MMCzysci Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @Pikoko polecam od meguiarsa ceramic detailer ładnie odpycha wodę i trochę poleży ale nie jest najtańszy w zakupie choć na długo starczy. Drugi qd to już klasyk czyli chemotion qd tani i aplikacja banalna nadaje dużo połysku i hydro ale nie na długo. Do tego także cc water gold tak samo. Choć ja na swoim srebrnym to kładłem gtechniq c2 a potem cc water golda i był sztos ale to już droższe Hydro akurat chemotion ma wyjątkowo słabe, sprawdzałem. Co do połysku pełna zgoda.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 A były inne woski w sklepie?Kupiłem na allegro. Teraz pada zrobiłem zdjęcia jak wygląda po Fusso, było raz auto spłukane z brudu na myjni. Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 5 hours ago, Pikoko said: Przez pomyłkę kupiłem fusso dla ciemnych lakierów ale sprzedawca twierdzi że nie ma pigmentu koloru i można stosować na jasnych lakierach. Tak naprawde z tego co wiem to jedyna różnica miedzy czarnym a jasnym fusso to taka, ze jasny ma mniej wypełniaczy podobno i gorzej rysy kryje, a tak to jedno i to samo podobno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Tak naprawde z tego co wiem to jedyna różnica miedzy czarnym a jasnym fusso to taka, ze jasny ma mniej wypełniaczy podobno i gorzej rysy kryje, a tak to jedno i to samo podobnoZa to ma lepsze własciwosci „oczyszczające” - taki cleaner po cleanerze dodatkowo oczyszczający jasne lakiery. Mniejsze maskowanie, większe szkło. Ale jak masz lakier we względnie dobrym stanie nic nie stoi na przeszkodzie żeby stosować którykolwiek - hydro, ani trwałość nie powinna się różnić. Spróbuj umyć dotykowo i sprawdzić krople. Spłukanie nie odetka LSP.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Wie ktoś czy jest jakiś sklep który ma Ez brusha dostepnego? Wszedzie gdzie szukalem brak na magazynach, na allegro jest ale za 170zl to juz troche drogawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Wie ktoś czy jest jakiś sklep który ma Ez brusha dostepnego? Wszedzie gdzie szukalem brak na magazynach, na allegro jest ale za 170zl to juz troche drogawo scs, shiningcar, detailingstore? Sprawdziłem,nie mają. automotivecare ma :) detailstore też.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 16 Lutego 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 2 minuty temu, Mumins napisał: scs, shiningcar, detailingstore? wszedzie braki niestety. Ogólnie wymietło te szczotki wszedzie praktycznie a co zostało to ceny zaraz pod 170 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 5 minutes ago, Mumins said: Sprawdziłem,nie mają. automotivecare ma detailstore też. tylko ten sam problem co na allegro - odrazu 170zł, no a to już troche drogawo v: Są jakieś sensowne zamienniki czy lepiej poprostu czekac i miec nadzieje ze wróca? v: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @Skav SHOWCARSHINE BLUE WHEEL BRUSH EZ STYLE 39,99 zł SHOWCARSHINE SOFT WHEEL BRUSH EZ STYLE 24,99 zł. Niestety nie wiem co to warte, ale może samemu obczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 W sumie, 40zł to można przyeksperymentować, jak sie rozleci to nie bedzie aż tak szkoda v: Edit: Dobra, zamowilem to cos, przyjdzie i zobaczymy co to warte, najwyżej skonczy w smietniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzys Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Panowie, czym i jak usunąć cholerne ziarenko czegoś czarnego, które wbiło mi się w przednią szybę.... Krew mnie zalewa przy każdym jednym użyciu wycieraczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @kryzys Bez zdjęcia ciężko stwierdzić w czym rzecz... próbowałeś wydłubać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzys Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 11 minut temu, penkus5 napisał: @kryzys Bez zdjęcia ciężko stwierdzić w czym rzecz... próbowałeś wydłubać? Nie wiem czy uda mi się to uchwycić na focie. Spróbuję rano. Dłubać nie dłubałem niczym jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 16 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 @kryzys Jeśli to jakaś drobinka wbita w szybę, to spróbuj delikatne igłą wydłubać... Jeśli nie wyjdzie to zamieść zdjęcie, może uda się coś doradzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikoko Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Czym umyć takie felgi? Czy jest środek jednocześnie do felg jak i do opon? Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzynio_spafreak Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 @Pikoko P&S Brake Buster, koncentrat robi robotę mega 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Putkowski07 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Jaka jest różnica w pastach kocha p03 a m03? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Godzinę temu, Pikoko napisał: Czym umyć takie felgi? Czy jest środek jednocześnie do felg jak i do opon? Jest, np. Shiny Garage Wheel&Tire Cleaner. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Godzinę temu, Rafal9304 napisał: Jest, np. Shiny Garage Wheel&Tire Cleaner. APC 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryzys Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 W dniu 17.02.2022 o 00:02, penkus5 napisał: @kryzys Jeśli to jakaś drobinka wbita w szybę, to spróbuj delikatne igłą wydłubać... Jeśli nie wyjdzie to zamieść zdjęcie, może uda się coś doradzić. Wydłubałem mende Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 @kryzys No i gitara brawo TY 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Posiada ktoś ta lance karcher k5 i długo jej używa? Wytrzymała? Trzyma strumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Szukam mocnego zawodnika do zapuszczonego piekarnika. W arsenale jest też parownica, ktoś poleci cos naprawdę mocnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian89 Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Szukam mocnego zawodnika do zapuszczonego piekarnika. W arsenale jest też parownica, ktoś poleci cos naprawdę mocnego? Jak dla mnie doskonale sprawdza się Clinex Grill. Jest dość tani (Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 19 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Chciałem dokupic 2 grit guarda do wiadra i zauważyłem że 2-3zl drozej idzie dostać taki bardziej fikuśny (przykład: 11175548889 ). Miał ktoś i może sie wypowiedzieć jak wypada do takich standardowych? Bardziej na plus, czy raczej wiecej przeszkadza niz pomaga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi