banano7 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 30 minut temu, powerf napisał: Hej, chciałem na próbę pobawić się k2 gravon lite - czy kojarzycie jakaś siecówkę, w której można tą powłoczkę obecnie kupić? Swego czasu sam zakupiłem w biedronce. Sprawdź w swoich sklepach, może coś zostało. Jeśli nie to Auchan też ma je w swojej ofercie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 @powerf Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie to nawet w biedronkach jest od jakiegoś czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Da się gdzieś kupić odmrażacz do szyb Glaco Deicer z Soft99? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 @ad.am Np. tutaj: https://www.quickdetailer.pl/Soft99?product_id=1250 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Rękawice Mercator - ktoś podpowie jak one mają się do Grippaz? lepsze/gorsze/to samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tor230 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Cześć. Czy można aplikować quick detailer Soft99 Luxury Gloss w temperaturze ok 5 st.? Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @tor230 Można. Nic się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @tor230 mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tor230 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ok, dzięki bo tak się zastanawiam jaka będzie trwałość takiej powłoki, czy w ogóle to będzie siedziało na lakierze. Wysłane z mojego SM-A528B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @tor230 luxury nie jest jakimś "trwałym" zabezpieczeniem więc nie ma sobie co dobierać do głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tor230 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 To może teraz na zimę lepiej zarzucić Bazookę od Soft99 ? Trochę mi jeszcze zostało (aplikacja przy temperaturze około 5 stopni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Bazooka jest zdecydowanie trwalsza, nie wiem jak przy 5 stopniach ale przy ok. 10 nie miałem żadnego problemu. Podejrzewam że tu będzie podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tor230 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ok, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Cześć,Czy ktoś z forum prowadzić lub pracuje w firmie zajmującej się serwisem odkurzaczy, odkurzaczy piorących ? Pozdrawiam, Piotr. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 5 minut temu, PiterG napisał: Cześć, Czy ktoś z forum prowadzić lub pracuje w firmie zajmującej się serwisem odkurzaczy, odkurzaczy piorących ? Pozdrawiam, Piotr. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka kolega @V1RU$ może cos pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 3 godziny temu, PiterG napisał: Cześć, Czy ktoś z forum prowadzić lub pracuje w firmie zajmującej się serwisem odkurzaczy, odkurzaczy piorących ? Pozdrawiam, Piotr. Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka A co potrzebujesz albo w czym mogę pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @tor230 Ja oplikowałem bazookę w temp. 1 stopnia i poza trochę dłuższym docieraniem (oczywiście bez tragedii), to wszystko jest w jak najlepszym porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tor230 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 O to mi chodziło, dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelus Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 @flatron007 UC + Hamron + Czerwony NAT i żółty NAT ładnie usunął holsy na lakierze reno czy nowej toyoty. Wykończenie też bardzo fajne. Nie wiem jaki masz lakier i co chcesz zdziałać, ale efekt odświeżenia na pewno będzie. @flatron007 UC + Hamron + Czerwony i żółty NAT ładnie usunął holsy na lakierze reno czy nowej toyoty. Wykończenie też bardzo fajne. Nie wiem jaki masz lakier i co chcesz zdziałać, ale efekt odświeżenia na pewno będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciowisla Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Cześć,Czy taka http:// https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/pielegnacja-samochodu/srodki-do-woskowania-i-polerowania/polerki-elektryczne/polerka-014140/ maszyna sprawdzi się jako pierwsza polerka do okazjonalnego (ze 4 razy do roku) one stepa albo spolerowania lamp i czy nie narobię sobie tym szkody?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubBe Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 49 minut temu, luciowisla napisał: Cześć, Czy taka http:// https://www.jula.pl/catalog/motoryzacja/pielegnacja-samochodu/srodki-do-woskowania-i-polerowania/polerki-elektryczne/polerka-014140/ maszyna sprawdzi się jako pierwsza polerka do okazjonalnego (ze 4 razy do roku) one stepa albo spolerowania lamp i czy nie narobię sobie tym szkody? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odpuść sobie. Za niewiele więcej (do jutrzejszego ranka trwa promocja) u Nowickiego masz Rollera za 300 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 @penkus5 Niestety odwiedziłem 3 pobliskie biedronki, w żadnej Gravona Lite nie było, zawitałem do Auchan - był, ale w cenie 55 zł za 30ml to trochę drogo, na allegro można 30ml już za 30 zł kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PressionLife Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Co sądzicie o takim ręczniku? https://shopee.pl/product/549274025/13524197019?smtt=0.578065405-1639206003.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @powerf Już chwilę mnie w biedronce nie było, ale ostatnim razem po 39 zł widziałem. Właściwie to podobna cena wyjdzie Ci z allegro wraz z przesyłką, więc śmiało zamów internetowo. @PressionLife Mam je, są naprawdę średniej jakości, a przynajmniej te które trafiły do mnie. Chłoną mało wody, rozmazują ją po lakierze, nawet docieranie QD stanowi problem... Osobiście zostawiłem je do zbierania nadmiaru wosku przed docieraniem i innego zastosowania dla nich nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PressionLife Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 @penkus5 To odpuszczę. Dziś jeszcze wpadły mi takie ale zero opinii, słyszałeś coś o nich ? https://shopee.pl/product/546371111/13358995738?smtt=0.578065405-1639212609.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi