andrzeja Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 pisalem PW ale jakos bez efektu - od poczatku 2013 roku mam w profilu zawsze 1 post, lekko irytujące - drogi Adminie, mozna to jakos poprawic? Przecież nie bede tak z zielonym listkiem wiecznie na tym forum jezdzil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 18 Maja 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 W dziale spotkania i imprezy nie są naliczane posty. W innych działach również - tyle już mogłeś wyczytać przez przeszło 1,5 roku na forum, bo co miesiąc ktoś o to pyta.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzeja Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 tylko ze do stycznia 2013 bylo inaczej, ale ok, sorry, jakos nie znalazlem informacji, ze jest taka zmiana - w sumie trza bylo zostawic jak bylo, to by sie nie pytali co miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Pytanie: Handel ZYMOLEM na forum... Swego czasu dystrubutor (abonent tego forum) miał pretensje do użytkowników, że "nie nadąża" z dystrubucją w konkurencyjnych cenach. Obecnie znaczna część użytkowników stale handluje tym towarem na forum... Rozumiem, że można wyrzuć swoje kilkanaście Carbonów z lodówki - jako akcesorium na giełdę i nikt z "szanownych administratorów" nie będzie się krzywił...? Pytam tylko - żeby nie było... bo mam, nie używam i nie wiem czy mogę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 20 Maja 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 SJake, nie jestem Adminem, ale jesli ogloszenia beda zgodne z regulaminem to czemu mieliby je kasowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 krd, "Fakt..." niebawem atakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Kto z Administracji mi podpis wywalił ? Było napisać PW to bym poprawił, a nie tak anonimowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Maja 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Punkt 12 Regulaminu dość wyraźnie mówi co robi w takich przypadkach administracja Regulamin oczywiscie znasz, bo w końcu go akceptowałeś przy rejestracji,tylko najwidoczniej zapomniałeś. W przeciwnym wypadku ja nie musiałbym nic usuwać, a forumowicze nie musieliby się tu żalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Evo, Bez spiny. Chillout. No i bardzo ciekawe kto się żalił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Maja 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Forumowiczy oczekujących wyjaśnień od administracji na temat jej działań, które są już doskonale wyjaśnione w regulaminie forum/działów jest całe mnóstwo, jeden z nich jest właśnie powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Nie da się zrobić tak, żeby użytkownicy poniżej 10 postów nie mogli tylko zakładać tematów w dziale SPRZEDAM a mogli normalnie pisać posty? Bo zawsze jest bałagan z tym kupowaniem przez PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 kamilgt, albo można wprowadzić zasadę że decyzja o uwzględnieniu PW, należy do sprzedającego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 Eryczek, no ale to dyskryminuje tych, którzy nie mają 10 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 10 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 kamilgt - ten silnik o ile mi wiadomo takich myków nie obsługuje (a pamiętam że phpBB miało iść w odstawkę jeszcze w Q1 2012 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Nie wiem czy do administracji, czy to do mojego informatyka, ale: kiedy wchodzę na forum i klikam "Pokaż posty od ostatniej wizyty" to wyskakuje mi lista tematów "od ostatniej wizyty", dajmy na to od wczoraj, 23:00. Przeglądam pierwszych kilka a potem strona mówi, że już nie ma tematów spełniających kryteria - coś mi się odświeża i pokazuje mi się, że ostatnia wisyta była np. 5 minut temu... Proszę o info, czy to ustawienie forum, czy mam sobie w kompie pogrzebać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 Biszkopt, Nie łatwiej klikać w nieprzeczytane posty? Co do Twojego pytania, to wg mnie Cię wylogowuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biszkopt Opublikowano 13 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2013 kamilgt, dzięki, może tak mam jak jestem w pracy - mamy jakichś super informatyków, co to mają super ustawienia... Sprawdzę, czy w domu też tak mam, bo nie kojarzę. A co do drugiego, to w sumie dobra sugestia, "wyzeruję" nieprzeczytane i pójdę w to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Przycisk ignoruj nie działa na administratorów? Uprzedzam, że nie chodzi o ignorowanie administracji, tylko określonej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 14 Czerwca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 propekMONTER, aleś Ty subtelny [ Dodano: 15 Czerwiec 2013, 11:48 ] Chciałbym wrócić do tematu grup czy też "rang" na forum KA. Chciałbym tu wyjść z inicjatywą stworzenia nowej - "Master of OT". Jeśli temat zostanie podchwycony to mam kilka nominacji na początek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rickson Opublikowano 15 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Co sie stało Gtechniq, już nie są partnerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_ Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Za bardzo mnie to nie obchodzi, ale czemu usuwa się posty bez podania przyczyny, mogę napisać "usuń proszę" i posty zostaną usunięte? Trochę dziwnie to forum działa, nawet autora postu się nie informuje dlaczego został usunięty... Sprawa była błahostkowa, ale jeśli na tej zasadzie działa forum w innych to jest mi przykro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzLU Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 bo za niektore posty nie dostajesz w statystyki posty ale to i tak nie jest wazne kasy ani kosmetykow sie za to nie dostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 vetteran, przeczytaj dokładnie regulamin. Posty naliczane są w odpowiednich działach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 A ja prosze o ogarnięcie działu sprzedam/kupie - masa tematów jest nieaktualnych, nie wiadomo czy artykuły dostępne jak również często widać wiszą ogłoszenia nawet w nazwie "sprzedane", "kosz" itp przez dłuuugi czas od zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Co się stało z tematem: Polowanie na okazje ? Chciałem wrzucić dzisiaj coś fajnego, szukam i szukam i w końcu znalazłem go w koszu. Trochę szkoda. A jeśli już musi wylecieć to może zrobić coś podobnego, o określonej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi