Kostek88 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 2 godziny temu, poncio napisał: Zapomniałem dopisać - już zaktualizowane Karcher K7 Premium Na jakiej mocy lejesz przy pianownicy? Najlepsza będzie szła na najmniejszej na 1, nie na 2 czy 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinus Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Mam problem z domyciem płyty indukcyjnej na jednym z pól grzewczych. AutoGlym Glass Polish nie dał rady niestety Jakieś inne pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolica Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Czy tak się da? Auto umyć na myjni. Wrócić do domu oplukac woda i wysuszyć. Później DODO JUICE LIME PRIME Lite i na to Dodo Juice Purple Haze. Auto mam rok nic prócz mycia nie robiłem. A chciał bym je trochę odświeżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuch4r Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @poncio a jakiej pianownicy używasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodol Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @soolica ale mam rozumieć ze na myjni będziesz mył na dwa wiadra i zrobić pełna dekontaminacja? I jak daleko masz z myjni do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Sinus kup sobie skrobaczkę do płyt indukcyjnych. Pamiętaj tylko dać coś jako "poślizg". Może być płyn do szyb, może być płyn do naczyń z wodą. Uważaj żeby płaską powierzchnią trzeć bo jak skrawędziujesz to zrobisz rysę. Powinno zejść. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Sinus tak jak pisze @Fredi88. Lub żyletka i tez idzie doczyścić 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltage Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 25 minutes ago, soolica said: Czy tak się da? Auto umyć na myjni. Wrócić do domu oplukac woda i wysuszyć. Później DODO JUICE LIME PRIME Lite i na to Dodo Juice Purple Haze. Auto mam rok nic prócz mycia nie robiłem. A chciał bym je trochę odświeżyć Jeśli umyjesz je na dwa wiadra, zrobisz proces dekontaminacji itd. to sam tak robię i wszystko jest w porządku, ale myjnię mam jakieś max 400m od domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 29 minut temu, soolica napisał: Czy tak się da? Auto umyć na myjni. Wrócić do domu oplukac woda i wysuszyć. Później DODO JUICE LIME PRIME Lite i na to Dodo Juice Purple Haze. Auto mam rok nic prócz mycia nie robiłem. A chciał bym je trochę odświeżyć Napisze przede wszystkim jaką chemie posiadasz do tego odświeżenia auta przed Dodo Juice lime prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolica Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 25 minut temu, przemek2000 napisał: Napisze przede wszystkim jaką chemie posiadasz do tego odświeżenia auta przed Dodo Juice lime prime Tylko to co jest na myjni czyli piana mycie i płukanie woda demineralizowana. Za dobrych sąsiadów mam żeby myć auto pod domem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba95 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @soolica na myjni bezdotykowej możesz najwyżej opłukać auto. Piszesz, że nie masz żadnej chemii i życzliwych sąsiadów, więc najlepiej będzie jak oddasz auto komus kto tym się zajmuje. Za usługę zapłacisz mniej niż za chemię i akcesoria typu rękawica, ręcznik itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Odnalazłem zastępcze opakowanie z napisem meguiars. Jaki kolor ma Ultimate Quick Wax? Cholera świta mi że jest żółty ale pewności nie mam. @ghost poratujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Tomas-sg mój Megs UQW jest biały i pachnie landrynkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Akurat będę wymieniać wycieraczki, fajnie byłoby wyczyscic dokładniej szyby. I teraz pytanie - nakładanie glass polisha:a ) dołączonym aplikatorem (o ile jest)b ) tricolorc ) rotacją - jaki pad?Jak będzie najbardziej optymalnie?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @Tomas-sg moj tez ma kolor biały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @BiałyGTi @KUBA46 Zapach slowdkawy może i landrynki Kolor ciężko określić bo niby żółty ale też i biały. Ciężko zdjęcie było zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Tomas-sg napisał: poratujesz? Stara formuła miała kolor "mleczny". Nowej jeszcze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @Tomas-sg - biały, wodnisty, słodki zapach (czy landrynki - nie wiem...). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 7 godzin temu, MMCzysci napisał: Akurat będę wymieniać wycieraczki, fajnie byłoby wyczyscic dokładniej szyby. I teraz pytanie - nakładanie glass polisha: a ) dołączonym aplikatorem (o ile jest) b ) tricolor c ) rotacją - jaki pad? Jak będzie najbardziej optymalnie? Szczerze? Jeden ch... pies Tym i tak nic nie wypolerujesz, tylko zdejmiesz większy syf, zwłaszcza jak szyba jest spiaskowana. Ręcznie się namachasz, więc ja preferuję DA, ale po wymyciu resztek cleanera efekt jest jednakowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 8 godzin temu, MMCzysci napisał: Akurat będę wymieniać wycieraczki, fajnie byłoby wyczyscic dokładniej szyby. I teraz pytanie - nakładanie glass polisha: a ) dołączonym aplikatorem (o ile jest) b ) tricolor c ) rotacją - jaki pad? Jak będzie najbardziej optymalnie? Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Usunac rys tym nie usuniesz, ale oczyścisz szybę szybko i sprawnie za pomoca - białego pada i maszyny rotacyjnej/DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wiem, że rys nie usunę, ale zapytałem, bo zetknąłem się z różnymi metodami.Biały, czyli twardy?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 2 minuty temu, MMCzysci napisał: Biały, czyli twardy? Szyba to twardy materiał. Może być bialy twardy, np NAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Rozprowadzenie na których biegach?Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @MMCzysci 1-2 pracujesz do wypracowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Wielkie dzięki Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi