Skocz do zawartości

Krótkie pytanie i krótka odpowiedź

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, PressionLife napisał:

@penkus5  To odpuszczę. Dziś jeszcze wpadły mi takie ale zero opinii, słyszałeś coś o nich ?

https://shopee.pl/product/546371111/13358995738?smtt=0.578065405-1639212609.9

Dołóż pare złotych i kup np Pin Towel - bez ryzyka kupowania kota w worku 

Poczebujem kupić ramki pod tablicę - takie najzwyklejsze, ale żeby się nie rozleciały zaraz. Rozmiar samochodowy i motocyklowy. Któreś konkretne? Wszelkie wynalazki z "chromowanym" wykończeniem odpadają.
Się mi przydarzyło, że trzasnąłem klapą i rozleciały się zatrzaski :/

Wyryte w skale z S20 FE 5G

@MMCzysci ja od dłuższego czasu kupuję najzwyklejsze czarne w Inter Carsie. Mam alergie na ramki z reklamami i w każdym aucie, przy okazji pakietu startowego, zmieniam. Są tanie i trwałe.  Jeszcze żadna od lat sama z siebie czy od wyjmowania tablicy się nie rozleciała.  Strumień wody z myjki też nie uszkadza. Także za kilka zł polecam. 

@PressionLife Niestety kolego,  usunąłem tego sprzedawcę i zamówienie.  Szkoda,  bo chętnie dokupiłbym sobie więcej...

Kupiłem ponad rok temu 2 szt. i żałuję teraz  że od razu nie dokupiłem więcej. 

Jak skończy się prać to mogę wstawić zdjęcie,  może Tobie uda się na takową trafić 😉

@PressionLife Chodzi mi o takie...

Dwoma sztukami dokładnie suszę całe nawoskowane auto (citroen c4 picasso). Są mega chłonne i zarazem delikatne,  nadają się do wielu zastosowań. 20211211_193639.jpg.02e2f085179e08bb3e9de429672a5963.jpg20211211_193652.jpg.094d818a0858200240b541ce2ef257a9.jpg

• Lubię to 1

@PressionLife @penkus5 jeśli chcecie dobre 'prawie' markowe ręczniki to na Ali jest takie coś poniżej. Chyba wiadomo jak się nazywa markowy odpowiednik. Tylko patrzcie na rozmiary.

https://www.aliexpress.com/item/1005002836301733.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7ea64c4ddqtGDp

Jest on także na polskiej stronie zakupowej i o dziwo taniej. Nr aukcji to 11321303436 Zakładam, że to jest to samo.

• Okay 1

@Michał82 Tak jak wspomniał @AudiBlask Bardzo ładnie radzi sobie z kamieniem, pielęgnacją łazienki, fugami itd... Masz koncentrat więc siłe rażenia sam sobie regulujesz.

Ja znalazłem tylko 1 dobry sposób na kabinę prysznicową, po prysznicu ściągaczka i kabina dalej piękna. Ja akurat używam akumulatorowej myjki do okien z lidla do tego procesu.

• Lubię to 1

Może znacie jakas dobra mieszalnie, żeby zmalowali mi lakier do zaprawek? (EZR/EZRC) Plus ewentualnie jakieś rady, jak się za to wziąć z sensem, żeby nie było widać z kilometra, że było robione (acz idealnie być nie musi) Kto oglądał zdjęcia C8 więcej niż raz wie, o co mi chodzi.

Gotowe tzn które? Zapewne nie będzie idealnie, ale jednak te ubytki za mocno się rzucają w oczy, a malowanie tego... No nie ma ekonomicznego uzasadnienia - plz, nie hejtujcie takiego podejścia.
Poradzę sobie z podmalowaniem tego samemu? Nie będzie potem problemów z obróbka lakieru?

• Moderator