Aivars Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 1 godzinę temu, PressionLife napisał: @penkus5 To odpuszczę. Dziś jeszcze wpadły mi takie ale zero opinii, słyszałeś coś o nich ? https://shopee.pl/product/546371111/13358995738?smtt=0.578065405-1639212609.9 Dołóż pare złotych i kup np Pin Towel - bez ryzyka kupowania kota w worku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBerTo91 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Chińskiego Kinga lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @PressionLife Niestety nic nie słyszałem. Jeśli nie usunąłem z ali... to wieczorem wyślę Ci namiary na takie, które są dla mnie mistrzowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PressionLife Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @penkus5 Będę czekać Sprawdze tez propozycje Wasze, z racji na zimę nie spieszy się wiec przesyłka może iść z Chin nawet A Kinga jeszcze nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Poczebujem kupić ramki pod tablicę - takie najzwyklejsze, ale żeby się nie rozleciały zaraz. Rozmiar samochodowy i motocyklowy. Któreś konkretne? Wszelkie wynalazki z "chromowanym" wykończeniem odpadają.Się mi przydarzyło, że trzasnąłem klapą i rozleciały się zatrzaski :/Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @MMCzysci ja od dłuższego czasu kupuję najzwyklejsze czarne w Inter Carsie. Mam alergie na ramki z reklamami i w każdym aucie, przy okazji pakietu startowego, zmieniam. Są tanie i trwałe. Jeszcze żadna od lat sama z siebie czy od wyjmowania tablicy się nie rozleciała. Strumień wody z myjki też nie uszkadza. Także za kilka zł polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @PressionLife Niestety kolego, usunąłem tego sprzedawcę i zamówienie. Szkoda, bo chętnie dokupiłbym sobie więcej... Kupiłem ponad rok temu 2 szt. i żałuję teraz że od razu nie dokupiłem więcej. Jak skończy się prać to mogę wstawić zdjęcie, może Tobie uda się na takową trafić @PressionLife Chodzi mi o takie... Dwoma sztukami dokładnie suszę całe nawoskowane auto (citroen c4 picasso). Są mega chłonne i zarazem delikatne, nadają się do wielu zastosowań. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @penkus5 Jeśli chcesz dokupić więcej, to mój kolega ma w ofercie te ręczniki. Mogę podesłać Ci link na priv.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Mumins Jeśli to dokładnie te, to chcę nawet bardzo. Odezwij się proszę na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Czy ktoś używał może jakiegoś środka od waterspotów w kabinie prysznicowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @Michał82 woda z octem 1:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @PressionLife @penkus5 jeśli chcecie dobre 'prawie' markowe ręczniki to na Ali jest takie coś poniżej. Chyba wiadomo jak się nazywa markowy odpowiednik. Tylko patrzcie na rozmiary. https://www.aliexpress.com/item/1005002836301733.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7ea64c4ddqtGDp Jest on także na polskiej stronie zakupowej i o dziwo taniej. Nr aukcji to 11321303436 Zakładam, że to jest to samo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Godzinę temu, zwirek03 napisał: woda z octem 1:1 Używam od kilku lat tego sposobu i nic lepszego/prostszego nie znalazłem. Działa znakomicie! Nie ma sensu bawić się w jakieś detajlingowe WSR'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @Michał82 Ecoshine Sanit Max. Działa bardzo dobrze , do tego koncentrat więc ekonomicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chochlik437 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @Michał82 Tak jak wspomniał @AudiBlask Bardzo ładnie radzi sobie z kamieniem, pielęgnacją łazienki, fugami itd... Masz koncentrat więc siłe rażenia sam sobie regulujesz. Ja znalazłem tylko 1 dobry sposób na kabinę prysznicową, po prysznicu ściągaczka i kabina dalej piękna. Ja akurat używam akumulatorowej myjki do okien z lidla do tego procesu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Dziękuję za podpowiedzi. Spróbuję wodę z octem przynajmniej tanio bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @Qukie Właśnie zamówiłem tą tańszą i zobaczymy jak się sprawdzi. Te poprzednie co pokazałem to dla mnie mistrzostwo świata Porównam sobie zatem z tymi Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 U mnie tak jak @Chochlik437 ściągaczka vikan i noł problem ale wiadomo twardość wody nie wszędzie jednakowa. Mój Friend @mike6_6 kabinę ogarnia Flexem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Może znacie jakas dobra mieszalnie, żeby zmalowali mi lakier do zaprawek? (EZR/EZRC) Plus ewentualnie jakieś rady, jak się za to wziąć z sensem, żeby nie było widać z kilometra, że było robione (acz idealnie być nie musi) Kto oglądał zdjęcia C8 więcej niż raz wie, o co mi chodzi.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 13 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @MMCzysci ze srebrnym to jest ciezko. Ja kupuje gotowe zaprawki bo te mieszane nawet nie sa idealne a kosztuja po 12zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Gotowe tzn które? Zapewne nie będzie idealnie, ale jednak te ubytki za mocno się rzucają w oczy, a malowanie tego... No nie ma ekonomicznego uzasadnienia - plz, nie hejtujcie takiego podejścia.Poradzę sobie z podmalowaniem tego samemu? Nie będzie potem problemów z obróbka lakieru?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 13 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @MMCzysci https://sklep.motogo.pl/zaprawka-ezr-srebrna-aluminium-peugeot-citroen-10ml?cd=15371320275&ad=&kd=&gclid=CjwKCAiA-9uNBhBTEiwAN3IlNKym9mpFW7q52Im2HemauMtcfvDfx2tXOrdAQyFfpBGoQcMsTjA_cxoCr1sQAvD_BwE tutaj masz np ja kupuje w lokalnym sklepiej lakierniczym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Wielkie dzięki. Takie dwie mi wystarczą na kilka ubytków do wypełnienia?Rozumiem, że muszę poczekać z tym do lata?Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 13 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Szukam jakiegoś fajnie pachnącego środka do dezynfekcji. Używałem Shiny Garage D-Sinfect ale zapach już mi sie znudził. Ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShiningCar Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 @Domel Foen całkiem przyjemnie pachnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi