Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kusi ten Dlux, pytanie jaka temperatura aplikacji itd będzie okej + co z toksycznoscią  / zapachem jego.  I na ile felg starczy butelka?  

Felgi jak na fotce. 18"

20200118_134212.jpg

• Super 1
  • Moderator
Opublikowano

jak pierwszy raz bedziesz kładł to sądze ze na taki wzór felg to pojdzie cała butelka na 4 felgi bo pewnie dasz za duzo a i sporo ramion to bedzie co robic 🙂 ogolnie temperatura do połozenia ceramiki to miedzy 20-25*C jest najlepsza 

Opublikowano
A jaki problem przy takich felgach robić to sobie spokojnie w domu. Nawet jedna sztukę dziennie.  

Toksyczne rozpuszczalniki?
  • Moderator
Opublikowano
47 minut temu, Oliwierrr napisał:

Ktos uzywał tego dresingu od Chemical Guys VRP Vinyl Plastic? Nie jest przypadkiem podobny do Pooroboys NL ?

mam w domu ale nie uzywałem jeszcze, on z tego co pamietam jest do zewnątrz wiec do PB NL bym go nie porównał.

Opublikowano

Panowie prośba o poradę. Czy data produkcji na odwrocie z 2017 jest ok? Trochę popękany i odszedł od krawędzi opakowania. Mało się znam na chemii :) dobry czy reklamować?0ffdbd5bc54aee7b8aa8c2891bfa7756.jpg&key=07aa2cf67f5f23ca7086dd5f5c72c120252bfca0aea663376a6d7f4dd9804a22744da0763eaa99fc321064e5d2e4cd79.jpg&key=c6dbd08ee544243e95a1977f9a5893f96d57055c6ecf060040de75cbbae781b6

Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

działa Wam forum na urządzeniach mobilnych? u mnie od rana jakiś problem jest, albo się stronka nie ładuje albo z błędami... zarówno opera jak i firefox. inne strony działają poprawnie 😕

Screenshot_2020-01-18-15-52-05-224_com.opera.mini.native.beta.png

Screenshot_2020-01-18-15-55-41-252_com.opera.mini.native.beta.png

Opublikowano

@CarlosBlack przez Tapatalk działa ok

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka

• Lubię to 1
Opublikowano
51 minut temu, CarlosBlack napisał:

działa Wam forum na urządzeniach mobilnych? u mnie od rana jakiś problem jest, albo się stronka nie ładuje albo z błędami... zarówno opera jak i firefox. inne strony działają poprawnie 😕

Chrome normalnie działa 

Screenshot_20200118-165026_Chrome.jpg

Opublikowano
@Birkhof pokój można wywietrzyc

Niby tak ale to co zostaje w tkaninach nie wywietrzysz .. :) dywany, zaslony, kanapa.
Ja wole nie ryzykować ale każdy podejmuje sam decyzje
Opublikowano

@Birkhof  dla mnie to też była przesada. Ale ok inaczej. Mój ojciec pali nałogowo papierosy. Niestety robi to też w domu ale głównie w kuchni. Niby uchyla okno ale wiadomo, że to mało daje. I teraz czy mam unikać przebywania w kuchni rodziców?

Wiem, że warto minimalizować ryzyko wdychania chemii przez nas samych, jak i tym bardziej osób postronnych ale też nie popadajmy że skrajności w skrajność.  Jeden komplet po feldze dziennie na lajcie przy drinku to relax. Nikt nie ma na myśli robienia codziennie kompletu. 

Ale każdy ma swój rozum i szanuję zdanie każdego. Ja po prostu nie widzę w tym nic złego. I gdybym miał taką potrzebę to bym w domu sobie nałożył powłokę na felgi. 😉 Ale z drugiej strony nigdy nie testowalbym deironów w łazience. Pianę na płytkach owszem ale ciii bo nie wszyscy o tym wiedzą. 😛

• Okay 1
  • Haha 1
Opublikowano

@Malwin41 ja Ciebie nie neguję. Sam bym felgi zrobił w domu gdybym miał taką potrzebę. Za gówniarza nie takie rzeczy z auta znosiło się do rodziców. Na balkonie w bloku to sprajem ze dwa kpl felg malowałem. O czarnych nerkach i innych pierdołach nawet przy tym nie wspominam. 😛

Opublikowano
9 godzin temu, ghost napisał:

No nie przesadzaj, można pastować drewniane podłogi w domu, na pewno szybciej niż ręcznie

Ale nie możemy obiecać że maszyna wytrzyma chociażby jeden pokój 😁

Opublikowano

Jak polerujecie przestrzeń w obrębie emblematów?  Wiadomo, że najlepiej ściągnąć, przepolerować i przykleić na nowo. Ale jeżeli mamy zrobić szybką akcję i nie ma czasu odklejać emblematów? Czego używacie do zrywania emblematów? Dedykowane narzedzia, czy macie jakieś swoje patenty?