Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, kepa416 napisał:

Koch jest kozak ale drogi, ja mam go na zadania specjalne bo dobrze się nim pracuje.

Drogi 🤔 22 za litr to jeden z najtanszych APC  

• Lubię to 2
Opublikowano

Koch zdecydowanie nie jest drogi, ale jak dla mnie nawet w niskim stężeniu w domu jest duszący.

Opublikowano
10 minut temu, Qukie napisał:

Koch zdecydowanie nie jest drogi, ale jak dla mnie nawet w niskim stężeniu w domu jest duszący.

Dla mnie jedno z najmniej duszących APC 🙂 

Opublikowano

Ja nic nie czuję, a próbowałem stezen od 1:20 do 1:10.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Również złego słowa na razie o Koch'u nie moge powiedzieć. Przelałem na razie 0.5l i powoli idzie w moim rankingu na podium w kwestii APC

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do wnętrza dość często używam MZR od Kocha mimo że jest to środek głównie służący do prania tapicerek ja używam go właśnie jako APC do zadań wewnątrz auta 
Jakiś czas temu technik Kocha podsunął mi taki pomysł i sprawdza się rewelacyjnie , zapach jak najbardziej na korzyść bardzo świeży 
Stężenie 1:10 

• 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Kto ma doświadczenie z CarPro Multi X ?

Jakie opinie ?

Opublikowano
2 godziny temu, Djmatiii61 napisał:

Ktoś używa apc od rrc customs i czy warto kupić

Ja kończę butelkę którą kupiłem jakiś czas temu i szczerze mówiąc nie narzekam 🙂

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jeśli starczy Ci litr to Koch jeśli chcesz więcej to Excede. Mam oba ale wydaje mi sie ze Koch jest mocniejszy.

Opublikowano
W dniu 7.04.2020 o 22:17, Mateczek napisał:

To tak króciutko - ExceDe Advanced APC czy Koch GS? Do wszystkiego. Macie jakieś porównanie?

U mnie ExceDe Advanced zastąpił kupę czasu temu KOCH GS i tak już zostało. Chyba GS kapkę mocniejszy. Uniwersalny i daje radę BDB. Możesz kombinować stężeniami. Jeszce mnie nie zawiódł. Choć z APC jak z płynami do szyb - każdy ma swój ulubiony i go chwali.

• Lubię to 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie APC Koch chemie można czyścić kierownicę taką jakby ze skóry, nie wiem czy to guma czy skóra. Mitsubishi Galant standardowa kierownica i czym to później zabezpieczyć?

• 3 tygodnie później...