kivlov Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 W dniu 6.02.2022 o 22:14, rombinik napisał: @kivlov chemia do felg, APC i pędzelek. Może gdzieś zostały resztki smaru pył się przykleił? Dzisiaj się chwile bawiłem niestety nic nie schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danek97 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 @Streat EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 @Danek97 Ja bardzo pogubiłem się z menzerna 3800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 11 Lutego 2022 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 @Danek97 to albo sonaxa PF bym uzył ale po prostu zmienił twardość pada i wykonczył EX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danek97 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @penkus5 dużo ludzi odradza te pasty, a mi szczerze fajnie się na nich pracuje. Będę robił niedługo korektę lakieru i mam popularny zestaw z menzerny, sonaxa cutmaxa, sonaxa EX i kocha P3 lecz boję się, że mogę nie ogarnąć tematu na ADBL'u 9mm kupiłem futro z FP i mam pady z HONEYA, ale zastanawiam się czy nie wziąć innych padów pod tego rollera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @Domel plak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @Danek97 Mi też się dobrze na nich pracuje. Chociaż ostatnio do cięcia trochę kombinuję, ale do wykończenia zawsze biorę 3800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltage Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Koledzy, zabrudzenia organiczne takie jak mocz, wymioty na tapicerce - podchodzicie standardowo jak do prania tapicerki, czy jakoś inaczej? Ciężko pozbyć się tego zapachu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @voltage Wyprać normalnie, a potem jakiś neutralizator zapachów, ewentualnie ozonator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docGainy Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Godzinę temu, voltage napisał: Ciężko pozbyć się tego zapachu.. Może dlatego że ciecze weszły głębiej w gąbki etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Sensowny zestaw narzędzi do domu i auta to? Kolega co handluje akurat sprzętem mówi jonnesway ale 470pln za set nasadowych to imo trochę drogo. Nie jestem warsztatem jeszcze Jest coś co się nie rozsypie przez kilka lat i kosztuje mniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltage Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @analyzator ja używam Proline 94el, jak na amatorskie potrzeby to jest spoko i cena też zachęca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @analyzator Ja od kilku lat mam Yato, wszystko jak najbardziej w porządku z wytrzymałością i cena do tego adekwatna myślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 @voltage sta kill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Yato do kręcenia przy swojej furze lub koło domu będzie wystarczające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparco0 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Ja kupiłem honitona z polecenia tutaj na forum za 250zł i jest wszystko++++. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Zaznaczam że nie jestem żadnym mechanikiem, ale posiadam spro kluczy WURTH, komplet proxon, i najtańszy jaki był komplet chińczyk, jak dla mnie każdy przykręca i odkręca tak samo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Dobra kupiłem jakiś set bahco, tańszy i znacznie mniejszy. Patrząc co rzeczywiście będę nim robić to w punkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Zna ktoś sprawdzony sklep raczej w Eu gdzie można kupić produkty The Rag Company? W polskich sklepach są raczej pojedyncze produkty … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inspire Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Mocno wżarty i twardy osad z klocków hamulcowych na zaciskach hamulcowych czym usunąć? deironizer nie krwawi, kwas cleantecha nie rusza, excede uwc tez nic, nawet po 30min... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexander.p Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 41 minut temu, inspire napisał: Mocno wżarty i twardy osad z klocków hamulcowych na zaciskach hamulcowych czym usunąć? deironizer nie krwawi, kwas cleantecha nie rusza, excede uwc tez nic, nawet po 30min... kwas, i jeszcze raz kwas pH 1 lub 2. na przemian z zasadą, aż do skutku. Mocno sie wgryzło ? lub szlifowanie papierem, polerowanie itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @inspire Skoro nic nie rusza, to raczej zostaje szlifowanie papierem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @PawelRDM amazona sprawdzałes? Na polskim widze duzo nie ma, ale na niemieckim sporo wyników wyszlo, ale nie wiem jak cenowo wypada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @PawelRDM Zadzwoń, zapytaj, może akurat... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelRDM Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 @penkus5 to akurat Sklep Cardna Pana Marcina Szkatuły on jest dystrybutorem ale u niego w sklepie teraz bardziej Zerda niż TRC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi