damiano2007 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2020 Z jednej strony klasyczny fluffy, z drugiej twisted pille https://showcarshine.pl/reczniki-do-osuszania/showcarshine-microfiber-double-side-fluffy-and-twisted-pile-1200gsm-greengrey-77x51-nowosc-2020.html 1
#kris Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 9 godzin temu, peciu napisał: Dedykowane wiaderko do kół Kiedy, jak i gdzie @Good Stuff Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Maja 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 W piątek pierwsze wysyłki były więc pewnie 25-26 pojawią się w pierwszych miejscach
RoBee Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 A czym się różni dedykowane wiaderko od niededykowanego? Na prawdę nie widzę tu powodów do zachwytu.
Qlimaxss Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @RoBee Ładną podziałką , logiem producenta . Akurat wiadra WS są wartę tej kasy mega twardy plastik i trwały .Castorama ,szybciej pękanie niż to. I w sumie największy plus wiader @Good Stuff to raczej na pewno Wiadra na całe życie
RoBee Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @RoBee Ładną podziałką , logiem producenta . Akurat wiadra WS są wartę tej kasy mega twardy plastik i trwały .Castorama ,szybciej pękanie niż to. I w sumie największy plus wiader @Good Stuff to raczej na pewno Wiadra na całe życie Szczerze? Kupiłem wiadra do mycia ze szczelnym zamknięciem za jakieś grosze w lokalnym markecie. Wyglądają tak jak te WS- solidne, bez loga, bez podziałki, działają. 1
Qlimaxss Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @RoBee No to super. Ja też nie mam wiader WS mam Casto z naklejkami Car Chem i działa Detaling w wielu rzeczach jest bardzo wizualny np na FB masz kozackie wiadra itp. I to pokazuję jaki jesteś profesjonalista itp bo używasz tylko czegoś dedykowanego. a można zrobić to samo w wielu przypadkach tańszymi narzędziami równie dobrze. Chodź nie raz warto dopłacić, bo niektóre rzeczy odwdzięczą się trwałością patrz Np szczotka Daytona/Ez 3
RoBee Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @RoBee Chodź nie raz warto dopłacić, bo niektóre rzeczy odwdzięczą się trwałością patrz Np szczotka Daytona/EzAleż oczywiście masz rację. Bardzo często warto w detailingu dopłacić do jakości, ale trzeba przyznać, że sporo jest też wydmuszek typowo pod skok na kasę fanatyków detailingu. Do wszystkiego warto podchodzić z umiarem.
paki112 Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Nowy tydzień, nowe produkty od @DETAILiNK A to nie koniec nowości, ma się pojawić również wosk hybryda 1
Qlimaxss Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @RoBee Dokładnie , do wszystkiego trzeba podchodzić z głową
Tomas-sg Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 17 minut temu, Qlimaxss napisał: @RoBee Dokładnie , do wszystkiego trzeba podchodzić z głową Nie można zapomnieć o jakże ważnych walorach estetycznych sam jeszcze nie mam żadnych wiader pro ale z pewnością kiedyś kupię I WS jest na liście numerem pierwszym
Qlimaxss Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 @Tomas-sg Wiadomo Sam mam je na liście , kiedyś się trafia w dobrej kasie to się je kupi Albo będzie chęć na zakup
Banshee Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2020 Dwie nowości od @BINDER dostępne na stronie @MotoGo neutralny pre-wash w formie oprysku i wosk 1
Grzechu23 Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2020 10 godzin temu, Banshee napisał: i wosk Producent piszę: "Pozostaw wosk na lakierze około 30 - 60 minut - Nie obawiaj się pozostawić wosku na lakierze przez zalecany czas, im dłużej go pozostawisz przed dotarciem tym lepsze właściwości osiągniesz." Musi być skurczybyk fajnie oleisty
michal_motogo Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Faktycznie, jest oleisty. Aplikowaliśmy na kilka samochodów, łatwa aplikacja, super zapach i żadnych problemów z dotarciem
Grzechu23 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 @michal_motogo @BINDER a jaka mniej więcej trwałość deklarowana przez producenta? Jest to w pełni naturalny wosk? Macie może info o procentowej zawartości Carnauby? Kurde kusi mnie ;)
michal_motogo Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2020 Trwałość wg. Producenta 4-6 tygodni, zawartość carnauby około 35%
Emka5 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 Podobno szampon na poziomie Koch Nano Magic
DaV Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 Teraz, Emka5 napisał: Podobno szampon na poziomie Koch Nano Magic oho to warto by się zainteresować, Koch nie raz mi oszczędzał fibry gdy myło się auto z totalną taflą.
KUBA46 Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 @Emka5 „podobno” to słowo klucz w tym przypadku. Już nie raz były zapowiedzi tańszych odpowiedników, produktów czołowych producentów. Wiadomo jak część z nich skończyła
Kamsyyo Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 W dniu 29.05.2020 o 14:11, DaV napisał: oho to warto by się zainteresować, Koch nie raz mi oszczędzał fibry gdy myło się auto z totalną taflą. Zadowolony jesteś z tego Kocha? Mi się wydaje że trochę słabo domył autko, no i z poślizgu też zadowolony nie jestem. Chyba że ja coś źle robię. Bardzo mało się pieni.
DaV Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2020 @Kamsyyo Piany i poślizgu mniej niż w zwykłych szamponach ale efekty widać, po spłukaniu zaczyna kropelkować i osuszenie auta staje się sporo łatwiejsze. Do tego go kupiłem i do tego go używam więc jestem zadowolony Jak mam ochotę na mega pianę i poślizg to sięgam po coś innego.
Rekomendowane odpowiedzi