FilipO Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 5 minut temu, mat06 napisał: Obserwując jak działają ich produkty i ile wpadek zaliczyli, to nie wziąłbym tego nawet za darmo. Dziwi mnie fakt, że wciąż są osoby, które chcą być królikami doświadczalnymi i narażać lakier swojego samochodu Też ich obserwuje, od nich korzystałem jedynie z szamponu, deirona, i qd w 1 i chyba drugiej ? wersji xD a ten wosk gdybym jednak chciał kupić, to raczej bym go zastosował na dolne fragmenty zderzaka, dokładki, ewentualnie felgi.
Fredi88 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Godzinę temu, Gozdziu23 napisał: DO, nie 12 miesiecy Super, tym tokiem myślenia nawet nattys może do 12 mscy leżeć. Albo jak pewien żel przeciwbólowy o działaniu 24h z gwiazdką gdzie gwiazdka oznacza użycie co 12h Niech ta tablica mendelejewa od rrc poleży chociaż 3msc bez spustoszenia na lakierze to bd dobrze.
voltage Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 21 hours ago, rygryss said: W takim układzie, siedzę cicho i nie komentuję... btw jak już zacząłeś temat, to która firma sprzedaje kosmetyki RRC pod własną nazwą, bo mnie zaciekawiłeś? a i z tym testowaniem to też nie takie hop siup, bo jak ktoś się "bawi" w detailing to potrzebuje BEZPIECZNEGO środka, bo nie ma potem całej półki kosmetyków, żeby naprawić to, co zepsuł niesprawdzony kosmetyk. 1
Gozdziu23 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 2 godziny temu, voltage napisał: btw jak już zacząłeś temat, to która firma sprzedaje kosmetyki RRC pod własną nazwą, bo mnie zaciekawiłeś? a i z tym testowaniem to też nie takie hop siup, bo jak ktoś się "bawi" w detailing to potrzebuje BEZPIECZNEGO środka, bo nie ma potem całej półki kosmetyków, żeby naprawić to, co zepsuł niesprawdzony kosmetyk. sporo firm, nie ładnie tak ujawniać, to nie gentelmenskie ale np taką marką był oldschoolowy tata czy to był detailingowy tata nie pamietam
Ziółas Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 @Gozdziu23 tak niektóre miał od nich Hmm wrspster nie ms czasami rrc?
Tomas-sg Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 31 minut temu, Ziółas napisał: @Gozdziu23 tak niektóre miał od nich Hmm wrspster nie ms czasami rrc? Panowie to jest tylko gdybanie a tego nigdy się nie dowiemy co kto u kogo produkowal Skupmy się na nowościach a nie na domyslach kto dla kogo produkuje 1
rkom Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Ten wosk został specjalnie stworzony na maskę bryki @Strus . To będzie najbardziej miarodajny test. 2
analyzator Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2020 Tak z ciekawości zapytałem kiedyś chłopaków z sg co było najtrudniej wyprodukować. Odpowiedź była szybka naturalna i zgodna z tym czego się spodziewałem. Wosk. Podejrzewam że rrce nie ma z tym problemu
Strus Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 12 godzin temu, rkom napisał: Ten wosk został specjalnie stworzony na maskę bryki @Strus . To będzie najbardziej miarodajny test. A żebyś wiedział że te 3 dychy jestem gotów poświęcić. Ale nawet nie będę mógł u nich peanów pisać o super wosku dla debili bo mnie z rok temu zablokowali. A, właśnie. Skoro już i debilach wspomniałem..... 1 5
Strus Opublikowano 12 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2020 @MMCzysci żeby nie było - na screenie z fb to nie są moje wypowiedzi. Podpatrzone na jednej z grup. Ja, jak wspomniałem, wejścia na RRC od roku nie mam.
Tomek1419 Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Na instagramie widziałem dziś dressing do opon od prostaff cc water gold. Może kolega @Strus wie coś więcej na ten temat?
Strus Opublikowano 13 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2020 Niestety na ten temat nie posiadam żadnych tajemnych informacji
KUBA46 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Grzechu23 nowości od rrc powinny być w temacie „śmieszne, mało śmieszne, nie śmieszne” 2 5
Tomas-sg Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 Ta cała sytuacja przypomina mi mój ulubiony szampon ( do mycia siebie samego). 3in1, idealny dla podróżników ale tylko w przypadku profesjonalistów 6
damiano2007 Opublikowano 16 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2020 @Tomas-sg tzw AIO for man hahaha
Grzechu23 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Tego się nie spodziewałem :) Za 4 1 1
b0l5 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 oo fajna butelka a miałem brać coś nowego do opon także poczekam
doniek77 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Oo z Prostaff biorę w ciemno Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Sinus Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Jak ktoś gdzieś znajdzie to podrzuccie link pls, bo szukalem na necie, ale w PL jeszcze chyba nie ma w sprzedażyWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
PawelRDM Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Instagram przetłumaczył ale wyglada na nowe jajko od softa taflujace
b0l5 Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Smooth Egg Hydro Flash - trwałość jednego miesiąca https://www.soft99.co.jp/en/products/detail/00521/ CC Water Gold Tire Coating - 190 ml starczy na ok. 50 opon. Wyczaiłem, że wykończenie opon będzie zależało od ilości nałożonego produktu, więc może być macik, albo połysk zobaczymy 2 1
Rekomendowane odpowiedzi