Waldix74 Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Panowie mam problem chcę umyć i wyczyścić fotele skórzane ale w jednym miejscu o średnicy około 10 cm skóra jest bardzo twarda . Prawdopodobnie coś zostało wylane ale boję się to myć . Jakie środki zastosować do mycia i pielęgnacji . Najlepiej nazwy firm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locarno Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Jaka jest minimalna temp przy której można polerowac samochód? Czy wilgotność powietrz ma jakiś wpływ na zachowanie past i padów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Panowie mam pytanie, mam możliwość kupić w dobrej (tak mi się wydaje) cenie TFR-a czerwonego tzw. Heavy duty od auto glym 25 l za jakieś 250 zł. Czy warto brać, opłaca się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 Panowie mam pytanie, mam możliwość kupić w dobrej (tak mi się wydaje) cenie TFR-a czerwonego tzw. Heavy duty od auto glym 25 l za jakieś 250 zł. Czy warto brać, opłaca się?To jest pomyślane pod ciężarówki itp. gdzie nikt się nie brandzoli z pH. Cena dobra, ale czy znajdziesz na to zastosowanie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Dzięki RoBee, to dam sobie z tym spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Lampa Rooks OK 03.3010Ktoś użytkuje? Jakieś opinie? Na portalu A za 225pln. Kuszące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 @RoBee tej latarki nie znam ale z ROOKS mam dwie latarki - czołówka i insekcyjna(od wczoraj) i jestem z tego sprzetu zadowolony, wiec myśle ze i lampa będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 @D@ViD Taką kwotę można zaryzykować zastanawia mnie jednak czy pracuje w trybie "na kablu" czy tylko z baterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Macie jakiś patent/źródło na pady 80 / 50 / 30mm? dosyć kosztowna zabawa jak 30mm kosztuje 6-7zł w promkach. Nawet po 2-3 rodzaje i w każdym rozmiarze, po przynajmniej 3 sztuki, minimum żeby mieć jakąś elastyczność, to już spora kasa. Chętnie kupiłbym kit/set gdzie cena powinna być lepsza. Pod małą rotację. Felgi, zakamarki, może podcięcie jakiejś rysy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Spróbuj sam wycinać z większych padów , wydaje mi się że tu na forum ktoś to pokazywał. Wystarczy rurka, może być miedziana o odpowiedniej średnicy, lekko ją zaostrz po jednej z krawędzi i do dzieła. Nie wiem czy opłacalne ale jakaś alternatywa jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haos Opublikowano 1 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2021 Szybkie pytanie pacjent MB cla 2014 Chcialem odswiezyc skore , okazalo sie ze to eko ponoc, mam cleantech quick detailer do skory czy zrobi cos zlego ? Czy kupic cos do eko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @Haos szkody na pewno nie zrobi. a co do efektu posmaruj i zobaczysz czy Ci odpowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Jak pozbyć się tego czegoś czarnego z atrapy? Jest to coś w rodzaju plastdipa, gumy w spraju ale niestety nie schodzi tak fajnie. Próbowałem nitro ale praktycznie nie zmywa tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @Michał82 spróbuj płyn hamulcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @Tomas-sg Ty tak na poważnie? Bo nawet mi to do głowy nie przyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 13 minut temu, Michał82 napisał: @Tomas-sg Ty tak na poważnie? Bo nawet mi to do głowy nie przyszło Aha Płynem hamulcowym elegancko się zmywa te fabryczne gumowe wykończenia w środku. Nie zaszkodzi spróbować, tylko staraj się żeby to tam troszkę na tym poleżało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 @Tomas-sg No risk No fun. Sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fencek Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Czy położenie Carl Pro Perl plastik nadkoli i słupki to dobry pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 @Fencek Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @Fencek i tak i nie. Efekt nie będzie długotrwały. Lepiej CP Dlux lub Gyeon Trim i masz przynajmniej rok z głowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 4 Października 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 27 minut temu, xadamx napisał: @Fencek i tak i nie. Efekt nie będzie długotrwały. Lepiej CP Dlux lub Gyeon Trim i masz przynajmniej rok z głowy. potwierdzam na plastikach spokojnie poleży rok a nawet dłużej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fencek Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Dzieki Panowie za porady. Dzisiaj zakupie co trzeba :)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 Pacjent a6c6, właściciel poleciał po chromowanych listwach na bez dotyku programem do alufelg. Czym to usunąć? Posiadam autosol metal polish jedynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CarlosBlack Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 @banano7 powinien dać radę. Dużo cierpliwości tylko potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 14 minut temu, CarlosBlack napisał: @banano7 powinien dać radę. Dużo cierpliwości tylko potrzeba Jakoś mechanicznie mogę się wspomóc? Wkretarka z jakimś padem? Czy tylko fibra i ręcznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi