko ogarną V4. Mam nadzieję, że z możliwością zasilania z sieci
Arkeolowy Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Dobrze, że gumeczki teraz dali na okucie, będzie wygodnie 2
FilipO Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @Eidos71 jest aż tak dobry ?
czester Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Z chęcią bym kupił ale stoi butla Ech2o więc poczekam. Może ktoś zdąży w międzyczasie przetestować : )
D@ViD Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Swoją drogą w tej cenie mamy ONR ale w 2x wiekszej pojemności
czester Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Just now, D@ViD said: Swoją drogą w tej cenie mamy ONR ale w 2x wiekszej pojemności Albo litra Ech2o i jeszcze na jakąś fibrę starczy
Syrio Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Różowego Wolfganga lejesz 2 razy mniej niż Ech2o
AudiBlask Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Hmm. Nowy wolfgang jest mniej skoncentrowany niż standardowy... Oj to już za drogo wychodzi
Grzechu23 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 @AudiBlask Na to wychodzi Niebieski Si02 - 30 ml na 7,5 l wody (takie prawie 8 litrów w wiadrze przy Rinseless Wash styka mi w zupełności i mało kiedy lałem ponad 10 l) Stary różowy - 30 ml na 11,5 l wody Choć bardziej interesuje mnie stężenie nowego dla QD.
Bapko Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Brać póki dostępnyZamówiony! Dzieki!
Eidos71 Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2021 6 godzin temu, FilipO napisał: jest aż tak dobry ? Nie wiem i na razie nie sprawdzę, chociaż Mike Phillips chwali. Cena za ilość lekko zabija... Po prostu dalem znać, że jest nowość, a ocenę sensu zakupu pozostawiam chętnym
Rekomendowane odpowiedzi