DZIADZIA Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Adamczqk , deirona też sobie odpuść 1
lodowa Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zamowilem wlasnie tire cleaner ciekawe co to bd
DZIADZIA Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @lodowa , testuj i pochwal się wrażeniami.
Gesiu_15 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @rygryss ciekawe czy jest w ogóle bezpieczny dla opon
lodowa Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 5 minut temu, Gesiu_15 napisał: @rygryss ciekawe czy jest w ogóle bezpieczny dla opon Spokojnie mam kilka starych opon do dyspozycji xd
DZIADZIA Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 @Gesiu_15 , szukamy z tymi piktogramami w RRC, a zobaczcie jaki ma SG Citrus Oil... dokładnie taki sam jak RRC nie bronię RRC i nie mam zamiaru cisnąć na SG, staram się na to spojrzeć obiektywnie... jak na razie wiem, że na pewno zostanie Kwaśny Szampon, piana czeka jeszcze na test... szampon z neutralnym ph, który w koncentracie ma prawie ph10, też mnie trochę odstrasza... o deironie staram sie zapomnieć, że go miałem 1
Michał82 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 3 godziny temu, Adamczqk napisał: T&G od firmy RRC Użyłeś tego w łazience w domu? Szacun! 1
Adamczqk Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 22 minuty temu, Michał82 napisał: Użyłeś tego w łazience w domu? Szacun! Przy Pricku nie było problemu z używaniem w domu po T&G musiałem lekko przewietrzyć pomieszczenie
Moderator krd Opublikowano 23 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2019 W dniu 20.01.2019 o 14:40, Michał82 napisał: @Domel to RRC jest partnerem? Dopinamy szczegóły - w sumie to... już są
Strus Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 My tu gadu gadu a oni kolejny QD wprowadzają
mrsjackdan Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 @Strus Wszyscy gadu-gadu a oni już są oficjalnym partnerem forum, tylko że u nich narazie pusto w postach 1
Strus Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 Uważam że dobrze że zostali partnerem. Będzie można normalnie rozmawiać i dopytywać. Mam nadzieję że taki też ich cel
Zdroja0 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2019 W dniu 23.01.2019 o 20:45, Gesiu_15 napisał: @rygryss ciekawe czy jest w ogóle bezpieczny dla opon Myłem ich cleanerem niejednokrotnie swoje opony i nic się nie stało. Już też nie demonizuj. Fakt że zapach mało przyjemny. 1
SebastianURL Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 Kupiłem dziś Tire & Rubber Cleaner oraz Szampon. Na pierwsze "wąchnięcie" szampon ładnie pachnie. Według mnie to coś w rodzaju brzoskwini, mojej Kobiecie bardziej przypomina cytryne. Podsumowując pachnie dobrze. T&R - zapach określiłbym jako standardowo nieprzyjemny jak to w tego typu produktach bywa Dam znań za jakiś czas jak się sprawdzają oba produkty w boju z zabrudzeniami.
DZIADZIA Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 20 minut temu, SebastianURL napisał: Według mnie to coś w rodzaju brzoskwini, czyli pierwsza wersja, druga pachnie winogronkiem 1
Adaszek96 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2019 czyli pierwsza wersja, druga pachnie winogronkiemCzyli najlepszy, z neutralnym pH. Ja chętnie zakupie jeszcze literek o ile znajdę pierwszą wersje. 1
DZIADZIA Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 8 godzin temu, Adaszek96 napisał: Czyli najlepszy na to wygląda, dostałem od kolegi @397 na testy, trzeba będzie się do niego przytulić i obadać szuwaksik... dla mnie zapach fajniejszy ma drugi- ciekawe czy ostateczny. 1
SebastianURL Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @rygryss @Adaszek96 Nie chce też was wprowadzać w błąd bo znawcą od zapachów nie jestem, dla mnie on pachnie bardziej brzoskwinią niż winogronem chodź można by się pewnie i tego zapachu się w nim doszukać. Dwie osoby jeszcze zapytałem o zapach - obie stwierdziły że ładny ale nie potrafią jednoznacznie określić jaki to zapach. Zamówiłem go w @DeepGloss w czwartek. Kolor samego szamponu: zielony. Poniżej macie zdjęcie butelki: Jako że dziś u mnie było nawet 11 C zabrałem się za testy. Porównując go do @ADBL Snowball nie widzę różnic w myciu poza oczywiście zapachem który moim zdaniem Snowball ma lepszy, ale to kwestia preferencji i tym że Snowball się nieco lepiej pieni. Poślizg na tym samym poziomie. Domywanie zanieczyszczeń również. Podsumowując dla mnie dobry szampon, dobrze się pieni, dobry poślizg i zapach.Co do T&R, też jestem zadowolony, nie zauważyłem różnic w domywaniu opony nim a ADBL'em którego miałem pod ręką. Tak samo okropny zapach, tak samo dobrze domywa moim zdaniem. Podsumowując dla mnie okej. Mam tylko nadzieje że @RRC zacznie coś więcej pisać nam na temat zmian na forum w końcu po coś się jest oficjalnym partnerem a nie ukrywam nie mile się czyta posty zagotowanego producenta tym że zastanawia ludzi to że tyle zmian w krótkim czasie. Produkty na tą chwile dla mnie są ok. Nie najlepsze ale za tą cenę jestem zadowolony.
DZIADZIA Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @SebastianURL , patrząc na zdjęcie, masz nowy szamponik- dla mnie pachnący winogronkiem. 1
Adaszek96 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Tego w najnowszej(chyba) nie posiadam. Posiadam w białej butelce z taką etykietą jak to co u Ciebie na drugim planie - zapach brzoskwiń. Drugi już winogronowy, a Twój to juz trzecia etykieta. Kolejność nieprzypadkowa. 2
SebastianURL Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @rygryss @Adaszek96 no to niezły "misz-masz" dlatego brakuje mi jakiegoś info od producenta o tym która to wersja i co planuje dalej i nie dlatego że mam jakiś problem tylko jestem zwyczajnie ciekaw co i jak bo z produktów jestem zadowolony
DZIADZIA Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @Adaszek96 , czyli mam trzecią... ale burdel. @RRC, zróbcie jakąś ściągę żeby to ogarnąć. 1 1
Adaszek96 Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 [mention=21741]Adaszek96[/mention] , czyli mam trzecią... ale burdel. [mention=23986]RRC[/mention], zróbcie jakąś ściągę żeby to ogarnąć. Jeszcze była taka, ale szczerze nie miałem jej w ręku. 1
DZIADZIA Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 @Adaszek96 , poddaję się... a ta wersja czym się różni od pozostałych 1
Moderator Domel Opublikowano 2 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Spoiler 21 minut temu, rygryss napisał: @Adaszek96 , czyli mam trzecią... ale burdel. Dajcie znać jak się ustabilizuje.... Spoiler Przepraszam nie mogłem się powstrzymać 2
Rekomendowane odpowiedzi