Gozdziu23 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 ten chemical guy's to nie bedzie toćka w toćke Adam's ceramic spray coating ?
Strus Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Lepiej żeby nie. Adams zdaje się raczej kiepsko wypada
Gozdziu23 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 4 minuty temu, Strus napisał: Lepiej żeby nie. Adams zdaje się raczej kiepsko wypada Ale zasada chyba taka sama, aplikacja, działanie itp. Dla mnie to taki jak by wyzszy lvl spray sealantow z sio2 jak cure, reload, NGPS, tylko z lepszą reklamą i prze hajpowaną trwałością. Nie da się miec chyba mega łątwej aplikacji, braku przygotowania i mega trwałości.
Treys Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 z tego co wiem Fusso ma mieć chyba nowe opakowanie nie smarowałem, ale porównanie zapachów ten "Nowy" nie śmierdzi aż tak nie są wyczuwalne te rozpuszczalniki jak w starej wersji
Karbo Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @david2888 ale ja nie chciałem kupować od nich 5g byku tyle potrzebuje do siebie i jestem w stanie kupić od kolegów z forum O wszystkim co powiedzieliscie mam pełną świadomość jak to mówią, kto nie ryzykuje ten szampana nie pije Pozdro.
Birkhof Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 porównanie zapachów ten "Nowy" nie śmierdzi aż tak nie są wyczuwalne te rozpuszczalniki jak w starej wersjiHehe czyli teraz juz tylko jak Coli 476 pachnie ;)?Masz foto opisu i piktogramów? To wersja na PL?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
powalla Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Powłoka widać bardzo "user friendly " , bo te 7 butelek to tak z pół dnia nakładania
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 https://www.detailer.pl/sklep/wiadra-i-grit-guard/1622-detailing-outlaws-buckanizer-czerwony.html Dotarły do PL
Tomas-sg Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 49 minut temu, powalla napisał: Powłoka widać bardzo "user friendly " , bo te 7 butelek to tak z pół dnia nakładania A może to do tworzenia mikstur 7 butelek czego każdą to: Trwałość WetLook Łatwość aplikacji Gloss Hydrofoba Zrzut A butelka nr 7 pusta do mieszania 1
michalwi Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 RRC zaprezentowało deironizer
lodowa Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Domel napisał: https://www.detailer.pl/sklep/wiadra-i-grit-guard/1622-detailing-outlaws-buckanizer-czerwony.html Dotarły do PL Ale ta cena...
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 2 minuty temu, lodowa napisał: Ale ta cena... Niby tak, ale kupujesz kawałek plastiku w teorii na resztę Twoje życia. Mam wiadra z castoramy które mają 10 lat, także takie coś starczy na kolejne lata o ile się nie rozwali.
DZIADZIA Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 osobiście rozwiązałem sobie ten problem trochę inaczej, mam pojemniczki do zawieszania w metalowym koszyczku, w pojemniczkach wywiercone otwory na dnie i wiszą we wnętrzu wiadra. Najlepsze jest to, że pojemniki są do połowy w wodzie i mam je za darmo jak ktoś jest chętny, mogę pokazać jak to rozwiązałem
Strus Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Godzinę temu, michalwi napisał: RRC zaprezentowało deironizer I pojemności 0,5l. Cieszy mnie to akurat bo puste butelki można nabyć. W końcu nie będę kupował tandetnych Shakerów od ADBL
peciu Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 osobiście rozwiązałem sobie ten problem trochę inaczej, mam pojemniczki do zawieszania w metalowym koszyczku, w pojemniczkach wywiercone otwory na dnie i wiszą we wnętrzu wiadra. Najlepsze jest to, że pojemniki są do połowy w wodzie i mam je za darmo jak ktoś jest chętny, mogę pokazać jak to rozwiązałem Pochwal się jak to wygląda.
DZIADZIA Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @peciu więc idę do garage 1
Moderator Domel Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, rygryss napisał: jak ktoś jest chętny, mogę pokazać jak to rozwiązałem Pokaz.
DZIADZIA Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @Domel jeszcze 30min @peciu, @Domel , tak to wygląda 5 3
powalla Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Co mi sie zawsze podoba ... detale, czyli otworki w denkach nie przypadkowo wywiercone lecz ladnie, symetrycznie ... super!
ghost Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 W dniu 12.04.2019 o 16:44, Treys napisał: mieć chyba nowe opakowanie W dniu 12.04.2019 o 17:01, Birkhof napisał: To wersja na PL? O ile pamiętam sprzedaż na niemcy też pochodziła od polskiego importera (mogę się mylić) Więcej detali, link:
Birkhof Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2019 TO jest nowość Tego mi brakowało https://showcarshine.pl/mycie/scs-metal-equipment-bucket-trolley-wozek-na-wiadra-i-akcesoria.html
Moderator Domel Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nareszcie Męczyłem chłopaków o to od pół roku https://pokapremium.pl/pl_PL/products/stojak-na-felgi 1
Arkeolowy Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Ciekaw jestem ceny, widzialem na grupie FB ktos robil bardzo podobne za 200-250 zl
Birkhof Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Nareszcie Męczyłem chłopaków o to od pół roku https://pokapremium.pl/pl_PL/products/stojak-na-felgiGe-nial-nie.Mam zdjęcia z kanału glossboss chyba żeby sobie zrobić ze stali i rolek przemysłowych pochylone jakieś 5 stopni aby koło „leciało” na tę pionową rolkę ale to wystarczy wyższe stopki dac z przodu. Teraz można iść na skróty i kupić :DWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ciekaw jestem ceny, widzialem na grupie FB ktos robil bardzo podobne za 200-250 zl349Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Arkeolowy Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 2 minuty temu, Birkhof napisał: 349 Az sprawdzilem jeszcze raz, 250 zł.
Rekomendowane odpowiedzi