lukas93cs Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Kurde nikt nie produkuje takich małych kulek do polerki pod plamkami. Bo polerka pod klamkami to katorga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Kurde nikt nie produkuje takich małych kulek do polerki pod plamkami. Bo polerka pod klamkami to katorga FC+ i kawałek mikrofibry daję radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubisimo Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kurde nikt nie produkuje takich małych kulek do polerki pod plamkami. Bo polerka pod klamkami to katorga Najmniejsze jakie znalazłem to chyba 75mm, a szyszka od Lare nie podjedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmatan Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 chyba 75mm W scs mają 50mm plus BP od flexi też 50mm. Ale pod klamki ciężko wejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Mam szyszkę od Lare ale tak średnio daje rade, a sypie się jak strasznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Mam mały problem z aplikacja Amigo. Wcześniej zawsze używałem BH na najzwyklejszym czarnym miękkim padzie i wypracowywał się idealnie. Zmieniłem BH na Amigo ale niestety pady, które wcześniej sprawdzały się bez problemu z Amigo nie dają rady są za miękkie i jest problem z dotarciem lekko przysychającego Amigo. Czytając forum nabyłem żółtego flexi bo ponoć twardszy niż inne finishe. Gdy przyszła paczka byłem mocno zdziwiony w porównaniu do wcześniejszych ten był mega twardy. No ale nic ide na testy nakładam amigo dociera się idealnie ale w połączeniu z czarnym miękkim lakierem pozostawiło po sobie hologramy. Wiec pytanie do Was jaki pad do rotacji + amigo na czarny miękki lakier? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Nie wiem jakich padów używałeś wcześniej ale żółty flexi do miękkich lakierów może być nieodpowiedni. Od dłuższego czasu używam padów Flexipads Hex Logic, czarny bardzo fajnie sprawdza mi się ze wszelkiej maści cleanerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Pływak, mnie bardzo płaski, czarny WWL pod cleanery pasuje. Swego czasu polecił mi go SJake polecił i puki co bardzo zadowolony jestem. PA EL oraz Amigo idą na nim elegancko Muszę go jeszcze z SV CF spróbować, ale tu słyszałem, że raczej wszyscy czymś twardszym jadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Muszę go jeszcze z SV CF spróbować, eeee a już zapomniał co pisałem ? ja jadę cf pro tylko na wwl i jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 eeee a już zapomniał co pisałem :acute: ? pamięta, pamięta - tylko sam jeszcze nie spróbował więc nie chciał pisać W łikend spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Wiec pytanie do Was jaki pad do rotacji + amigo na czarny miękki lakier? czarny ABW-mi się Prima z nim świetnie dogaduje,i obojętnie czy gładki czy waflowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Pływak, czarny płaski WWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaca KSI Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 któy pad pomoże uporać z się ze skórką pomarańczy "morką". Warto zainwestować w pady z jeansu? jeżeli tak to jakiej firmy będą najlepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 ja mam carpro z jensu i dawal rade jakies testy na forum tez byly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Ja polecam polecam Flexipads zrobiłem nim już jeden cały samochód i kilka elementów i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 powiedzcie mi koledzy jaka jest roznica pomiedzy gabkami 3M cutting: zielona i pomaranczowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 knefelson, Podobno pomarańczowa się mniej sypie. Ale opieram się tylko na zasłyszeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knefelson Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 rozumiem, dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave90 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Mi pad biały od Flexipads ponadrywał się w miejscu mocowania rzepa do gąbki po spolerowaniu 40% auta. Szukam czegoś lepszego do cięcia (cutting) na polerce DA, pastą menzerna FG500, może coś polecicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor e36ace Opublikowano 30 Listopada 2013 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 to chyba żle trafiłeś mój biały flexi zrobił już 3 auta a wygląda jak nowy jedyne co można mu zarzucić to to że po rozgrzaniu staje się dosyć miękki i funkcji cut nie spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 e36ace, domyślam się, że nie używałeś swojego pada z polerką DA... Dla tych maszyn takie uszkodzenia to norma. Samo popękanie w okół rzepa jeszcze nie kwalifikuje pada do wyrzutu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave90 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Potrzebuje szybkiej pomocy Mianowicie jak z jakością FLEXIPADS 130mm DA Microfibre Cutting Disc - MGCD5. Jak już pisałem wcześniej miałem problem z gąbkami od Flexi i zastanawiam się czy kupić te, czy zainwestować w Meguiar's Dual Action Microfiber Cutting Disc 5"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Jak będziesz pracował na prędkosci 4 to trochę wytrzymają, ale ja raz pracowałem na 6 i po chwili stopił się rzep i pad już się nie przyklejał. Nadawał się tylko do kosza. Jakość mikrofibry jest ok, nic się z nią raczej nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave90 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Podobno pomaga wywiercenie dziur w talerzu mocującym... Mówisz o padach Flexi tak? Podobno ludzie z Megsem też mają problem z rzepem... szkoda, że Megsy są w 2-packach i na dzień dobry trzeba dać 90 zł... żeby chodziaż pack zawierał pad cut i finish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Tak mowie o flexi. Jak pracowałem na 4 chwilami 5 to było ok i nic się nie działo. No podobno można zrobić dziury i to pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi