xnolb Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @MMCzysci ja polece fusso, ale niektórzy twierdzą, że nie jest łatwy w aplikacji. Do prania tapicerki, Maxifi Pre-Spray i Maxifi Power Rinse czy może wystarczy np. ExceDe Heavy Duty Extraction Cleaner jako prespay i ekstrakcja, ew. jako ekstrakcja ADBL Textil Rinse? Szczurów nie robię, zwykłe odświeżenie raz na rok/2.
MMCzysci Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 O fusso soft99 dużo dobrego słyszałem właśnie.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 21 minut temu, kursien napisał: całkowicie nie polecam! strata kasy ufff to dobrze, że kupiłem ProElite
Moderator psemo Opublikowano 10 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 20 minut temu, MMCzysci napisał: Jaki wosk polecacie na jasny - srebrny lakier? Dla amatora, więc najlepiej z jak najprostszą aplikacją. Pytanie, które powraca jak bumerang. Jest nawet specjalny wątek na temat.
MMCzysci Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Podrzucisz link? Chętnie poczytam.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Moderator psemo Opublikowano 10 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 Nawet nie chce się Tobie poszukać tematu?
kursien Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @MMCzysci https://kosmetykaaut.pl/search/ nie dziękuj!
Birkhof Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 ufff to dobrze, że kupiłem ProElite Cartec i nielsen odparowują szybko, ale szybko rozpuszczają smole na felgach.
Bare Shine Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @Birkhof tak samo temachem. Bardzo szybko odparowuje i bardzo dobrze dziala na felgach choc potrzebuje troche mechanicznego wsparcia
Birkhof Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @Birkhof tak samo temachem. Bardzo szybko odparowuje i bardzo dobrze dziala na felgach choc potrzebuje troche mechanicznego wsparciaJa wlewam do kubeczka i nakladam pędzelkiem w hardcorowe miejsca zeby szybko rozpuscic, do pryskania srednio sie nadaje bo odparowuje w mig.
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 11 minut temu, Bare Shine napisał: @Birkhof tak samo temachem. Bardzo szybko odparowuje i bardzo dobrze dziala na felgach choc potrzebuje troche mechanicznego wsparcia Ja testowałem Temachem - i dla mnie to za mocny skurczybyk, bałbym się że narobi szkody jak mi przyschnie. Bardziej go używałem do punktowego ściągania smoły używając palca na mikrofibrze albo wykałaczce.
Bare Shine Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 @Domel cos go tam juz przelalem i dla mnie dziala jak eulex tylko ze silniejszy, nigdy nie zostawil po sobie balaganu a dosyc dlugo go zostawialem, na poczatku tez niestety przysychal bo nie ogarnalem szybkiego czasu odparowania
arturf Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 5 godzin temu, Domel napisał: Z 2 litry mi zejdzie spokojnie Auto wyjechało w beczkę z klejem czy przez 15 lat stało w lesie?
Moderator Domel Opublikowano 10 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Września 2019 53 minuty temu, arturf napisał: Auto wyjechało w beczkę z klejem czy przez 15 lat stało w lesie? Prawie że chropowate jak tarka
cha0s Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Ktoś wie gdzie dostać Mad cow candy wax? Ewentualnie kto ma na sprzedaż?. Nigdzie go nie mogę znaleźć dostępnego
asaledr Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Jak szyba była naprawiana żywicą itp to lepiej to miejsce unikać glass polishem czy nic się nie stanie?
Bare Shine Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 @asaledr wszystko zalezy od tego jakiej jakosci byla zywica i jak dlugo miala czas stwardniec. Taka zywica twardnieje pod wplywem promieni UV, prces pelnego utwardzenia trwa zaleznosci od zywicy od kilku dni do kilku tygodni ciaglego promieniowania. jezeli szyba byla naprawiana powiedzmy miesiac temu mozesz smialo to miejsce polerowac tlenkiem ceru
chudy2355 Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Witam. W jaki sposob radzicie sobie z aplikacja wosku z malych testerkow ? Macie do tego jakis specjalny maly aplikatorek ?Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
PiterG Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 Uzywam malych padow finishowych.Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Strus Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 9 godzin temu, cha0s napisał: Ktoś wie gdzie dostać Mad cow candy wax? Ewentualnie kto ma na sprzedaż?. Nigdzie go nie mogę znaleźć dostępnego Zobacz w dziale Sprzedam. Wydaje mi się że był
Tomas-sg Opublikowano 11 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2019 W dniu 10.09.2019 o 20:05, Domel napisał: ufff to dobrze, że kupiłem ProElite A butla Pricka 2.5 L nie wyjdzie taniej niż 4*0.5 lub 2*1 L Pro Elite ?
chudy2355 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Stosowal ktos kombo Prima Amigo i jodido v2 ? Korzystam z tapatalka i ciezko znalezc. Jeali jakas relacja z tego byla prosze o informacje w jakim temacie szukacWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
stpsn Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 Co sprawdzi się lepiej przy amatorskim ręcznym czyszczeniu tapicerki materiałowej / podsufitki / boczków drzwi (pacjent VW Passat B5) - ExCede Encapsulator Cleaner czy Shiny Garage Extra Dry? Nie mam odkurzacza piorącego, tapicerka nie jest jakoś mega brudna, raczej takie lekkie plamki. Dużo osób jeszcze zachwala gotowy ADBL Bonnet, już pomijam wydajność produktów, tylko który z całej trójki nada się najlepiej i będzie uniwersalny, zarówno do podsufitki jak i foteli i boczków.
Manufaktura Wosku Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 @chudy2355 Wielu klientów chwaliło to combo jednak podobno na BH nie wygląda to tak słodko
chudy2355 Opublikowano 12 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2019 @Manufaktura Wosku BH ? Moflbys rozwinac bo nie wiem o co chodzi :( Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Chodzi o cleaner poorboys ?I jeszcze jak z trwaloscia na wlasnie tym PA? Ile mozna uzyskac jesli macie takie info
Rekomendowane odpowiedzi