Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 37 minut temu, ShiningCar napisał: @Domel Foen całkiem przyjemnie pachnie. ten ? https://shiningcar.pl/odswiezacze-powietrza-i-neutralizatory/foen-plyn-do-dezynfekcji-rak-oraz-powierzchni-200-ml?from=listing&campaign-id=15&q=Foen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 5 minut temu, ShiningCar napisał: Tak Kurcze szkoda ze nie maja litrowych butelek Troche mi tego idzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @ShiningCar Niestety jest krótkotrwały, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ral6014 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 BigBoi BlowR MINI czy Monello Maestro? Cena zbliżona. Wstępnie wybrałem BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maajkeelo Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Szybkie pytanie, szybka odpowiedź. Wosk Gyeon WAX ile trzyma gdzies około. na aucie? do 6 msc? Korzystałem wcześniej z Fusso które tak 8/10 max. msc dawało radę PS. Podbijałem zawsze QD po myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 @maajkeelo - zadałeś to samo pytanie w dwóch tematach. W tamtym udzieliłem Ci subiektywnej odpowiedzi, a w tym tylko dopiszę, że podbijanie bazowego zabezpieczenia QD przekłamuje kwestię trwałości tej warstwy bazowej - po pewnym czasie nie wiadomo już, czy jest jeszcze wosk, czy też tylko QD. Wtedy trudno jest stwierdzić, czy wosk wytrzymał 2 3, czy 6 miesięcy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 15 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 W dniu 13.12.2021 o 21:07, MMCzysci napisał: Wielkie dzięki. Takie dwie mi wystarczą na kilka ubytków do wypełnienia? Rozumiem, że muszę poczekać z tym do lata? Wyryte w skale z S20 FE 5G Jedna taka butelka wystarcza na bardzo dużo a dwie to już w ogóle zależy jak duże masz ubytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Poszukiwany prezent dla szwagra.Typ: kamerka samochodowaKtoś, coś? Nie jestem na czasie. Ma być dobrze, niekoniecznie tanio.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodowa Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 @MMCzysci 70mai PRO Plus+ (A500S) lub VIOFO A119 V3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 @MMCzysci Viofo a119 v3 lub Xblitz true 4k. Osobiście wolę Viofo, ale Xblitz też super nagrywa i ma połączenie internetowe do pobrania nagrań na telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatron007 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 70Mai a500s , używam takiej i polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 15 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 1 godzinę temu, lodowa napisał: 70mai PRO Plus+ (A500S) równiez ja kupiłem po obejrzeniu testów niedługo montaż ale chyba w tej cenie nie ma lepszej kamery aktualnie na rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Takie pytanie, na aucie kończy się powłoka nie wiem czy co leży i kiedy kładziona, auto kupione we wrześniu chcę teraz położyć wosk albo powłokę na nowo dziś trafiłem okienko pogodowe i przygotowałem auto stąd moje pytanie jaki zdjąć starą powłokę to co zostało , jeśli zrobię one step to się podda? Czy wystarczy sam cleaner jeśli zdecyduję się na wosk? Z góry dziękuję za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 @MMCzysci również polecam mai70 pro plus a500s sam sobie takowo zakupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 17 godzin temu, zwirek03 napisał: Takie pytanie, na aucie kończy się powłoka nie wiem czy co leży i kiedy kładziona, auto kupione we wrześniu chcę teraz położyć wosk albo powłokę na nowo dziś trafiłem okienko pogodowe i przygotowałem auto stąd moje pytanie jaki zdjąć starą powłokę to co zostało , jeśli zrobię one step to się podda? Czy wystarczy sam cleaner jeśli zdecyduję się na wosk? Z góry dziękuję za podpowiedź Naprawdę nikt nie podpowie czy to co napisałem wystarczy do usunięcia powłoki czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 @zwirek03 Onestepem usuniesz powłokę, cleaner'em - nie. Masz jeszcze jedną opcję - kup przykładowo wosk od Gyeon'a lub Soft99 (Hydro Gloss Wax Water Repellent) i działaj bezpośrednio na umierającą powłokę. Są to właśnie produkty współpracujące podobno z powłokami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 17 minut temu, Grzechu23 napisał: @zwirek03 Soft99 (Hydro Gloss Wax Water Repellent) Z tego co pamiętam to daaaawno temu chyba kolega @Domel tego używał, więc może coś podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 2 minuty temu, penkus5 napisał: Z tego co pamiętam to daaaawno temu chyba kolega @Domel tego używał, więc może coś podpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Który wybrać ?Infiniti Wax Supergloss+ czy Diablo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 2 godziny temu, Grzechu23 napisał: kup przykładowo wosk od Gyeon'a Posiadam ten wosk, nakładałem go to spłynął jak z kaczki moment, ogólnie Gyeon to u mnie spływa dosłownie ze wszystkiego, kładłem na poprzednie auto zgodnie ze sztuką i ginął w oczach ale dziękuję za odpowiedź z tym one step Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 16 minut temu, AudiBlask napisał: Który wybrać ?Infiniti Wax Supergloss+ czy Diablo ? A co wolisz: wygląd kosztem niewielkiego spadku trwałości, czy trwałość kosztem niewielkiego spadku wyglądu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 @Eidos71 bardziej szedł bym w wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 2 godziny temu, AudiBlask napisał: bardziej szedł bym w wygląd W takim razie Supergloss + (moim zdaniem bliżej mu jest do wosku "pokazowego", niż Diablo). Chyba, że obecna wersja Diablo została poprawiona pod tym względem (nie twierdzę, że było źle, ale Supergloss+ dawał lepszy efekt (kosztem nieco mniejszej trwałości), niż Diablo). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Toyota, stan salonowy, planuję położyć na nią powłokę Chcę dosłownie delikatnie liznąć powierzchnię przed. Pomysł to roller 9mm + czerwone pady Nata/ADBLa + pasta typowo finiszowa. Git czy zmieniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi