FilipO Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Kusi ten Dlux, pytanie jaka temperatura aplikacji itd będzie okej + co z toksycznoscią / zapachem jego. I na ile felg starczy butelka? Felgi jak na fotce. 18" 1
Moderator Streat Opublikowano 18 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 jak pierwszy raz bedziesz kładł to sądze ze na taki wzór felg to pojdzie cała butelka na 4 felgi bo pewnie dasz za duzo a i sporo ramion to bedzie co robic ogolnie temperatura do połozenia ceramiki to miedzy 20-25*C jest najlepsza
Oliwierrr Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Ktos uzywał tego dresingu od Chemical Guys VRP Vinyl Plastic? Nie jest przypadkiem podobny do Pooroboys NL ?
Michał82 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 A jaki problem przy takich felgach robić to sobie spokojnie w domu. Nawet jedna sztukę dziennie.
Birkhof Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 A jaki problem przy takich felgach robić to sobie spokojnie w domu. Nawet jedna sztukę dziennie. Toksyczne rozpuszczalniki?
Moderator Streat Opublikowano 18 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 47 minut temu, Oliwierrr napisał: Ktos uzywał tego dresingu od Chemical Guys VRP Vinyl Plastic? Nie jest przypadkiem podobny do Pooroboys NL ? mam w domu ale nie uzywałem jeszcze, on z tego co pamietam jest do zewnątrz wiec do PB NL bym go nie porównał.
Mnaso Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Panowie prośba o poradę. Czy data produkcji na odwrocie z 2017 jest ok? Trochę popękany i odszedł od krawędzi opakowania. Mało się znam na chemii :) dobry czy reklamować? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
CarlosBlack Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 działa Wam forum na urządzeniach mobilnych? u mnie od rana jakiś problem jest, albo się stronka nie ładuje albo z błędami... zarówno opera jak i firefox. inne strony działają poprawnie
Mikos95 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @CarlosBlack przez Tapatalk działa okWysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka 1
Oliwierrr Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Streat do stosowania na zewnątrz ? Nigdzie nie ma informacji o tym. Na stronie nawet jest zdjecie jak aplikuja na deske/kokpit
FilipO Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 51 minut temu, CarlosBlack napisał: działa Wam forum na urządzeniach mobilnych? u mnie od rana jakiś problem jest, albo się stronka nie ładuje albo z błędami... zarówno opera jak i firefox. inne strony działają poprawnie Chrome normalnie działa
Birkhof Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Birkhof pokój można wywietrzyc Niby tak ale to co zostaje w tkaninach nie wywietrzysz .. :) dywany, zaslony, kanapa.Ja wole nie ryzykować ale każdy podejmuje sam decyzje
CarlosBlack Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @FilipO @Mikos95 dzięki, widać coś mi się posypało w przeglądarkach.
Michał82 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Birkhof niektórzy testy deironów w łazience w wannie robili przecież. @Malwin41 fajny gadżet z takiej felgi w wystroju wnętrza
Birkhof Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Birkhof niektórzy testy deironów w łazience w wannie robili przecież.Tak, widziałem. Dla mnie to nie jest argument jednak.
Michał82 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @Birkhof dla mnie to też była przesada. Ale ok inaczej. Mój ojciec pali nałogowo papierosy. Niestety robi to też w domu ale głównie w kuchni. Niby uchyla okno ale wiadomo, że to mało daje. I teraz czy mam unikać przebywania w kuchni rodziców? Wiem, że warto minimalizować ryzyko wdychania chemii przez nas samych, jak i tym bardziej osób postronnych ale też nie popadajmy że skrajności w skrajność. Jeden komplet po feldze dziennie na lajcie przy drinku to relax. Nikt nie ma na myśli robienia codziennie kompletu. Ale każdy ma swój rozum i szanuję zdanie każdego. Ja po prostu nie widzę w tym nic złego. I gdybym miał taką potrzebę to bym w domu sobie nałożył powłokę na felgi. Ale z drugiej strony nigdy nie testowalbym deironów w łazience. Pianę na płytkach owszem ale ciii bo nie wszyscy o tym wiedzą. 1 1
PawelKRZ Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Takie rozwiazanie mi się przypomnialo 1 4
quq Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 Szybkie pytanie: Czy taka maszyna się do czegoś nada?
Tomas-sg Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 @quq szybką odpowiedź: Nie
ghost Opublikowano 18 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2020 14 minut temu, Tomas-sg napisał: @quq szybką odpowiedź: Nie No nie przesadzaj, można pastować drewniane podłogi w domu, na pewno szybciej niż ręcznie
Michał82 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 @Malwin41 ja Ciebie nie neguję. Sam bym felgi zrobił w domu gdybym miał taką potrzebę. Za gówniarza nie takie rzeczy z auta znosiło się do rodziców. Na balkonie w bloku to sprajem ze dwa kpl felg malowałem. O czarnych nerkach i innych pierdołach nawet przy tym nie wspominam.
Tomas-sg Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 9 godzin temu, ghost napisał: No nie przesadzaj, można pastować drewniane podłogi w domu, na pewno szybciej niż ręcznie Ale nie możemy obiecać że maszyna wytrzyma chociażby jeden pokój
Moderator Streat Opublikowano 19 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 @Oliwierrr Niby jest że do wnetrza i na zewnatrz ale co patrze na filmiki to wiekszość uzywa tego do opon i tez tak testują 1
piotroosh Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2020 Jak polerujecie przestrzeń w obrębie emblematów? Wiadomo, że najlepiej ściągnąć, przepolerować i przykleić na nowo. Ale jeżeli mamy zrobić szybką akcję i nie ma czasu odklejać emblematów? Czego używacie do zrywania emblematów? Dedykowane narzedzia, czy macie jakieś swoje patenty?
Rekomendowane odpowiedzi