PawelRDM Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2021 38 minut temu, JakubBe napisał: Ciąg dalszy nowości od CarPro Jakoś nie widzę tej bieli do felg .... 2
lodowa Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2021 Shiny garage wprowadzę nowości Piana ceramiczna Plyn do czyszczenia opon i felg jednocześnie Nowa wersja carnauba spray wax
JakubBe Opublikowano 24 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2021 Jutro o 19 premiera Ceramic Boostera z SiO2 od Chemotion, a już dziś pokazali nowy wosk:
Bare Shine Opublikowano 27 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2021 Nowa A1000 z 30% mocniejszym silnikiem, cena pozostaje 199€ I bedzie zestaw rowniez za 199€ z dwiema maszynkami zasilanymi akumulatorem z a1000, wszystki w zestawie 8
DZIADZIA Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 Może ten wosk nie będzie sprawiał kłopotów z aplikacją, a szczególnie z docieraniem
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 29 Listopada 2021 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 33 minuty temu, Domel napisał: Można wyrwać jeszcze w dobrej cenie: https://showcarshine.pl/woski-samochodowe-w-spray-u/mothers-ultimate-hybrid-ceramic-spray-wax-710ml-ceramiczny-wosk.html https://showcarshine.pl/konserwacja-lakieru-i-quick-detailery/mothers-ultimate-hybrid-ceramic-detailer-bead-booster-710ml-hydrofobowy-qd.html 2
Tomas-sg Opublikowano 29 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2021 @CAR CRAZY no i zepsules premierę 2
Moderator Domel Opublikowano 30 Listopada 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2021 Jako ciekawostka... 1
Moderator Domel Opublikowano 3 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2021 Włąsnie trwa premiera 1
analyzator Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 @JakubBe obietnice z najwyższej półki to teraz trzeba dowieźć
Moderator Streat Opublikowano 8 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 13 godzin temu, JakubBe napisał: Czyżby znów grafen? Bardziej chyba bym się ucieszył z membranowej/elastomerowej niz z grafenowej ale czas pokaże
Gozdziu23 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 37 minut temu, Streat napisał: Bardziej chyba bym się ucieszył z membranowej/elastomerowej niz z grafenowej ale czas pokaże membranowe masz juc uncr-y ta akła akredytowana też dużo technologi od nich zapożycza. Nowość na pewno będzie grafenowa bo już pare osób się wysprzęgliło 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Bedzie grafen bo jest to w modzie i na topie. A ludzie lubią nowości
Moderator Domel Opublikowano 11 Grudnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 P&S DREAM MAKER Na temat Bead Makera - Pan potwierdził do 2 minuty filmu wszystkie moje opinie na temat tego produktu. Dla mnie przeciętniak bo na moich autach nigdy nie osiągnąłem jakiegoś super efektu wow tym produktem. Jestem ciekaw jak tam "Dream Maker"
ad.am Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 @Domel z P&S mam raptem 1 produkt: xpress interior cleaner - i tak średnio bym powiedział. 1
#kris Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 Mi od P&S Break Buster podpasował tak samo jak Bead Maker...
Arkeolowy Opublikowano 11 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 2 godziny temu, ad.am napisał: xpress interior cleaner Mówisz? Masz jakiś inny, który jest lepszy uwagi, mam Fx interrior i Cleantecha - ciekaw byłem tego P&S”a bo na yt oczywiście promowany..
Tomas-sg Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2021 14 minut temu, Arkeolowy napisał: Mówisz? Masz jakiś inny, który jest lepszy uwagi, mam Fx interrior i Cleantecha - ciekaw byłem tego P&S”a bo na yt oczywiście promowany.. Będę teraz sypał teoriami ale przynajmniej od bardzo zaufanej osoby Kolega polecił mi w prywatnej rozmowie interior cleaner od Nanolex, jest produkt gotowy i koncentrat. Jak skończę wszystkie co mam to wtedy ja zakupie polecanego nanolexa
Rekomendowane odpowiedzi