Putkowski07 Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 9 godzin temu, alexander.p napisał: Gyeon spoko, na tych mlecznych, satynę robisz przecierając nadmiar fibrą Ok spoko ale szukam czegoś w łatwości aplikacji bez zbędnego docierania itp i łatwości rozłożeni produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajkos10 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Witam , panowie czy ktoś z was używał produktu polishangel high gloss ? Będę wdzięczny o każde info , opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal9304 Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 23 godziny temu, kivlov napisał: Pytanko mam bo szukam jakiegoś dobrego WaterSpot'a, jest BW więc może warto czegoś konkretnego szukać. Nigdy tego nie używałem tego typu produktów, ale chciałbym zacząć. Sonax WSR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz_O Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Szukam od jakiegoś czasu nawet małej przeceny na Glorię FM30 ale ciągle nic nie widać nawet na BF. Widzę teraz kilka przecen na Marolexa 3000 i tu moje pytanie czy warto zrezygnować z Glorii na rzecz Marolexa. Oczywiście Glorię chciałem z czasem wyposażyć w zaworek z wentylem i dołączyć pompkę aku, a w przypadku Marolexa taka opcja nie występuje i trzeba wykonać samemu przyłącze pod popmkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Skończył mi się BH auto foam i zastanawiam się czy kupowac kolejna bańkę czy próbować BH touch less? Jakieś porównania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk14 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Ktoś poleci naprawdę fajne atomizery które dają dobrą mgiełkę coś podobnego do Guala które teraz mega ciężko dostać? Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 @Mateusz_O zostań przy Glorii. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 W Lidl phd170 za 350zl. Brać czy nie? Priv dom kostka ogród dwa auta. Trzeba jej inwestować w jakieś lepsze dłuższe węże itd czy plus pianownica i Piko belo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 @analyzator za te pieniądze polecam też kupiłem w tej cenie lepiej jak 130 i ma o 3metry dłuższy przewód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 @audicoupe jakieś wady? na youtube gość twierdził w komplecie końcówki z różnym kątem ale w opisie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoupe Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Godzinę temu, analyzator napisał: @audicoupe jakieś wady? na youtube gość twierdził w komplecie końcówki z różnym kątem ale w opisie nie widzę. Podeslij link do tego testu, nie nie ma żadnych kątowych może na inne kraje. Z wad jak to zawsze przewód plastik Fantastic i nie potrafię ogarnać podawania chemii z zasobnika, oraz brak pianownicy choć wiemy że bez pa dobrej piany nie bedzie. 130 przy 170 to jak zabawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 26 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 @audicoupe mój błąd z tymi akcesoriami - nieuważnie usłuchałem. Dobra biorę, w tej cenie nie ma wybrzydzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 CAR LAB Tar&Glue Ktoś używał? Potrzebuje kupić jakaś 5'ke dobrego odsmalacza, a Prica/Vasco ciężko znaleźć w fajnych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 @Grzechu23 Vasco 5L za 108 zł w Pielęgnacja Aut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonderez Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Panowie, co byście polecili w następującym przypadku? Trzeba zabezpieczyć 6 skórzanych foteli stomatologicznych. Sporo pacjentów codziennie, wiec cały czas siadania wstawania, dlatego szukam czegoś, co by zapobiegało odbarwieniom. Druga sprawa to dezynfekcja - po każdym pacjencie przecierają środkami odkażającymi. Ma być rozwiązaniem długotrwałym, żeby tak raz na rok impregnować. Z takimi wymogami podejrzewam, że padnie na powłokę. Jeśli tak, to pytanie którą. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Jaki atomizer do kwasów? Mam guala, Canyon, ADBL-owe, noname-y. Akurat do Tenzi alux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 @paki112 czerwony Canyon nie daje rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 @CarlosBlack tzn nie używałem Caynona jeszcze. Używałem noname-ów ale mi padają po jakimś czasie więc szukam alternatywy. Te które wymieniłem mam na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 7 godzin temu, paki112 napisał: @CarlosBlack tzn nie używałem Caynona jeszcze. Używałem noname-ów ale mi padają po jakimś czasie więc szukam alternatywy. Te które wymieniłem mam na stanie Ja do kwasu do felg od Clin Tech'a nie mając wyboru, zamontowałem Canyon'a czarnego. Wypsikałem już litrową butelkę i nic się nie dzieje, więc Tenzi też nie będzie mu straszny myślę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwirek03 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 1 godzinę temu, penkus5 napisał: zamontowałem Canyon'a czarnego Właśnie w tenzi Alux mam też taki drugą litrową butelkę kończę i działa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsyyo Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Po ostatnim praniu(2 miesiące) George nie przepłukałem układu spryskiwania wodą, coś mu sie może stać. Może go teraz przepłukać jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel23584 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 ADBL Tire Dressing będzie się nadawał do posmarowania uszczelek żeby nie przymarzały? Mam też silikon do uszczelek od Autolandu i nie wiem co będzie lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąbek1 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 Panther black metalik Ford mondeo mk4 czy u Was również rysuje się od samego patrzenia? Zbieram zestaw do polerki, jednak przy teście żółty nat + ex0406 zostaje sporo hologramów. Na wykończenie koch aniholo + czerwony slash od nata da sobie z tym radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 @Gąbek1 mam to na dachu. Czerwony nat i m3.02 nie było najmniejszego problemu z wykończeniem. U mnie tak źle z nim nie jest z rysowaniem ale to z trzech powodów. Po pierwsze to dach. Po drugie bardzo starannie dbam bo, po trzecie, race red na reszcie auta to jeszcze gorsza plastelina *Da15. Pasta szybko wysycha trzeba kombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkus5 Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2021 7 godzin temu, daniel23584 napisał: ADBL Tire Dressing będzie się nadawał do posmarowania uszczelek żeby nie przymarzały? Mam też silikon do uszczelek od Autolandu i nie wiem co będzie lepsze? Zdecydowanie lepiej będzie użyć silikonu do uszczelek. Wytrzyma Ci całą zimę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi